İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun vadeli beklentileriniz, ona şu sıralar ürkütücü gelebilir. Partnerinizin son günlerdeki değişikliğini, ilişkinizin geleceğine yönelik yeni geliştirdiğiniz söylemlere bağlıyorsunuz.

Kendiniziyaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenizin merakla beklediğiniz neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.

Çok uzayan bir para tartışmanız için önümüzdeki günler içinde kökten kararlar alabilirsiniz. Yeterli sayılabilecek kazancınıza karşın, yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabiliyor.

Son günlerdeki duyumlarınıza dedikodu deyip geçmeyin. Biraz kurcalamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda gittikçe özelleşen birini daha yakından tanıma isteği içindesiniz. Bugünlerde bununla ilgili fırsatlarınız olacak. Elde ettiğiniz başarıların beklediğiniz ölçülerde paylaşılmamasının arkasında, bazı hastalıklı yaklaşımlar var. Bu konuda alacağınız eleştirel değerlendirmelere kulak tıkamakla bir şey kaybetmeyeceksiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 21 Nisan saat 13:32-04 Haziran saat 19:16 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Mars, gerek ileriye dönük hedefler belirleme gerek çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünme hem de kişisel anlamda yapmak istediklerinizi akıllıca ele almanız yönünde önem taşıyor. Beğenilmek, takdir edilmek ve girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmek isteğiniz bu süreçte etkilidir. Ayrıca para kazandırıcı, geleceğinizi güvence altına alıcı işlere öncelik tanıyabilirsiniz. Eğer işinizde huzursuzluk, sağlığınızla ilgili konularda kafanızı karıştıran meseleler varsa, bu dönemde şöyle bir ele alınız. Belki yeni bir proje üzerinde çalışıyorsunuz veya yürürlüğe koydunuz ancak parasal anlamda doyurucu gelmiyor. Hemen stres altına girmeyin. Bekleyin. Çünkü bu süreci yöneten Merkürün geri hareketi, gölgeli günleriyle birlikte 10 Mayıs tarihine kadar etkilidir. Kişisel kararlarımızı gözden geçirmemiz gerekiyor. İş, ailevi ve ikili ilişkilerimizde geçmişe dönüp neler yaşadığımıza bir bakmamız gerekiyor. Plan ve projelerimiz tekrar gözden geçirmemiz gayet yararlı olacaktır. Saat 14:09 Venüs-Satürn görünümü, kariyer konularında bir hayli önem taşıyor. Ancak mali açıdan önemi de vurgulayıcı, Şöyle ki, yapılan işe göre alınacak olanın tespiti şart. Görüyoruz ki, paylaşmada bir sorun yaşanabilir. Karşımıza çıkabilecek teklifler veya anlaşmalara göre alınacakların, paylaşımların dürüstlükle gözden geçirilmesi lazım. Eğer bazı durumlar ters gidiyorsa, bunların mutlaka tekrar ele alınması gerekir. Aynı durum sözleşmeli yapılan evlilikler veya boşanma nedeniyle nafaka konularında da geçerlidir ve dikkatli olmayı gerektirir. Beklentilerimiz yönünde güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

21 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bugünkü konumu iletişim kopukluklarına neden olabilir. Yaptığın programlar son dakika değişecek.

21 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda dönen bazı olaylar gündeminize oturabilir. Ailevi konularınız da ortak karar vermeniz gereken durumlarda yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Sabırlı davranmalısınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dayanılmaz bir güce sahip gibi görüp insanları hafife alıyor gibisiniz. Kırıcı görünebilirsiniz. Yeni gelenteklifleri sizin için çok önemli, iyi değerlerdirin.

21 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı baskı altına almanız gerekebilir. Ancak, biraz daha moralinizi yükseltip olaylara olumlu açıdan bakmaya çalışmalısınız. Oldukça hızlı bir biçimde gelişen olaylar sizi şaşırtabilir. Yoğun istekler içine girebilir, ve kendinizi zorlayabilirsiniz. Tedbirli ve dikkatli davranıyorsunuz.

21 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sizi zorlayan olaylar olacak. Hayatınızı ilgilendiren işlerinizde mücadeleleriniz artacak. Yine de birkaç aydır hissettiğiniz yorgunluk biraz hafifleyecek.

21 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars 5 Haziran tarihine benlik ve kimlik alanınızda ilerleyecektir. Bu alanda motivasyon, hareket, canlılık ve mücadele enerjisiyle hareket etmek için potansiyeliniz yükselecektir. Akşama kadar havacılık, astroloji, astronomi gibi konularda öğrenme isteği duyabilirsiniz. Ayrıca bu konularla ilgili eğitim alanlarını araştırabilir, kayıt bile yaptırabilirsiniz. Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Uçak yolculuklarına çıkmak için arzulu olabilirsiniz. Gece saatlerinde enerjiniz düşüşe geçecektir. Astroloji astronomi

21 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gününüzü günlük işlere ve bunların içlerinde barındırdığı detaylara verebilirsiniz. Ancak, detaylar içinde sıkışıp kalmamaya özen gösterin çünkü bu durumda, işin kendisini unutma riskini taşımaya başlayabilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 35' 47" R
Ay
Boğa
11° 27' 35" R
Merkür
Koç
21° 31' 37"
Venüs
Boğa
10° 06' 36"
Mars
Koç
05° 24' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 26"
Satürn
Balık
17° 11' 48"
Uranüs
Boğa
22° 46' 22"
Neptün
Balık
29° 07' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 06"
Lilith
Başak
24° 09' 29"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>