İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz. Etkilendiğiniz kişi yeniden düşünmek istiyor olabilir.

Zamanlama hatası, sunduğunuz projeye istediğiniz ilginin duyulmasını önlüyor. Özgün bulduğunuz düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir fırsat yaratmanız gerekiyor.

Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, kaçınılmaz ihtiyaçların bedeli olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor. Problemli bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak.

Üstlendiğiniz bir yükümlülüğün size artık ağır geldiği şeklindeki düşünceniz size puan kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, öncelik verdiğiniz konularda birtakım değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni başlangıçlara sempatiyle bakma eğiliminiz, gündeminizi değiştirebilir. Bazı ikili ilişkilerinizde daha yumuşak, daha anlaşılır yaklaşımlar bekliyorsunuz. Buna yönelik çabalarınızda başarı şansınız oldukça az. Karşı tarafta önyargılar hakim gibi.

20 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür geri hareketini de göz önüne alırsak, bu süreç sağlamlık, güvenilirlik, huzur, sağlık gibi konuların ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatan bir uyarı gibidir. İçimizde bir yerlerde köklenmiş ancak işlerliği olmayan ne varsa onları geride bırakıp, bizi canlandıracak, sağlıklı hale getirecek olana yönelme arzusu bu geçişte etkilidir. Gelecek garantisi için para, mal, mülk önemlidir. Fakat insanın ağız tadı ve huzuru her şeyden daha kıymetlidir. İşte bunlar için bu geçiş yararlı bir sakinleştiricidir. Güvenli olanla olmayanın ayırt edilmesinde bütün bunları olumlu buluyorum. 20 NİSAN (Saat 20:37)-3 MAYIS (Saat 19:33) Merkür-Koç burcuna geriliyor. Acil kararlar vermeden önce mutlaka sakin bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmakta yarar var. Bu dönemde hızlı düşünür çabuk karar vermeye çalışabilirsiniz. Beklemeye pek sabrınız yoktur. Ancak bu sabırsızlık kimi zaman yanlış adımlar atılmasına neden olabilir. Sakin olmadığınız için, arkadaşlık ilişkilerinde beklenmedik yere kırgınlıklar oluşabilir. Zihniniz sürekli sizi bir yarış atı gibi oradan oraya savurup, bir şeyler yapmanız için gölge gibi takip eder. Zorluklara tahammül göstermediğiniz için istediğiniz bir şey anında olsun, yerine getirilsin istersiniz. Güzel bir gün dileğimle,

20 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yıllar önceki konular tekrar açılacak. Eski sevgilinin geri dönme isteği karşısında duyguların karışabilir.

20 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodulara karşı daha yapıcı olmanızı tavsiye edebilirim. Görmediğiniz duymadığınız konulara inanç beslemeyin.

20 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler için mücadele vermeniz gerekebilir. Teknik konular gündeme gelebilir. Ticari işlerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık geçmişteki sorunlarınızı bitirme ve masumiyetinizi kanıtlama çabası içindesiniz. Tecrübelerinizi kullanarak kendinizden emin şekilde sessizliği bozacaksınız.

20 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

20 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızı etkileyerek gerilemeye devam ediyor. 3 Mayıs'a kadar organizasyona dayalı işlerinizde ve takım çalışmalarında sıkıntılar oluşabilir.

20 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Havacılık, astroloji, astronomi gibi konularda merak, öğrenme isteği ve arzusu duyabilirsiniz. Hatta bu konularla ilgili eğitim alanlarını araştırabilir, kayıt bile yaptırabilirsiniz. Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Uçak yolculuklarına çıkmak için arzulu olabilirsiniz. Plüton'un geri hareketi nedeniyle bilhassa hayatınızın kriz alanında, ortaklaşa kazanımlar için öngördüğünüz ve planladığınız değişim ve dönüşüm hareketlerinizi uygulamak için Eylül ayını beklemelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HARCAMALARIN artma eğilimi gösterdiği bu ay içinde, maddi açıdan en olumlu haftayı geçirebilirsiniz. Hafta başından itibaren, çeşitli yollardan bazı kazançlarınız olacağı söylenebilir. Sosyal hayatınızın canlanma potansiyeli, olasılıkla, sosyal yaşamdaki kişiler vasıtasıyla ekstra gelir kapıları açabileceğinize de işaret etmekte... Ancak; sosyalitenin getirisi, sadece bununla da kalmayabilir. YENİ tanışmalar yaşayabilir, eğer kalbiniz boşsa, bir ilişki fırsatıyla bile karşılaşabilirsiniz. Yine de, karşınıza çıkan insanları objektif şekilde değerlendirin ve onlarla, haklarında doğru bir karar verecek kadar yakından tanımadan samimi olmayın.

20 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 25' 42" R
Ay
Boğa
08° 55' 38" R
Merkür
Koç
21° 22' 46"
Venüs
Boğa
09° 53' 47"
Mars
Koç
05° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 59"
Satürn
Balık
17° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 45' 46"
Neptün
Balık
29° 07' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 32"
Lilith
Başak
24° 08' 19"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>