İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle ilgili bazı şikayetleriniz var ve ilişkinizi artık tekdüze bulmaya başladınız. Başka bir aşk arayışına girdiniz. Sevgilinizle olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmelisiniz.

Birlikteyapmak zorunda kaldığınız insanlar size anlamsız ve sert hareketler sergileyecek ve siz buna çok sinirleneceksiniz. Bu işinizle ilgili bir durum olduğundan dolayı karşınızdakini alttan almalı ve büyüklüğünüzü göstermelisiniz.

Parayla ilgili projelerinizi gerçekleştirmeniz açısından verimli bir gün yaşayacaksınız. Maddi boyutta verimli bir dönemece gireceksiniz. Çok istediğiniz bir şeyi artık satın alabileceksiniz.

Uzun süre kulak arkası ettiğiniz bir sağlık probleminiz tekrar gündeme gelecek ve moralinizi bozacak. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgilinizle çok güzel ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Bunu yaparken gerçek dünyayı da unutmamalı ve işlerinize etkimesini engellemelisiniz. Bugünlerde yakınlarınızdan birisine vermiş olduğunuz bir sır açığa çıkabilir ve bunun yüzünden o şahısla bir tartışma ortamına girebilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 13:01 olana dek etkili olacak Ay-boşluk süresince, dilediğimiz biçimde kendimizi ifade edemediğimizi düşünürüz. Dikkatli olmak, bilinçli hareket etmek ve neyin üzerinde ilerlediğimizin farkında olmak lazımdır. Ani kararlar veya fazlasıyla iyi niyetli düşünmek, hislerimiz doğrultusunda kararlar vermek bizi zorlayabilir. Saat 13:01 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında sizin gibi düşünen kişilere destek verir, gücünüzü herkesin yararına olacak şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir yerde haksızlık mı var. Hemen müdahalede bulunur, savaşırsınız. Herkesin sizin gibi bir dosta, arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşünürsünüz. Saat 20:30 Ay-Satürn görünümü, sizi özgürce hareket etmeye, akşamı keyfinizce değerlendirmeye, hedefinize ulaşmaya davet ediyor. Ancak ilişkinizle ilgili konulardaki sorumlulukları göz ardı edemeyiz dostlarım. Saat 23:06 Güneş-Ay olumlu görünümü, kısa bir yolculuk, bir görüşme, bir arkadaşınızla konuşma, yenilikleri uygulama anlamında enerjiniz gayet yüksek. Fikirlerinizi gayet kolaylıkla dışa ifade edebileceğiniz bu saatte, aktif kimliğinizle etkiniz altına alamayacağın hiç kimse yok. Keyifli, huzurlu, gülümseten bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde dinlenmeye vakit ayırmalısınız. Sinir sisteminiz biraz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok fazla ilerlemeye açık ve yenilikçi olmanız kendinizi rekabet içeren durumların ortasında bulmanıza neden olabilir. Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla doğruları paylaşmalısınız. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili beklentileriniz sizi bazen sinirli ve çekilmez yapabiliyor. Bütçe dengenizi tutturmaya başladınız. Devam edin doğru yoldasınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, alım satım, kredi çekme, ortak gelirler ve primler konusunda şanslarınız olacak. Tepkilerinizi yüksek dile getirebileceğiniz için, ilişkilerinizde sakin, ılımlı ve anlayışlı bir tavırla iletişim kurmanız bugün için önemlidir.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konulara odaklanmaya çalışırken ev ve aile ilgili meselelerin konsantrasyonunuzu bozması mümkündür. Ne kadar uğraşsanız da bu meseleleri aklınızdan çıkaramayabilir, kendinizi önünüzdeki işlere veremeyebilirsiniz. Zamanınızı doğru değerlendirin.

24 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 11" R
Ay
Koç
23° 39' 20" R
Merkür
Koç
20° 31' 53"
Venüs
Boğa
08° 36' 49"
Mars
Koç
04° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 17"
Satürn
Balık
17° 05' 57"
Uranüs
Boğa
22° 42' 09"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 08"
Lilith
Başak
24° 01' 23"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>