İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuzu düşünenleri ciddiye almalısınız. Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki sizi biraz yoracak gibi görünüyor.

Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün olabilir.

Deneyimlerinle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelliyor. Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz.

Bugünlerde bir ilişkinizde bazı pişmanlıklar söz konusu olabilir. Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz. Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:45 Merkür-Satürn görünümü, yeni gelişmelerin işaretçisi olarak olumlu buluyorum. Bir fırsat gibi düşünebiliriz. Günün genelinde ise, fikirlerimizi başkalarına iletirken onların da görüşlerine saygı duymamızda yarar var. Partnerimizle aramızdaki meseleleri bir daha gözden geçireceğiz. Eksiğimiz var mı diye bakacağız. Sözgelimiortaklıklarında ve ilişkilerde bu gözden geçirmeler ilerisi adına gayet olumludur. Saat 18:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, gayet hoş yansımalarıyla sizi kucaklayıcıdır. Durumunuzu farklı açılardan ele almanızı sağlar. Özel biri olduğunuzu düşünerek, kendinize daha fazla dikkat etmeye çalışabilirsiniz. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

24 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin için birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Farklı bir saç modeliyle etrafındakileri şaşırtabilirsin.

24 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle aranızda rekabete bağlı bazı durumlar oluşabilir.Tepkilerinizi sert bir şekilde değil daha diplomatik yollardan göstermelisiniz. Yeni bir girişim planı size iyi gelebilir.

24 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda başlangıçlar olabilir. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.

24 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışanlar İkizler için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak.

24 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, seyahat ederek yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi başka kişilere de ulaştırmak ve yaymak keyif verebilir.

24 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarınız giderek daha da aktif olmaya başlıyor. Seyahat ve eğitime dayalı işleriniz devreye girebilir. Bugün,alanlarınızdaki sorumluluklarınızın parasal olarak karşılığını alabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Bu konularda sosyalleşebilirsiniz. Astroloji bugün daha çok ilginizi çekecektir. Havacılıkla ilgili teknolojiler olan yaklaşım yoğunlaşabilir. Uçak yolculuklarına çıkmak için çok özel fırsatlara sahip olabilirsiniz. Ortak getirisi olan çalışmalarınızı planlamak, kalıcılığına odaklanmak ve grup çalışması halinde bunları organize etmek için çok uygun bir gökyüzü etkisine sahipsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün oldukça yoğun olabilir ve tüm vaktiniz koşuşturmacayla geçebilir. İletişim ve haberleşme de büyük ölçüde artacaktır. Yüz yüze bazı görüşmeler yapmak zorunda kalabilir, bu sebeple şehir içi seyahatlere çıkabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 07' 09" R
Ay
Boğa
04° 15' 22" R
Merkür
Koç
21° 06' 46"
Venüs
Boğa
09° 30' 11"
Mars
Koç
05° 02' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 28"
Satürn
Balık
17° 09' 26"
Uranüs
Boğa
22° 44' 39"
Neptün
Balık
29° 06' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 30"
Lilith
Başak
24° 06' 12"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>