İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz ve bu anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. Ufak bazı aksilikler yaşayabilirsiniz ancak bunları çok fazla önemsemeyeceksiniz.

İş yaşamınızda istikrarlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki işleri tamamlamak için uğraşacaksınız. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşabileceksiniz.

Maddi konulara olan ilginiz artacaktır ve bu anlamda yeni çalışmalar yapabileceksiniz. Bugün maddi konularda son derece başarılı olabileceksiniz ve bu konuda bir hareketlenme olabilir.

Bazı yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ve beklentileriniz doğrultusunda adımlar atabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki zihin dağınıklığınızdan kurtulmanız gerekiyor. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Bunu dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizde oluşan duygusal ekipleşmelerin çok iyi niyet taşımadığına inanıyorsunuz. Bu konudaki eleştirileriniz, bazı insanlarda size karşı bilenme yaratabilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 05:12 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkimizde bizi rahatsız eden konular üzerinde fazlasıyla durmamızı sağlıyor. Eleştirel yaklaşımlarda bulunabiliriz veya aile içinde bazı meseleler sürekli gündeme geldiği için sıkılabiliriz. Bunları düzenlemeden rahat edemeyeceğimizi biliriz. Saat 18:20 Ay-Venüs görünüm etkisinde, sabaha nazaran kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Hoşumuza gidecek şekilde bu saatleri geçirmeye çalışırız. Karşı cinsle ilişkimiz olumlu yönde gelişir. Saat 20:43 Ay, Neptünle bir görünüm yapıyor. Bu görünüm düzeltmeye çalıştığınız ve işin içinden çıkamadığınız konularda sizi zorluyor. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan yapmak istedikleriniz. Her ikisinde de başarılı olmaya çalışmak zorlayıcıdır. Pazar günümüzün hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

19 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi yenilemekle ilgili düşüncelerini yavaşlatman gerekebilir. Bütçeni planlamak isteyebilirsin.

19 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın. Beklenmedik harcamalar sıkıntı yaratabilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İyi bir dinleyici olmaya gayret etmelisiniz. Diyaloglar, karşılıklı durumlar çok öğretici de olabilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.

19 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel bir seyahat fikri veya geçirilecek güzel vakitler sevdiğiniz insanla aynı doğrultuda hareket etmenize sebep olacak. Partneriniz ve ailesi arasındaki gerilimleri bu pazar çok sorun etmemelisiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya ortağınızla farklı ve keşfedilmemiş duygular keşfetmek, gidilmemiş diyarlar ve ortamları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz.Ortaklığınız mevcutsa, hedeflediğiniz faaliyetin detayları ve felsefesi hakkında fikir teatisi yapabilecek önemli fırsatlara sahipsiniz. Uyumlu ve duyarlı gökyüzü açıları nedeniyle sabırlı bir enerjiye sahip olup sorumlu kararlar alıp kesin söylemlerde bulunmaya yatkın olabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde konuşma tarzınız ilham verici ve olgun tavırlı olacaktır.

19 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı sahip olduğunuz sorumluluklar ve evdeki görevleriniz, bugün artış gösterebilirler. Artmasalar bile, karamsar yapınızdan ötürü onları gözünüzde büyütebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız bir eylemle ilgili pişmanlık da duyabilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 07" R
Ay
Yay
24° 07' 26"
Merkür
Koç
16° 13' 14"
Venüs
Koç
28° 06' 59"
Mars
Balık
27° 55' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 44"
Satürn
Balık
16° 21' 59"
Uranüs
Boğa
22° 12' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 34"
Lilith
Başak
23° 04' 41"
True Node
Koç
15° 27' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>