İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızdaki gelişmeler çok olumlu oalcak.Sevgilinizden beklemediğiniz bir ilgi ile karşılaşacaksınız. Onun etkisi ile daha uzlaşmacı davranacaksınız

İyi niyetli davranışlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Sizinleyapanlar aldıkları sonuçlardan çok memnunlar. yalnız resmi işlerde biraz daha titiz olmalısınız.

Bugün para konularında kendinizi uzaklaştırmak isteği içinde olacaksınız. Ödemelerinizi yaptınız ve bir müddet maddi konularında kendinizi rahat hissedebileceksiniz.

. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimi arkadaşlık ilişkilerinizde sempatik, ama bir yandan da itici agresif davranışlar içindesiniz. Belli bir amaç taşımadığınızı anlatmakta zorlanabilirsiniz. Belli konularda sizden daha yetkin, otorite sayılabilecek insanlarla görüşmeleriniz olacak. Geniş bir perspektifle baktığınız bu konularda, yine de bazı düş kırıklıkları yaşatmanız söz konusu.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:17 Güneş-Kuzey Düğüm görünüm etkisinde, evimiz-ailemizle ilgili konularda kararlılığımız önemlidir. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa, bunları çözüme kavuşturmalıyız. Bir o yana, bir bu yana hareket etmek doğru olmaz. Gerçekçi olmalıyız. Saat 08:08 Ay-Venüs görünümü etkisinde, çıkarlarını düşünen insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Herkesin sadece kendine dönük düşünmesi, bizi sosyal yaşamdan uzaklaştırabilir. Saat 08:35 Ay-Neptün görünümü, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Saat 12:02 Mars-Pluto arasındaki zorlayıcı görünümüyle, eşinizin mali durumu,ortaklarınızla aranızdaki paylaşım ve ileriye dönük hedeflerinizle ilgili konular bir hayli önemsenir. İster istemez anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kredi, borçlanma, yatırımlarınızın doğru şekilde değerlendirilmesi için ciddi bir yaklaşım içinde olmanız şart. Hedeflerinizin bilincinde olarak, görüştüğünüz kişilere, ortaklıklarınıza, ilişkinize özel bir dikkat sarf etmeniz gerekebilir. Bazı kişiler sizi sinirlendirebilir. Siz de aynı şekilde onlara ters yaklaşabilirsiniz. Saat 22:34 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Kaygı duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 23:12 Ay-Mars görünümü, özellikle ihtiyaçlarımız söz konusu olduğunda bunları dile getirmekte bir miktar zorluk yaşarız. Kafamızın içindeki planları yürürlüğe koymak isterken, önümüze maddi veya manevi anlamda bir takım engeller çıkabilir. Bu engeller de canımızı sıkar. Çünkü isteğimiz kendimize göre hareket etmek, ilerlemektir. Mücadeleci bir görünüm olduğu için, şartlar istediğimiz gibi gelişmiyorsa bu saatlerde biraz sakin olup, mantıklı düşünmekte yarar var. Beklentilerimize uygun bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafana koyduğunu yapacaksın. Kim ne derse desin; mantığınla değil, kalbinle hareket etmek istiyorsun.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa gelirleriniz de bazı beklenmedik sürprizler çıkabilir. Ani borçlar ödeme dengesinde gerginlikler yaratabilir. Sosyal çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla güçlü etkiler altında kalabilirsiniz. Finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni fikirlere açık olmanız size başarı getiriyor. Ödemeler konusunda bir hayli ilerleme kaydedeceksiniz. Ayakta kalma mücadeleniz sürüyor. Merak etmeyin şans sizden yana..

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata karşı büyük bir mücadele isteği içinde olabilir ancak bunu yeterince ortaya çıkaramadığınızı düşünebilirsiniz. Bu nedenle her yolu denemek isteyebilirsiniz ancak bunun sizi yıpratabileceğini unutmayın, şartlarınız ve karşınıza çıkan kişiler sandığınızdan zorlayıcı olabilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Girişimlerinizin parasal konular yüzünden engellenmesi sizi zorlayabilir. Sosyal ortamlarda vereceğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa başkalarının maddi birikimleriyle ilgili önemli başlangıçlara girişebilir, başkalarının parasını yönetebilirsiniz. Sağduyulu ve hesaplama üzerine ciddi ilerlemeler sağlayabileceğiniz fırsatlara sahipsiniz. Harcamalarınızda hesaplı davranabilirsiniz. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir olanak ortaya çıkabilir. Krize yol açabilecek ve arkadaşlıklarınızı riske edebilecek bazı oluşumlara yönelme riskini beş gün boyunca taşıyor olacaksınız.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konularla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Ev ile ilgili herhangi bir planı gerçekleştirmek için ortaya çıkmasını beklediğiniz maddi kaynağı bugün bulabilirsiniz. Bu kaynak, uygun ödeme koşulları olan bir kredi de olabilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 00' 24" R
Ay
Boğa
17° 36' 55" R
Merkür
Koç
21° 53' 36"
Venüs
Boğa
10° 37' 54"
Mars
Koç
05° 44' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 24"
Satürn
Balık
17° 13' 50"
Uranüs
Boğa
22° 47' 51"
Neptün
Balık
29° 08' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 29"
Lilith
Başak
24° 12' 18"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>