İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde duygularınıza çok kapılıyorsunuz ve bazı mantıksız hareketler sergiliyorsunuz. Bununla beraber bazen kıskançlık krizine giriyorsunuz ve sevgilinize güvensizliğinizi belli ediyorsunuz.

İşinizi çok seviyorsunuz ve işyerinizdeki çalışma azminiz bazı insanlar tarafından kıskanılıyor. Politik davranmalısınız ve olumsuzluklara böylece imkan vermemelisiniz.

Sevgiliniz ve yakınlarınıza yaptığınız harcamaların sonucunda önümüzdeki günlerde sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz. Parasal konulara daha çok eğilmeniz gerekiyor.

Sevgilinizin ihtiyaçlarını yerine getirmiyorsunuz ve onu bu sıralar çok ihmal ettiniz. Bu tutumunuzdan partneriniz çok şikayetçi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Moral durumunuzu ve onunla bağlantılı olarak beden sağlığınızı pozitif etkilenmelere açmalısınız. Olumsuzluğa koşullanıp ele aldığınız bir çok konu, esasında belli umutlarınızı geliştirebilecek boyutlarda sürprizlere açık. Son zamanlarda yeniliğe karşı gösterdiğiniz duyarlılık, sizi yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz yeni oluşumlar içine sokabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamıza saat 08:13 Ay-Mars görünümüyle adım atıyoruz. Birlikte ekip veya grup halinde yapılacak işlerde, medya ve sosyal paylaşım alanlarında bu enerji güçlü bir şekilde ilerlemenizi sağlayıcıdır. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü, ilişkinizi canlandırıcıdır. Ancak partnerinizin kendine has davranışlarını anlayışla karşılamak aranızdaki paylaşıma özen göstermek yararlı olur. Saat 17:38 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs görünümü, ilişki ve mesleki konularda şartlarınız gereği başkalarına uyma zorunluluğunuz sizi rahatsız edebilir. Keşke kendi bildiğim ve hayalini kurduğum şekilde hareket edebilsem diye düşünebilirsiniz. Saat 19:49 Ay-Jüpiter görünümü, eşimize, sevgilimize, dostlarımıza elimizden geldiğince nazik ve iyi davranmaya çalışmanın göstergesidir. Her yönüyle meseleleri ele alırız. Sadece kendimiz adına değil, başkasının da haklarını gözeterek düşünürüz. Gerektiğinde kibarca uyarılarda bulunuruz. Çocuklarımızın başarıları, sağlıklı oluşları, gelecekleri bizim için her şeyden önemlidir. Bu görünüm sizi keyiflendirici ve rahatlatıcıdır. Saat 20:56 Ay-Chiron görünümü, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünürsünüz. Yeni haftamız sizin için hayırlı gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamının ayrıntıları anlam kazanacak. Gerçekten kimler yanında, kimler karşında bugün anlayabilirsin.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın. Beklenmedik harcamalar sıkıntı yaratabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz. Ticari işler gündeme gelebilir. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Gün içinde ani gelişen olaylara uyum sağlamakta zorlanmayacaksınız.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak ve farklı olmak istiyor olabilirsiniz. Görüntünüzü de değiştirdiniz. Bu sizi çok mutlu ediyor. Fakat fazla para harcamak sizi zora sokabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın. Beklenmedik harcamalar sıkıntı yaratabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hoşgörülü davranmak size zor gelebilir fakat, biraz daha sakin ve anlayışlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Özellikle hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkileri dengede tutmaya özen gösterin. Onların bazı davranışları moralinizin bozulmasına neden olabilir. Karamsar davranmayın.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dönüp dolaşıp maddi konulara kayan iletişim, güne damgasını vurabilir. Bu iletişim esnasında, hazırladığınız planlara, üzerinde karar kıldığınız çözüm yollarına karşı çıkan kişilerle bir mücadele içine girmeniz de olasıdır. Yakınlarınız sizden yardım bekliyor.

20 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 08" R
Ay
Yay
27° 55' 53"
Merkür
Koç
16° 16' 52"
Venüs
Koç
28° 28' 33"
Mars
Balık
28° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 48"
Satürn
Balık
16° 23' 34"
Uranüs
Boğa
22° 13' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 34"
Lilith
Başak
23° 06' 38"
True Node
Koç
15° 26' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>