İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İsteklerini Gizliyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi biraz olsun geriye çekebilirsiniz. Değişim gösteren koşullara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edin.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirleme noktasında biraz daha sabırlı olun. Bakış açınızı değiştirmeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkınızı aramaktan çekinmemelisiniz. Bunu yapmadığınız için kaybettiğiniz bazı değerler olduğunu hatırlayın ve aynı noktaya bir daha düşmeyin. Yeni bir alana, bir hobiye yönelmek isteyebilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, İkizler burcu için iletişim becerilerini kullanabileceğin bir gün olabilir. Duygularını net bir şekilde ifade etmek ve çevrende bulunan insanlarla açık iletişim kurmak senin için faydalı olabilir. Aynı zamanda, bugün dikkatini dağıtan unsurlardan uzak durmak ve odaklanma becerilerini güçlendirmek önemli olacaktır. İçinde bulunduğun yaşam koşullarını değerlendirmek ve gerekirse değişiklikler yapmak için uygun bir zamandasın. Bugünü daha verimli hale getirmek için somut hedefler belirleyebilir ve bu hedeflere adım adım ilerleyerek başarıya ulaşabilirsin. İyi bir gün geçirmeni dilerim!

25 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerini içine saklamak zorunda kalabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir İkizler burcuysan, birlikte hareket etmeye çalıştığın kişilerin fikirlerine daha çok özen göstermelisin. Sosyal ilişkilerine kararlı adımlarla yaklaşman birçok gerçekle yüzleşmeni sağlayacak.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için istediklerinizi başkaları için de isteyeceğiniz bir gün olabilir. Bu da sizi sevginizi, değerinizi daha çok göstermeye itebilir. Bugün iyi ilişkiler kurmanın, maddi ve manevi açıdan insanı nasıl besleyip büyüttüğüne şahitlik edebilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşkta tartışmalar olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizde revizyon yapmanız gerekebilir

25 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her gün küçükte olsa bir adım atmaya niyet edin ve planlamanızı yapın. Bugünlerde yapacağınız her planlamada evrensel destek alabilecek ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir insan bugün seninle ters düşebilir. Bu kişi ile arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek. Yanlış anlaşılmalara fırsat vermemeli ve aranızdaki sorunu çözmek için yapıcı olmalısın. Bazı şeyleri kestirip atmaya çalışma bugün.

25 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün romantik ve yaratıcı çizgilerde bir aydınlanma veya vahiy oluşuyor. Önemli bir dönüm noktası olabilir. Bugün genellikle yeni başlangıçlarla ilgili değil, daha çok meseleleri halletmek ve dengeyi aramakla ilgilidir. İyileştirici, özel veya samimi faaliyetler şu anda çok iyi durumda ve sizi başkalarına veya daha yüksek hedeflerinize bağlayan çabalar da öyle. Bugün perde arkasından veya bilgeliğinizden ve sezgilerinizden kolaylıkla destek alabilirsiniz. Sağlıklı yollarla etkileşimde bulunuyorsunuz ve bir kişiye, yeteneklerinize veya bir plana olan inancınızı güçlendirmeye yardımcı olan deneyimlere ilgi duyuyorsunuz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal zekanız çevreniz tarafından hayranlıkla karşılanıyor sevgili ikizler. Yine de biraz durulmanız gerekiyor. Bu kararsızlık ve değişkenlik size hayranlıkla bakan gözlerin bir süre sonra güvenini sarsabilir. Ne istediğinize karar vermeden kendinizi ortaya atmamalısınız.

25 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

25 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, çocuk, ev, aile konularında belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Değişimler gerçekleşebilir. Ayrıcahayatınızda ve aşk hayatınızda da küllerinizden doğabilirsiniz. Bilinciniz bir üst seviyeye geçebilir, manevi gelişmeler gerçekleşebilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki sıkıntılı haliniz sevgilinizin gözünden kaçmıyor. O da, bu sıkıntıların nedenlerinizi ilişkinizde arıyor. Sıkıntınızın asıl kaynağını onunla paylaşın. Sizi istismar edip kullanan bir çalışma arkadaşınız var. İyi niyetiniz bunun farkına varmanızı engelliyor. İşlerinizle ilgili bir seyahate çıkmanız ve döndükten sonra çok çalışmanız gerekebilir. Maddi anlamda güzel gelişmelerin olabileceği olumlu bir dönemdesiniz. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş. Kilo problemi yaşamanız olası.

25 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 13" R
Ay
Oğlak
14° 45' 51"
Merkür
Koç
16° 37' 24"
Venüs
Boğa
00° 02' 31"
Mars
Balık
29° 07' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 33"
Satürn
Balık
16° 30' 24"
Uranüs
Boğa
22° 18' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 54"
Lilith
Başak
23° 15' 05"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>