İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Anlaşmazlıklar Yaşıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Dengeli enerjiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

Beklenmedik problemlerle karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Enerjinizin bilincinde olmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

Elinize geçen maddi güçten doğru anlamda yararlanmaya çalışın. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev işlerinizle ilgilenebilir, güzel ve rahat bir hafta sonu geçirmek için eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. İnsanın yaşadığı yere yaptığı yatırım hiçbir zaman boşuna ya da yorucu değildir. Bugün kendinizi bu şekilde suçladığınız ve kötü hissettiğiniz günlerin sonu olabilir.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundakiler için iletişim becerileriniz ön planda olacak. Fikirlerinizi karşınızdakilere net ve anlaşılır bir şekilde aktarabilecek, sorunları kolaylıkla çözebileceksiniz. Duygusal açıdan da dengeli olmaya gayret edin ve çevrenizdeki insanlara anlayışla yaklaşın. Kendinizi ifade etme ve özgürlüğünüzü koruma konusunda güçlü olmalısınız. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ani kararların günü değil. Biraz daha mantıklı ve yapıcı olman gerekebilir. Bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğun şey, kendini yeniden yaratmak... Emek vermenin, üretmenin önemini vurgulayacağın konuşmalar yapabilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, çalışanlarınla ilgili bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parlayabileceğiniz, enerjinizin yüksek olacağı bir gün olabilir. Kabınıza sığmamak bir noktadan sonra anlaşılmanızı, söylediklerinizin ciddi alınmasını zorlaştırabilir. Gözlem yeteneğinizle denge kurmanız gereken noktaları daha iyi ayırt edebilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizde değişiklikler olabilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Babanızın sağlığıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Mücadele vereceğiniz zamanlar var.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sözlerinizin çok önemli olduğunu unutmamalı bu yüzden enerjiniz ve sözlerinizi uyum içerisinde kullanmaya özen göstermelisiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi isteklerine önem verebilirsin. Hayatında neleri değiştirmek ve neler yapmak istediğine dair sorular sorabilir ve çevrendeki insanları bu yeni hedeflere dahil etmek istemeyebilirsin. Kendine göre planlar yapacağın bir gün olacak.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karmaşık bir sorunu çözebilir veya size çok yardımcı olacak bir kaynağa erişebilirsiniz. Yine de gerçekçi ve disiplinli olmak en doğru tutum olabilir. Sorumlu ve olgun seçimler yaparak da eğlene bilirsiniz. Çok çalışmayı veya bazı kişisel fedakarlıkları içeren ancak buna tamamen değdiğini düşündüğünüz yeni bir sorumluluk üstlenebilirsiniz. Bu, üretkenlik açısından genel olarak iyi bir gün. Bir kariyer meselesi veya sorumluluk konusunda ciddileşebilirsiniz. Ayrıca bir engeli veya sorunu aşabilirsiniz ki bu da sizi oldukça iyi hissettirir.

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin güçleneceği bir gündesiniz. Bağlarınızı güçlendirmenin tam zamanı. Eğlenceli kişiliğiniz dikkatleri üzerinize çekmenize sebep oluyor. Uzun zamandır sorun yaşadığınız kişilerle varsa bugün pozitif gelişmeler olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz ancakhayatınızda dikkatli olmanız gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki davranışları size anlamsız geliyor. Dikkat ettiğiniz takdirde, bunların kıskançlık oyunları olduğunu fark edeceksiniz. İşinizde sorunlu bir gün geçirmeniz mümkün. Bir süredir halledemediğiniz işlerin stresi üzerinizde baskı yapıyor. Arkadaşlarınızdan yardım istemelisiniz. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>