İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararsızsın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, yaklaşımlarınız konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Karmaşık durumların yavaş yavaş çözüme kavuşma ihtimali de var. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini aklınızda bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnisiyatif almanız gerekebilir. Kendinizi sorumluluktan kaçırmamalısınız. Ailenizin veya çevrenizin bu konudaki önerileri size yol gösterebilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin ve zekanızın ön plana çıkabileceği bir gün olabilir. İş veya sosyal ilişkilerinizde çözüm odaklı yaklaşımlarınız sayesinde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Ancak, ani kararlar almak yerine durumları dikkatlice analiz etmekte fayda var. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için zaman ayırmak da bugün önemli olabilir. Aşk hayatınızda romantik ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi pozitif yönde kullanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motivasyon açısından olumlu etkilere sahip olsan da kararsızlığın ağır basabilir. Yeni bir hedef belirlemek yerine, yarım bıraktığın işlerini tamamlayabilirsin. Mesaiye kaldıysan, zaman geçmek bilmeyebilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin finans konularına müdahale etmesine sen de destek vereceksin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Çok istediğiniz bir şeyi kendinize hediye edebilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Her güne sizi mutlu edecek bir an, bir konuşma, bir deneyim bırakmak adına kararlar alabilirsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik işler ve ailevi konular öne çıkıyor. Bu konularda daha çok şey yapmak isteyebilirsiniz. Ancak bazı sorumluluklar engelleyici de olabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda başkalarının yapabilirliklerine takılmak yerine kendiniz için en iyi olanı sezmeye ve yapmaya fırsat vermelisiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birden fazla işle ilgilenmen gerekebilir. Sorumlulukların artabilir ve bunların peşinden koşarken çok zaman harcayabilirsin. Enerjinin günün sonuna kadar sürmesi için hareketlerine dikkat etmeli ve dinlenmeyi kendine hatırlatmalısın.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün artan hırs ve rekabeti öne çıkarma eğilimindedir ve belirli bir hedefe doğru ilerlemek için iyi bir zaman olabilir. Bu dinamik döngü bazen sizi zorlayabilir ama aynı zamanda canlandırıcı ve tazeleyici de olabilir.. Başkalarıyla ve özellikle yetkili konumdakilerle çatışmalara yol açabilir. Muhtemelen dikkatinizi hedeflere ve sosyal yaşamınıza dengeleyebilirsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konularda gerginliklerin yaşanabileceği bir gün sevgili ikizler. Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edin. Çatışmaların önüne geçebilirsiniz fakat sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Sorumluluk almalı ve ailenize zaman ayırmalısınız.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın ilişkilerinde verdiğin kararları dikkatlice tart lütfen. Çok mutlu bir aile hayatı ile birlikte finansal güvence sayesinde hayattaki küçük şeylerden mutlu olabilirsin. Sakın pes etme, yarattığını koru.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez ama bugünlerde sevgilinize daha ilgili davranmalısınız. Onun kadar arzulu ve istekli olmayışınız kafasında soru işaretleri yaratıyor. İşyerindeki geçici durgunluk panik yaşamanıza yol açıyor. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Harcamalarınızda ölçüyü kaçırmamaya dikkat edin ve önünüze çıkacak fırsatları görmeye çalışın. Öncekiler sonuç vermedi yeni bir diyete başlamanın zamanı geldi.

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>