İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmalısınız. Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz.

Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz. Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor.

Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla, bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak. Bugünlerde abartılı, düşsel bulacağınız bazı para diyalogları ciddiye alınmaya deyebilir.

Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var Son günlerdeki bedensel yorgunluklarınız tamamen zihinsel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde dengelemeye çalıştığınız ilişkiler sizde belli yorgunluklar yaratabilir. Bunu bir karamsarlığa dönüştürmeniz, uzun süreli kopukluklara neden olacak. Tek başınıza hareket etmenizi doğru bulmadığınız bir oluşuma paydaş arama çabalarınız, bugün karşılığını bulabilir. Bu yakınlaşmadan beklentilerinizi amacından saptırmamanızda yarar var.

25 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı, gönlümüzce hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Eğer bir şeyler bizi sinirlendiriyorsa buna tepki gösteririz. Bize müdahale etmeleri, özgürlüğümüzü kısıtlamaları hoşumuza gitmez. Aşkta denge, paylaşım, uyum bizi mutlu eder. Fakat yine de, bizim dediğimiz olsun isteriz. Saat 11:47 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 21:05 Ay-Uranüs kavuşumu, projeler tekrar gözden geçirilmelidir. Yeni bir proje ilginizi çekebilir. Yeni arkadaşlar, yenilikler, yeni ve farklı yöntemler size heyecan katabilir. Saat 23:30 Ay-Merkür kavuşumu aktif bir iletişimin simgesidir. Yakın bulduğunuz arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz. Ayrıca geçtiğimiz ayın başında düşündüğünüz veya o günden bu yana yaşanan meseleleri tekrar ele alabilirsiniz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni konular üzerine sorumluluklar alacaksın. Üstesinden gelemeyeceğin hiçbir sorun olmayacak.

25 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma, yer değişikliği veya ailenizden birilerinin taşınması gibi konular gündem yaratabilir. Aşk ve sevgi ilişkilerinde sorumluluk aldığınızı göstermek isteyeceğiniz bir zaman dilimi.

25 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Ani değişimlere ayak uydurmaya çalışın. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlük duygularının baskın olduğu günler yaşıyorsunuz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz. Ailenizi ihmal etmeyin.

25 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece dikkatli davranabilirsiniz. Fakat, bu arada sakin olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Önemli ayrıntılara dikkat ederken endişeleriniz yüzünden karamsarlığa kapılabilirsiniz. Sevdiğinize anlayışlı davranın.

25 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda keyifli bir gün sizi bekliyor. Önemli konuşmalar sizi heyecanlandırabilir. Bu aralar kapalı kutu gibisiniz ve her şeyi çaktırmadan yapmaya bayılıyorsunuz.

25 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrolünüz ve beklentiniz dışında gelişen somut olaylarda sağduyu geliştirebileceğiniz etkilere sahipsiniz. Bilinçaltı fenomenlerinizde mantık ve somut çözümlemelerde bulunabileceksiniz. Metafizik konularında sağlam sebep sonuç ilişkilerine yönelebileceğiniz durumdasınız. Daha affedici olabilirsiniz. Başkalarını harekete geçirmekte, motive etmekte bugünlerde oldukça başarılı olabiliriz. Bilhassa sosyal ilişkilerinizde, toplumsal etkinlik ve kurum yönetimlerinde proje ve diyalogları hareketlendirmek daha kolay olacaktır.

25 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizle alakalı bağlantılarınızın veya özel yaşamınızdaki bir ilişkinin niteliği, çok daha ciddi bir boyut kazanabilir. Kendinizi, bir anda, hayatınızı değiştirebilecek önemli bir kararın arifesinde bulabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 57' 34" R
Ay
Boğa
16° 54' 38" R
Merkür
Koç
21° 51' 03"
Venüs
Boğa
10° 34' 19"
Mars
Koç
05° 42' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 43"
Satürn
Balık
17° 13' 36"
Uranüs
Boğa
22° 47' 40"
Neptün
Balık
29° 07' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 19"
Lilith
Başak
24° 11' 58"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>