İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre birtakım koşulların aşkın önünü kesebilmesi olanaksız. Ama yine de kuraldışı bir aşkı yaşayabileceğinizden pek emin değilsiniz. Bugünlerdeki sıkıntınızın ardında bu kafa karmaşası yatıyor.

Bazı durumlarda elinizdeki işler sizi boğuyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz. İş ilişkilerinizde isteksizlik yaşayacağınız sorunlar yok. Sorunu dışarıda aramanız gerekiyor.

Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, heyecanlısınız. Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz.

Tedirgin, kararsız görüntü size kaybettiriyor. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız güçlü. Ama bu, tek başına sizden kaynaklı değil, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor. Dost ilişkilerinde yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınıza karşı kırıcı olabilir.

25 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüz, Ay-Koç burcu seyriyle başlayacak. Planlarınızı gerçekleştirme yönünde daha istekli ve kararlı olmanızı sağlayacak bu enerji sayesinde, ne olursa olsun amacınıza ulaşmak ve başarılı olmak istersiniz. Güven duygunuz özellikle girişimde bulunma konusunda yükselişe geçer. Saat 13:27 Ay-Uranüs kavuşum etkisi kimseye bağlı kalmadan, gönlümüzce hareket etmek isteğimiz yoğun olacak. Daha önceden planlanmış işlerimiz varsa, bunları hızla yoluna koymak isteyeceğiz. Saat 15:02 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 23:52 Ay-Jüpiter görünümü, sizi rahatlatır. Gecenin ilerleyen vakitlerinde keyfiniz yerine gelir. Sizi rahatsız eden meseleleri pek kafanıza takmazsınız. Mutlu bir Pazar günü  geçirmeniz dileğimle. Kalben sevgileriml

25 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle iletişiminiz mükemmel gidiyor. Duygularınızı yakınlarınız yansıtma konusunda cimri davranıyorsunuz. Bugün sırlarınızı kendinize saklamak istiyorsunuz. Fakat sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmanız içim çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok fazla ilerlemeye açık ve yenilikçi olmanız kendinizi rekabet içeren durumların ortasında bulmanıza neden olabilir. Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla doğruları paylaşmalısınız. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

25 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ORTAKLIKLARA olumlu baktığınız bir gün. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmadan önce detayları gözden geçirin.

25 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda yeni bilgiler öğrenme ihtiyacınız artarken, sizden daha tecrübeli bulduğunuz birine fikir danışabilir, öğretmenleriniz ve sizden yaşça büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Seyahatlerin keyifli olacağı bugün, yakınlarınızın ani fikir değişiklikleri sizi şaşırtabilir.

25 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanıza takılan ev ve aile ile ilgili konular günün ana temalarıdır. Günlük işlerinizi bırakıp da bu konularla ilgilenmeyi seçebilirsiniz. Bazı durumlar nedeniyle hızla önlemler almanız gerektiği hissine kapılabilirsiniz. Hemhem ev hayatı ile ilgili konular zorlayacaktır.

25 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 43' 21" R
Ay
Koç
28° 14' 50" R
Merkür
Koç
20° 46' 46"
Venüs
Boğa
08° 59' 54"
Mars
Koç
04° 43' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 41"
Satürn
Balık
17° 07' 28"
Uranüs
Boğa
22° 43' 14"
Neptün
Balık
29° 05' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 09"
Lilith
Başak
24° 03' 28"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>