İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün yine böyle hissedebilirsiniz. Yine de sevginizi esirgemeyeceğiniz bir gün. Sevginizi belli etmekten hiç kaçınmıyorsunuz.

Bugün her şeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve verimli bir gün geçireceksiniz. İşinizdeki son gelişmeler sizi olduğu kadar çevrenizdekileri de sevindiriyor.

Bugün iyi bir haber alabilirsiniz. Geçici bir çözüm sizi rahatlatacak. İki yakanız bir araya gelmiyor. Bir açığı kapatırken, başka bir yerden yeni bir açık veriyorsunuz.

Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün. Yeterince değerlendirmeyi bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir görüşmede, bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Onun vereceği bir haber gelecekte sizin yaşamınızı da olumlu bir biçimde etkileyebilir. Oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için, yoğun gelişmelerin kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bu kalabalıkta duygusal çakışmalar sorun yaratabilir.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 10:46 Ay-Mars görünümü önemli işlerinizi hızlı biçimde halletmenizde size yardımcıdır. Saat 12:53 Ay-Uranüs olumlu görünümü, her insanla gayet rahatlıkla iletişimde ve bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. Eğitim ve çalışma hayatınız, organize işler ve toplumsal konularda yenilikçi fikirlerinizle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Saat 14:02 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarına güvenmeyeceğinizi, ancak elinize geçen veya bir şekilde ulaşan para olursa istediğiniz bir şeyleri yapabileceğinizi gösteriyor. Siz zaten bu anlamda biraz sıkıntılısınız. Hatta eğer kendiniz çalışmıyor eşiniz veya başkaları yardımcı oluyorsa, onun daha nazik davranmasını, sizi düşünmesini beklersiniz. Saat 21:11-26 Şubat saat 03:24 arasında Ay-Boşluk süresi özgürce hareket etmenin önüne geçer. Bazı meseleler sizi rahatsız ettiğinde, güven duyduğunuz bir arkadaşla sohbet etmek gayet faydalıdır. Sakin ve kontrollü etmemiz yararlıdır. Rutin işlerimize ağırlık vererek bu süreyi değerlendirebiliriz. Gününüz güzel geçsin, huzurunuz her daim yerinde olsun. Mutluluklar dileğimle,

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün önüne çıkacak bir fırsat düşündüğün gibi olmayabilir. Değerlendirme yaparken, objektif olmalısın.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık gerektiren ticari işbirlikleriniz ve ortak yürütülen projeleriniz için önemli atılımlar zamanı. Görüşmelerinizde ikna ediciliğiniz ön planda olacaktır. Aşkta kararsızlık yaratan davranışlara dikkat!

25 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni haberler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, içinizden geldiği gibi davranacak ve değişimden keyif alacaksınız. Her şeyi anlayışla karşılayacağınız bir gün olabilir. Dış ortamlarda farklı olaylar sizi harekete geçirebilir.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Havacılık, astroloji, astronomi gibi konularda merak, öğrenme isteği ve arzusu duyabilirsiniz. Hatta bu konularla ilgili eğitim alanlarını araştırabilir, kayıt bile yaptırabilirsiniz. Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Uçak yolculuklarına çıkmak için arzulu olabilirsiniz. Ortağınız veya partnerinizle ilgili hukuki ve zihinsel bir meseleyi çözmek için çok doğru enerjilere sahipsiniz. Merkür ve Satürn arasındaki bu uyumlu etkileşimi bu yolda kullanabilirsiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi günlük işlere ve bunların detaylarına verebilirsiniz. Dikkatinizi bu işlere yoğunlaştırmak ve bu durumu da sürdürmek zorundasınız. Hayallere dalarsanız, atılım yapma isteğiyle olmayacak hamlelerde bulunacaksınız.

25 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 40' 14" R
Ay
Boğa
12° 34' 20" R
Merkür
Koç
21° 35' 32"
Venüs
Boğa
10° 12' 15"
Mars
Koç
05° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 30"
Satürn
Balık
17° 12' 10"
Uranüs
Boğa
22° 46' 38"
Neptün
Balık
29° 07' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 21"
Lilith
Başak
24° 09' 59"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>