İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kurallarınız var. Aşkı o kurallara baştankara bağlamışsınız. Ama çok kararlısınız. Bu yüzden sizi arada bir yoklayanlar eli boş dönüyorlar.

Verimli. İşinizi önemsiyorsunuz. Bıktım bu işten yakınmalarınız çalışma temponuzla çelişiyor. İşinizin uzmanısınız. Bu nedenle de aranan birisiniz. Oldukça uzaklara işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir bu yakında. Böyle bir beklentiniz var, ama gurubunuzda bir eleme olabilir. Buyolculuğunun dışında kalabilirsiniz.

Nakit sıkıntısı çekiyorsunuz. Nakdin dışındakiler de dönem nedeniyle pek geçerlilik bulmuyor. Aile bazı harcamalarınızı çok kişisel ve gereksiz buluyor. Bu harcamaları biraz azaltmanız nakit ihtiyacınıza az da olsa katkı koyacaktır.

Birlikte yaşadığınız kişi sizin şahsi dostlarınızla tanışamamaktan rahatsız. Bu size karşı onda bir güvensizlik geliştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe yönelik beklentilerinizi yeniden değerlendireceğiniz ve yeni beklentiler içine girebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde başlayan hareket ve çevrenizin genişlemesiyle birlikte yeni düşünceler içine gireceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olabilir ve sizin için önemli konularda fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni metotlar üzerinde çalışabilirsiniz ve bunlar vaktinizin önemli bir bölümünü alacaktır. İlginç bazı olaylar ve beklemediğiniz gelişmeler bugün sizin için şaşırtıcı olmasın.

26 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Ay-Başak burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atacağız.  Ev sınırları içindeki düzenleme, ayrıntıları ve ihtiyaçları gözden geçirme anlamında etkilidir. Mükemmellik anlayışınızı belli bir çizgide tutmanın faydalı olur.  En azından istediğiniz gibi yürümeyen bir takım meseleleri sakince ele alınmış olursunuz. Bu size zaman kazandırabilir. Saat 01:15 Ay-Neptün karşıtlığı,   kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor.  Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Saat 11:08 Ay-Pluto görünümü, kendiniz için  gerçekçi hedefler belirlemenizi, ideallerinize sahip çıkmanızı sağlıyor. Ayrıca düşündüğünüz bir takım yeni değişimler için paranın önemli olduğunu, benzetme yerindeyse bilmediğiniz sularda yüzerken dikkatli olmanız gerektiğinden söz ediyor. Şimdiden ziyade geleceği merkez alarak hareket etmenin faydalı olduğunu söylemeliyim. Saat 21:22 Venüs-Satürn görünümü, yakınlarınızla olan ilişkiniz,hayatınızla alakalı meselelerin sizi bir hayli düşündürmesi mümkündür. Siz desteklenilmek, değerli bulunmak istersiniz. Başkaları ise üzerinizde baskı yaratır. Bu bazen kardeşinizdir. Bazen sevgiliniz veya bir akrabanızdır. Bu kişilerin kıymetinizi bilmediklerinizi ve sürekli kendilerini düşündüklerini gördüğünüzde canınız sıkılır. Mali açıdan doyumlu bir işiniz olsun, kişisel anlamda huzurlu bir beraberliğiniz olsun istersiniz. İşte bütün bunlar akşam saatlerinde üzerinizde baskı yaratır. Gururunuzu kıran, sizi yoran her şeyden uzaklaşmak istersiniz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

26 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz. Her an kendinizi mutlu edecek işler buluyor ve ilgi odağı oluyorsunuz. Fakat sizi takip etmekte zorlanıyorlar. Gün içinde daha da hareketli olacaksınız.

26 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor. Biraz da kendi hayatınıza zaman ayırın. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir. Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.

26 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişe ait özellikle babaya ait meseleler öne çıkabilir. Bu konuları akılcı bir şekilde yeniden gözden geçirip çözüme kavuşturmanız mümkün gözüküyor. Alacağınız yeni kararlar sayesinde aileye ait mülklerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Sabırlı olursanız daha iyi maddi koşullara sahip olabilirsiniz.

26 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DARGINLIKLARINIZIN bitebileceği bir gün. Yeter ki size adım atanlara hoşgörülü davranın. Bağışlayıcı olmak size keyif verecek.

26 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

26 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 22"
Ay
Kova
26° 14' 10"
Merkür
Koç
17° 54' 43"
Venüs
Boğa
03° 44' 48"
Mars
Koç
01° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 41"
Satürn
Balık
16° 46' 10"
Uranüs
Boğa
22° 28' 29"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 02"
Lilith
Başak
23° 35' 06"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>