İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevginizi belli etmekten hiç kaçınmıyorsunuz, ona yine de yetmiyor. Zaman zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün yine böyle hissedebilirsiniz. Yine de sevginizi esirgemeyeceğiniz bir gün.

İşinizdeki son gelişmeler sizi olduğu kadar çevrenizdekileri de sevindiriyor. Uzun zamandır beklediğiniz gelişme olmasına rağmen zaman zaman sıkılmıyor değilsiniz. Bugün her şeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve verimli bir gün geçireceksiniz.

İki yakanız bir araya gelmiyor. Bir açığı kapatırken, başka bir yerden yeni bir açık veriyorsunuz. Üstelik sorumlu olduğunuz insanlar da var. Bugün iyi bir haber alabilirsiniz. Geçici bir çözüm sizi rahatlatacak.

Her alanda olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Yeterince tadını çıkarmaktan kaçınmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizi, ailenizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda büyüme ve genişleme zamanı. Ne istediğinizi belirleyebilir ve amaçlarınıza ulaşmak için tüm kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cumartesi gününe, saat 04:12 itibariyle etkili Mars-Satürn görünümüyle adım atıyoruz. İlişki meselelerinde huzursuzluk duyabiliriz. Kafamızın içinde bir çok soruya cevap vermekte zorlandığımızı düşünürüz. -Nereye gidiyorum, nasıl bir hayat süreceğim,  bundan sonrasında ailevi durumum, evim, geleceğim nasıl olacak, ilişkimde aradığımı bulacak mıyım diye içimizden geçiririz. Durumları olumsuz yönüyle ele alarak, dağ gibi problemlerin altında kaldığımızı hissederiz. Oysaki bu görünüm, tüm cevapların sizde yattığını söylemektedir. Nasıl mı? Gerçekçi olmalı, gereksiz meseleleri kafanızda büyütmemeli, inatlaşmamalısınız. Herşeyde kendinizi haklı görmek yerine, karşılıklı görüş alışverişinde hem ilişkinizi hem aile içindeki huzuru tekrar sağlayabilirsiniz. Saat 11:11 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından bu görünüm son derece yararlıdır. Toplumsal ilişkilerde empati duygusu baş tacımız olmalıdır. Başkasının yerine koyarak anlamak, dinlemek hali kıymetli olacak. Saat 14:39 Ay-Jüpiter karşıtlığı, toplumsal ve ailevi ilişkilerde daha gerçekçi olmanız gerektiğini işaret ediyor. Başkaları sizden farklı düşünüyor olabilir. Düşüncelerinizi sakin ve anlaşabilir şekilde ifade etmeye, kendinizle çelişmemeye gayret etmelisiniz. Saat 19:33 - 27 Eylül Pazar saat 22:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dilediğimiz biçimde kendimizi ifade edemediğimizi düşünürüz. Dikkatli olmak, bilinçli hareket etmek ve neyin üzerinde ilerlediğimizin farkında olmak lazımdır. Ani kararlar veya fazlasıyla iyi niyetli düşünmek, hislerimiz doğrultusunda kararlar vermek bizi zorlayabilir. Yenilik içeren kararlarımızı gözden geçirmek faydalıdır. Duyguların esiri olduğunuz zaman, gözünüzün önündeki hakikati görmeniz zor olur. Bu durum tabii ki yanlış bir saptamada bulunmanıza yol açabilir. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,  

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda büyüme ve genişleme zamanı. Ne istediğinizi belirleyebilir ve amaçlarınıza ulaşmak için tüm kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Öncelikle ne istediğinizi belirleyeceksiniz. Amaçlarınıza (bilet bulmak, yer bulmak v.b) ulaşmak için, tüm kaynaklarınızı devreye sokmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Yapacağınız çok şey olsa da düzene sokmak kolay değil. Ancak sorumluluklarınız da var.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte yaşadığınız insanların isteklerini ve arzularını yerine getirmek için çok çaba harcıyorsunuz. Düşünceli ve nazik bir konumdasınız. Bugün yeni tanışacağınız insanlarda hayranlık uyandıracaksınız. Onlara son derece şefkatle yaklaşıyorsunuz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

26 Eylül 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramın 3. gününde, aile hayatınızda sizi zorlayacak bir oluşuma hazır olmalısınız. İlişkinizde bitme kararı oluşabilir. Kavgalardan, sürtüşmelerden uzak durmak yerinde olabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat edin. Sosyal ortamlarda sakin olmaya çalışın.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıkla ilgili konuları hem de ev, yuva, aile ile ilgili konularda krizlere, problemlere, zorlu durumlara, hastalıklara, bu konularda kötü şanslara işaret etmekte. Partner, ortak veya aile bireylerinin sağlığı olumsuz etkilenebilir, özel hayat aile hayatı arasında krizler söz konusu olabilir, küsler, ayrılıklar meydana gelebilir, kiracı iseniz ev sahibiniz ile aranızda gerginliklerde oluşabilir

26 Eylül 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

26 Eylül 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 27" R
Ay
İkizler
15° 03' 32" R
Merkür
Koç
23° 41' 06"
Venüs
Boğa
13° 00' 31"
Mars
Koç
07° 13' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 22' 52"
Uranüs
Boğa
22° 54' 34"
Neptün
Balık
29° 11' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 43"
Lilith
Başak
24° 25' 09"
True Node
Koç
15° 12' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>