İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor. Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor.

Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz.

Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor. Bu yanlış gözlemle paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşmayı biliyorsunuz.

Gerginliklerin etki alanının biraz da olsa uzağında kalmayı becerebilmelisiniz. Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 01:07 itibariyle Aslan burcunda seyir halinde olacak Ay, yakın çevrenizle olan her türlü haberleşmede, yeni insanlar tanımada, aktif bir şekilde günü değerlendirmede yardımcınızdır. Saat 09:18 Mars-Neptün görünümü, kazanç ve mesleki anlamda hem kendi arzularınızı hem de başkalarının taleplerini değerlendirmede önümüzdeki günlerde etkilidir. Ben şunu istiyorum, onlar da bunu düşünüyorlar, şimdi bencil davranmadan kararımı vermeliyim tarzında hareket edebilirsiniz. Eğer aynıyerinde çalıştığınız kişiler veya birlikte hareket ettiğiniz insanlar varsa, onlarla el birliğinde bulunarak arzularınızı patron veya yönetici konumunda kişilere birlikte iletebilirsiniz. Bu bir güç birliği anlamına gelir. Saat 23:43 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle ilişkimizi güçlendirir. Hem tutkulu hem de kendimizden emin şekilde günü geçirmemizde destekleyicidir. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilerden destek aldığın bir gün. Düşündüğünden daha hareketli ve eğlenceli bir gün seni bekliyor.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni sınırlar çizmenin zamanı geldi. Duygularınızı daha iyi yönetebileceğiniz özel bir gün. Hürriyet Aile /

26 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz. Bazı krizli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizde yeni konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişimler gündeminizi etkileyebilir. Sözleşmelere önem verin, dikkatinizden kaçan durumlar olabilir.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan İkizler erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün size yol gösterecek etkilerini iyi takip etmeye çalışın. Geliştirdiğiniz idealist düşünceleri, yaratıcılığınız ve verimliliğinizle lehinize çevireceksiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yorucu bir haftanın ardından cumartesinin ilk yarısını partnerinize sizden beklediği desteği vererek geçirmeyi deneyin. Böylece uzattığınız zeytin dalı karşılıksız kalmaz. Zira öğleden sonra Yengeç burcunda meydana gelecek Yeni Ay aile düzeninde köklü değişikliklere ışık yakabilir. aile

26 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın.

26 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>