İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda geçmişle uğraşmamalı, geleceğe bakmalısınız. Bu şekilde aşk hayatınızla ilgili olmasını hayal ettiğiniz duruma ulaşabilirsiniz. Zaten bu tür davranışlarınız ile şu an ki partnerinizi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.

Bugün işinizde günlük ve rutin işlerinizle ilgileneceksiniz. Çevrenize dikkat etmeden işte başarı yakalamanız zor. İş hayatınızda disiplinli çalışmayı çok seviyorsunuz.

Parasal olarak zor bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı önemli harcamaları parasızlığınız yüzünden yapamayacaksınız. Bu aralar yakınlarınızdan ya da dostlarınızdan borç da alabilirsiniz.

Bugün çevrenizdeki bazı insanların sert tepkileri ile karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun. Bir dostunuzun başına gelen bir olay canınızı sıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç aklınızda olmayan gelişmelere kendinizi hazırlamanız gerekiyor. Bugün bir arkadaşınız bu konuyla ilgili ilk belirtileri gösterebilir. Onu dikkatle dinlemenizde yarar var. Ailenize aşırı bağımlılığınız bazı özel kararları almanızı zorlaştırıyor. Karşılıklı olarak sürdürdüğünüz bağımlı ilişki, kendinize dönük birçok projenizi ertelemenize yol açabiliyor.

26 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 26 Şubat saat 17:54 tarihinde Balık burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması ve Merkür-Balık burcu geçişi sizin öncelikle ne yapmak istediğinizi belirlemeniz anlamında önem taşıyor. Bu sadeceve toplumsal alanda değil ailevi ve kişisel anlamdaki her konuda geçerli. Ulaşmak istediğiniz bir hedefiniz olmalı ve siz bu hedefe vizyon sahibi insanlar gibi inanmalı, çaba sarf etmelisiniz. Pratik olmalısınız. Seçiminizi yaparken bir öyle bir böyle düşünmemelisiniz. Eğer bir sanatçı iseniz tabii ki duygular işin içine karışır. O duygular hayallerle beslenir ve hoş şeyler ortaya çıkar. Ancak işiniz bu değilse, size tavsiyem bu Tutulmada ideallerinize sahip çıkmalısınız. Bu Tutulmahayatı-ev yaşamı arasındaki dengenin mutlaka sağlanması ve gelişim adına düşünülmesinde etkilidir. Zaten siz ister istemez eviniz, işiniz, ailenizle ilgili konulara yönelirsiniz. Şu aralar Venüs ve Mars-Koç burcunda ilerliyor. Size yapmak istediklerinize aktif bir enerji sunuyor. Yeni bir şeyler için adım atmanızda rehberlik ediyor. Bu Tutulma uzun zamandır düşlenen, üzerinde düşünülen ve tamamdır dediğiniz işleri yürürlüğe koyabilmek için fırsattır. Böylece hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Yeter ki, buna önce kendiniz inanınız. Tutulmanın bizlerin hayatında geliştirici olması dileğimle,

26 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarınla aranızdaki gerilim bugün çözüme kavuşabilir. Yaşam alanında değişiklik yapmak isteyebilirsin.

26 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk sahibi güvenilir kişilerle tanıştırılmanız kariyer hayatınızda önemli bir ivme yaratma noktasına gelebilir. Sosyal çevrenize verdiğiniz önemi özel hayatınızdaki kişiye de göstermelisiniz. Biriken her olay, sonucu ağırlaştırabilir.

26 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulması hafta sonu olmasına karşın sizi daha sorumlu ama dağınık kılıyor. Duygusal açıdan fedakarlık göstermek gerekebilir.

26 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanları eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz. Ancak birileri sizi eleştirmeye kalktığında hemen isyan ediyorsunuz. Buna artık bir son vermelisiniz. Özel hayatınızda ise ihtiyacınız olan sadakati bugün fazlasıyla bulacaksınız. İş hayatınızda ise bir çocuk gibi hür ve neşelisiniz. Bu gönül rahatlığını özlemiştiniz. Yeni fırsatları değerlendiriyorsunuz. Şansınız bol olacak.

26 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen Güneş tutulmasıhayatınız ve kariyerinizle ilgili yeni gelişme ve başlangıçlar getirebilir.  Belirsizlikler ve karmaşık durumlar karşısında ezgilerinize ve sağduyunuza daha çok güvenmeniz gerekebilir.

26 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vekonularınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Bu tutulmadave kariyer hayatınızda beklenmedik hareketlenmelere açık olacaksınız. Etrafınızda sürpriz gelişmeler, beklenmedik olaylar cereyan edebilir.

26 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda mevcutdengesinin dengeli ve adaletli bir şekilde dağıtılması konusunda farkındalıklar geliştirebilirsiniz.Kendi kariyer hayatınızda yara almış olduğunuz konularda aşama kaydedip, olası aynı durumlara karşı taktik geliştirebilirsiniz. Ancak alacağınız sorumlulukları yerine getirme konusunda sıkıntılar yaşayabilmeniz olasıdır. Enerjinizi ve dikkatinizi toplamanız zorlaşabileceği gibi algı mekanizmanızda belirli bir gevşeme ve motivasyon eksikliği de kaydedebilirsiniz. Bu durum üç ay etkili olabilecektir.

26 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yapmanız gereken işlerin sayısı ne kadar fazla olursa olsun, yüzeysellikten kaçınmalı, tüm detayları incelemelisiniz. Pratik yaklaşımlar benimseyin ve gerçekçi bakış açısını bir an bile kaybetmemeye çalışın.

26 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 15' 37" R
Ay
Boğa
06° 23' 25" R
Merkür
Koç
21° 14' 02"
Venüs
Boğa
09° 40' 57"
Mars
Koç
05° 08' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 32"
Satürn
Balık
17° 10' 09"
Uranüs
Boğa
22° 45' 10"
Neptün
Balık
29° 06' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 58"
Lilith
Başak
24° 07' 10"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 07/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>