İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmalısınız. Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz.

Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz. Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor.

Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla, bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak. Bugünlerde abartılı, düşsel bulacağınız bazı para diyalogları ciddiye alınmaya deyebilir.

Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var Son günlerdeki bedensel yorgunluklarınız tamamen zihinsel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili olarak bir karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor. Çok yönlü kişiliğiniz yeni hareketlenmelere eğilimli. Hayatınızdaki önemli ilişkileri iyi değerlendirmeniz gerekebilir.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 26 Temmuz saat:08:02-19 Ağustos saat:07:25 Merkür-Aslan burcuna geriliyor. İletişimin her türlüsü, haberleşme, yolculuk, görüşmelerde dikkatli konuşmakta yarar var. Sözler vermeden önce iyice düşünelim. Bazen ani gelişmeler olabilir. Karşımıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bunlar yararı mı, sakıncalı mı diye bir bakalım. Sabit görüşte olmayalım. Başkalarının görüşlerine de saygı duyalım. Bir yere yerleşim, çevre değişimi, kardeşlerimizle alakalı meseleler, komşuluk ilişkilerimizde temkinli olalım. Karşımıza çıkan ve bizi özel anlamda etkileyen kişiyi iyice tanımadan karar vermeyelim. Bize sunulan teklifleri, fırsatları, gelişmeleri uzun vadeli yönde ele alalım. Bonkörlüğün sınırlarını bilelim. Birilerine iyilik yapacağız diye kendimizi zor durumda bırakmayalım. Eksik işlerimizi bitirelim. Eğitimden özel hayatımıza kadar her konuyu bir daha gözden geçirerek, eğer tamamsa uygulayalım. TÜM BURÇLAR İÇİN ÖNEMLİ NOT -Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi (gölgeli günlerin başlangıcı) 19 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı. -Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 26 Ağustos itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz. Gönülden sevgilerimle,

26 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunda Ay boşlukta hareket ediyor. İşinle ilgili aksaklıklar, geç saatlere kadar süren mesailer seni fazlasıyla yordu. Zoru başarmak için kabullenmeyip sınırlarını daha da zorlamaya devam ediyorsun. Bugün yorulduğunu kabul edip dinlenmeyi tercih edebilirsin. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek katılacağınız organizasyon hepinize iyi gelecek. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmak isteyebilirsin. Akşamüzeri, uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşınla görüşebilir, onunla ilgili şaşıracağın gelişmeler öğrenebilirsin.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda hiç beklemediğiniz bir sorunla yüz yüze kalabilir ve yakın çevrenizdeki kişileri bu gerginlik üzerine kırabilirsiniz. Yanlış anlamalara sebebiyet vermemek adına kelimelerinizi daha özenli seçin.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birçok işle uğraşıyor olmanız sizi bedenen ve zihnen yorabilir. Yaptığınız işlerde detaylı girişimlerde bulunmanız sizi motive edecektir. İletişim trafiğinizin yoğun olacağı bir gün. Verdiğiniz sözleri karıştırmanız olası. Aşırı yorgunluk hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde ve düzenli beslenmenizde yarar vardır. Dinlenmek için kendinize vakit ayırmalısınız.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATINIZDA düzenlemeler yapmak niyetindesiniz. Evdeki eşyalarınızın yerini değiştirmek isteyeceksiniz. Aslında zihniniz çok karmaşık. Önce buradan başlayın.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

26 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür iletişim evinizde gerileyecek. 3 hafta boyunca yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat edin. Bir eşyanız, elektronik aletleriniz bozulabilir,hayatınızda randevularınızı karıştırabilir, bazı evraklarınızı kaybedebilirsiniz. Arabanızda da sorun çıkabilir. Önemli işlerden ve başlangıçlardan uzak durmanız gereken bu dönemde önemli bir girişim içine girecekseniz şartları ve koşulları iki kez gözden geçirmeyi unutmayın.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün metafizik konular ve okült bilgilere vakit ayırın. Bu tarz çalışmalara dahil olun. Bugün ailenin gelir paylaşımlarıyla ilgili karar alacağınız bir gündesiniz. Fikir ayrılıkları için kalıcı çözümler üretmek zorundasınız. Herkes sizin dediklerinize önem verir. Kardeşlerle ilişkilerinizi dengede tutun.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

26 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>