İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz. Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmalısınız.

Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor. Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz.

Bugünlerde abartılı, düşsel bulacağınız bazı para diyalogları ciddiye alınmaya deyebilir. Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla, bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

Son günlerdeki bedensel yorgunluklarınız tamamen zihinsel. Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yönlü kişiliğiniz yeni hareketlenmelere eğilimli. Hayatınızdaki önemli ilişkileri iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili olarak bir karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor.

27 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz saat 02:22 Venüs-Uranüs olumlu görünümüyle başlıyor. Bu ilişkiyi yenileştiren, tazelendiren, canlandıran bir enerjidir. Siz ideallerinizi, arzularınızı ona anlatın. O da ilişkide beklentilerini ortaya koysun. İlişkinizi yeniden canlandıracak olan sizlersiniz. Bu enerji size bunu yapabilmenizde yardımcıdır. İlişkisi olmayanlar için de ümitlendirici ve yüreklendiricidir. Fikirleriniz birbiriniz arasında köprü oluşturur ve bu köprüde buluşmanız gayet kolaydır. Ayrıca kim ne derse desin. Herkes kendi aşkının tarihini yazar. Kimse kimsenin aşkına benzemek zorunda değildir. Çünkü insanlar aynı değildir. Burada önemli olan iki kişi arasındaki uyumdur. Saat 05:28 Ay-Güneş olumlu görünümü, geleceği görmenizi sağlayan bilinciniz, hangi konuda nasıl karar vermeniz gerektiği hususunda sizi uyandırıcıdır. Arkadaşlık duygunuz, yeni insanlarla tanışma arzunuz ön plandadır. Ancak bağımlılık içeren duygusal bir ilişkide kaybolup gitmekten hoşlanmayabilirsiniz. Bugün sizinle bir arada olan kişiler, heyecan verici yanlarınıza tanık oldukları gibi, sizin ne kadar orijinal ve farklı bir kişi olduğunuzu fark edebilirler. Ancak sınırlarınızı ihlal eden, size rakip olmaya çalışan kişilere müsaade etmeyeceğiniz gayet açıktır. Saat 06:19 Güneş-Neptün görünümü,  ilişkinizle alakalı konular üzerinde birlikte yol almanın, ideallerinizi gerçekleştirmenin, öncelikle birbirinize karşı dürüst olmanın önemini işarete ediyor. Partnerinizin özlemleriyle, sizinkiler örtüşüyor mu? Bu beraberlikte fantezileriniz aynı yönde mi? Bağlanma sorunları yaşıyor musunuz? Birbiriniz üzerinde baskı uygulayarak, tatminsizliğe neden oluyor musunuz? Bunların tümü önemlidir. Birbiriniz hakkında iç görüleriniz ne diyor? Bazen masumiyet bazen şüpheler içinde kalıyor musunuz? İşte bunları gerçekçi bir şekilde bugün tekrar ele alınız. Saat 07:33 Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, aşk hayatınızla ilgili mevzularda ciddi bir karar almanın önünü tıkayıcı veya sizin bir nedenle baskı altında kaldığınızı düşünmenize yol açıcıdır. İş hayatınız, toplumsal yaşamınızdaki güçlükler nedeniyle sakin düşünmeniz kolay olmayabilir. Yoğun mücadelenizi ve başarıya olan açlığınızı birilerinin anlamaması, yolunuza çıkması veya sizin istediğiniz gibi kendinizi ifade edemememiz gün boyu sıkılmanız anlamına gelebilir. Gününüz aydınlık içinde geçsin. Kazancınız bereketli ve yüreğiniz huzurla dolsun. Her şeyin gönlünüzce olması dileğimle,

27 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz.Güneş, karşıt evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bugün, her türlü hırsınızı ön plana çıkarıyorsunuz fakat ihtiyatlı davranmakta fayda var.

27 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler fikir veya planlarınızın güzelliğinin farkına varmayabilirler, ama bu onların işe yaramadığı anlamına gelmiyor. Siz devam edin. Önemli kararlar alma aşamasında olabilirsiniz veya önemli bir anlaşma söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızın hayatınızı renklendirebileceği, sürpriz programlara veya ilişkilere açık üç günlük süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatleri biraz gergin etkiler içerse de, aslında hoş olanakların yüzünü gösterebileceği birkaç günün içerisindeyiz. Beklenmedik hoş gelişmeler bizi bazı tercihler yapmak zorunda bırakabilir ya da yanlış beklentiler içerisine girerek bazı olanakları verimli kullanma şansını yitirebiliriz. Gerçekçi olmaya çalışmalı ve gelişmeleri dikkatle takip etmeliyiz. Şanslar kapıda. İstikrarlı ve organize olan başarılı olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Araştırma veya akademik uğraşlarınızda planlı hareket etmeniz gerekiyor. Gün içinde bir araya geleceğiniz uzmanlar veya eğitimcilerle inatlaşma içine girmemeye dikkat edin. Fikir paylaşımlarından istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantılı ortaklı işlerinizde daha olumlu koşullar gözüküyor.

27 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanal ortamda çok vakit geçiren İkizler burçları maddi ve manevi kayıplar yaşayabileceğiniz yeni insanlara karşı dikkatli olmalısınız.

27 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

27 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 45" R
Ay
Balık
06° 22' 35"
Merkür
Koç
18° 18' 34"
Venüs
Boğa
04° 37' 21"
Mars
Koç
01° 59' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 48"
Uranüs
Boğa
22° 30' 56"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 25"
Lilith
Başak
23° 39' 50"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:34

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>