İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Koç burcu insanları aşk konusunda popülerliklerini arttırmaya başladı. Sadakat, güvenirlik, hoşgörü kimi özellikleri partnerleri tarafından takdir görüyor. Çevrenizde gizli hayranlarınız bulunabilir. Aşk hayatınızın yeni yönlendirmelere açık olduğunu da düşünebilirsiniz.

Gereksiz endişeleriniz sizi zarara uğratabilir. Ofis arkadaşlıklarında sınırlara dikkat. Kendinizi başkalarına kullandırmamalısınız. Sizin iyi niyetinizden istifade edenler çok oluyor ve aslında siz onları pek dikkate almamayı seçmişsiniz.

Para durumunuzda bir düzelme yaşayabilirsiniz. Eski bir tanıdığınız size yol göstermeye çalışacaktır. İnsanlar sizin bazı harcamalarınıza kızıyor. Özellikle ailenizden bir yakınınız bu konuda size müdahale edebilir.

Sokaklarda yalnız yürürken dikkatli olun. Bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Bu tür tehlikelere karşı ayık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın şu döneminde en çok dostlarınızın ilgi ve sevgisine gereksiniminiz bulunuyor. Kendinize veya dostlarınıza yeterince zaman ayırdığınız söylenemez. Bir kaosun içine giriveriyorsunuz. Bugün belki bunları düşünmeye zaman ayırabilirsiniz. Sizin biraz düşünüp değerlendirme yapmaya ve sorgulamaya ihtiyacınız var. Hayatın akışına kendinizi bırakmanız, ilerde sakıncalı durumlar ortaya çıkarır.

27 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:42 itibariyle burcunuzla uyumlu görünüm oluşturan Aslan burcunda Yeniay oluşacaktır. Zihinsel yönden destekleyici ve güven duygunuzu yükselticidir. Yeni dönem eğitim vehayatınızla ilgili konularda yapmayı düşündüklerinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Meraklılığınız yaratıcı kabiliyetlerinizin açığa çıkmasını sağladığı gibi, sizinle aynı düşünen kişilerle bir araya gelmenizde de etkilidir. Yazılı belgeler, kontratlar konusunda olumlu imzalar atabilirsiniz. Oturduğunuz çevredeki yeni değişimler meydana gelebilir. İlginç kişilerle tanışabilirsiniz. Her türlü haberleşme, sanatsal faaliyet, ticari etkinlikte başarılı olabilir, kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bilgi ve tecrübelerinizle diğer insanlara yardımcı olabilir, takdir kazanabilirsiniz. İnternet üzerinden veri toplayabilir bunları sevdiklerinizle paylaşabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Karşınıza konusunda deneyimli insanlar çıkabilir, bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz. Fiziksel açıdan yorgunluklarınız azalır, girişimde bulunma hevesliliğinizin arttığına şahit olabilirsiniz. Yakınlarınızla aranızdaki tüm pürüzler konuşularak çözüme bağlanabilir. Bu Yeniay, başarılı adımlar atabilmemizde ve doğru kararlar verebilmemizde bize ışık olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

27 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, size aksiyon kazandıracak doğru davranış şekillerini düşünün. Gündelik yaşamınızda sizi zorlayan konuya karşı, daha sistematik nasıl yaklaşılacağını ve kişilerle olan yakınlaşmalarınızın derecesini belirleyin. Hatta; bunların muhasebesini yaparken, artıları eksileri yazarak nihai davranışlarınızı somutlaştırın.

27 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman zaman yaşanabilecek anlaşmazlıklara rağmenhayatınızda veya günlük işlerinizde birlikte hareket ettiğiniz veya çalıştığınız insanlarla olumlu ilişkiler içinde olabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

27 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sempatikliğinizle çevrenizdeki insanların sevgisini kazanıyorsunuz. Ancak bencilliğinizden vazgeçin.

27 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

27 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 44" R
Ay
Koç
10° 53' 31"
Merkür
Koç
19° 52' 22"
Venüs
Boğa
07° 32' 40"
Mars
Koç
03° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 01' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 17"
Lilith
Başak
23° 55' 37"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>