İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz ve duygusal olarak isteksilikler içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Ruh halinize daha çok karamsarlık hakim olacaktır ve nedensiz bazı kaygılar duyabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı uyumsuzluklar ortaya çıkabilecektir ve bugün bunları çözmeniz kolay olmayacaktır. Duygusa lkonularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

İş yaşamızda günlük rutin işlerinizde devam edeceğiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceğiniz bir gündesiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Özelliklearkadaşlarınzıla ilgili bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Dikkatinizi bir noktaya toplamanız ve düşüncelerinizi yoğunlaştırmanız kolay olmayacaktır.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz ve yeni masraflardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamaya çalışacaksınız ve bu anlamda dikkatli olacaksınız.

Canınızı sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve acele karar vermeniz gerekebilir. Çevrenize karşı biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük programınıza uymakta zorlanabilir ve hesapta olmayan şeylerle vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız.Yeni girişimlerde bulunmadan eski işlerinizi tamamlamaya çalışmak ve günlük rutin uğraşlarınızı sürdürmeniz daha doğru olacaktır.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:54 sonrası Terazi burcunda ilerleyecek Ay, Perşembe günümüzün tümünde etkili olacak. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda dengeleri yerli yerine oturtmak kolay. Bu hem sizin hem de partneriniz açısından huzurlu bir gün geçilmesinde etkilidir. Sosyal ilişkileriniz de aynı şekilde canlanır. Bir çok kişiyle yan yana gelme, arkadaşça paylaşımlarda bulunma anlamında gayet olumludur. Ay-Terazi burcu geçişi, zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor. Saat 19:43 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, içimizden geldiği gibi davranmamızı, konuşmamızı, aşkla buluşmamızı, çocuklarımız varsa onlarla ilgilenmemizi, hayatın güzelliklerinin tadına varmamızı sağlar. Paylaşmak, biz olmak, insanlarla bağlantılar kurmak akşam saatlerinde bir hayli hoşumuza gidebilir. Saat 23:03 Ay-Pluto aşk hayatınızla ilgili konularda sizi destekliyor. Ancakhayatınızla ilgili bazı meselelerin mutlaka çözüme kavuşturulmasını gerektiriyor. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün etkisi iletişim konusunda size güçlü duygular veriyor. Kısa yolları kapsayan haberlerin sizin isteklerinizin paralelinde ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Erkek kardeşlerin ve babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızla işbirliği yapmanız sizi olumlu kılacaktır.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulara kendinizi fazla kaptırabilir ve akla yatkın olmayan konuların peşinden gidebilirsiniz. Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Aslında aklımız hızlı çalışmasına rağmen Venüs ve Mars arasındaki olumsuz açı her ilişkide anlaşmayı zorlaştırıp, rekabete, kıskançlıklara, abartılı tepkilere neden olabilir. Özellikle aşk ilişkilerinde gezegen etkileriyle birbirimizi kırmamaya ve geçici soğukluklara takılmamaya veya hassas konuları tartışmayı bir başka güne bırakmaya dikkat etmeliyiz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Heyecanlı ve enerjiksiniz. İletişim becerileriniz artıyor. Çevrenizdekiler bakışlarını sizden alamayabilir. Borsa veya taşınmaz mülklerinizle ilgili yatırımlarınızdan bazı kazançlarınız olabilir. Öte yandan çocuklarla zaman geçirmek için son derece uygun bir gündesiniz. Eğlenceye ve zevklere yönelik harcamalarınızda artış olabilir.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizi hiç durmadan eleştiriyor, sevgilinize söz hakkı tanımıyorsunuz. Göğüs ve mide sorunlarınızı göz ardı etmeyin ve hemen doktora gidin. İşle ilgili ilk adımınızı atmayı başardınız. Uzun vadede iyi sonuçlar alacaksınız.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

28 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 13"
Ay
Kova
22° 47' 52"
Merkür
Koç
17° 47' 02"
Venüs
Boğa
03° 26' 50"
Mars
Koç
01° 15' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 16"
Satürn
Balık
16° 44' 55"
Uranüs
Boğa
22° 27' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 14"
Lilith
Başak
23° 33' 29"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>