İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bütün aşk şarkılarının samimiyetsiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan ilişkileri içinde aşkın barınamayacağına dair bir inancınız var. Aşkı anlatan romanlara, filmlere öfke dolu bir eleştirmen oluyorsunuz. Tüm bunlar doğru olabilir. Ama bütün bu yargılarla da aşık olunabilir.

İş hayatınızın verimliliği ve huzuru bağlamında söz sahibi değilmişsiniz, eliniz kolunuz bağlanmış gibi davranıyorsunuz. Bu benim işim değil, diyorsunuz. Bir çok dostunuz da aynı görüşte. İş yaşamı neredeyse ömrün tamamı demek. Mutlu geçirmek gerekir. Yeteneklerinize güveniyorsanız, onlara yönelik işlere ne zaman yönelirseniz yönelin tam zamanıdır.

Rahat bir döneme giriyorsunuz. Atlayamayacağınızı sandığınız yarları dost köprüleriyle geçtiniz. Parayı fazla önemseyen arkadaşlarınızla sürekli bir tartışma halindesiniz. Bu arkadaşlıklarınızla ilgili ayrıca kendinizle de bir tartışmanız olmalı. O ki öyle düşünüyorsunuz.

İş hayatınızla çelişkinizi bir an evvel çözmelisiniz. Oradaki devasa doyumsuzluk derin bunalımlara dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açtığınız kapılarda aradıklarınızı bulamıyorsunuz. Boş odaların kapılarını zorlamaktan vazgeçin. Hayata çok başka bir cepheden bakmak için hala geç değil. Ve sizin ruh sağlığınızın buna şiddetle ihtiyacı var. Çok insan canlısı ve sevecensiniz. Karamsarlık, umutsuzluk size uygun düşmüyor.

28 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 01:29 Venüs-Jüpiter kavuşumu, ailenin ihtiyaçlarının önemsenmesi, aile içinde sevgi alışverişinin yeniden ele alınması, ilişkilerimize yapıcı, onarıcı, iyi niyetli bir şekilde yaklaşılması faydalı olacaktır. Yoksa sürekli birbirinizi eleştirmek bir yerde huzursuzluk anlamına gelir. Bu görünüm, işlerlik, verimlilik kazandırmak adına yuvamızla alakalı konulara eğilmektir. Belki çok sıcak veya romantik değiliz. Aklımızdagüç konuları etkili. Fakat dengeli, adil, uyumlu olmak adına, tarafların birbirine aynı hassasiyetle yaklaşması yararlıdır. Ev içinde temizlik, bakım, onarım, düzen, sağlıklı yaşam titizlikle ele alınır fazlasıyla önemsenir. Eğer göze çarpan, pürüz yaratan sorunlar varsa, bunlar birlikte çözümlenebilir. saat 04:42 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğinizi, ailenizi, paranızı güvence altına alacak şekilde işlerinizi takip etmeniz anlamındadır. Saat 08:39 Ay-Pluto görünümü, maddi konularda tasarruf, yatırıma yönelmenizi, derinlikli düşünmeyi sağlar. Mutlu ve keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

28 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinizde ilerlemek veyaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz. Kazançlarınızın artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde hassasiyetlerin oluşabileceği günlerdesiniz. Sakin, anlayışlı ve sabırlı olmak için gayret göstermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, millet, ülke başlıklı konular ön planda bu hafta sonu. Duygusallık ve duyarlılık artıyor. Her ne kadar hafta başında yazdığımız açıların etkisi sürse de, Ay'ın olumlu görünümleri, ikili ilişkilerimizde vebirliklerimizde uyumu daha rahat yakalayabileceğimiz, olumlu görüşmeler yapabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Cumartesiyi Pazar sabahına bağlayan saatlerde sevgi temalı ilişkiler veya aşk hayatı açısından oldukça güzel ve yeni şanslara işaret eden etkiler var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle sabah saatlerinde daha hassas olabilir, destek arayabilirsiniz. Bugünlerde ailevi konularda bitişler, yeni başlangıçlar da var.

28 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iyi niyetiniz oldukça yüksek. Gezegeniniz Merkür size bolluk ve şans sunacak. Sizden daha güçsüz insanlara yardım ederek kendinizi daha mutlu hissediyorsunuz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta sonu aile hayatınızda bereket, bolluk, güzel ilişkileriniz devreye giriyor. Bir anlamda zorlandığınız konuları irdeleyerek güzel ilişki çözümlerine kavuşabilirsiniz. Anlık hareketlenmeler akşam saatlerinde devreye giriyor.

28 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinizle ilgili güveninizin yerine gelmesi, kendinizi güvende hissetmeniz ve kendiniz için alışveriş yapmak istemeniz mümkündür. Hatırası olan eşyalara, antikalara yönelebilir, su temalı objeler satın alabilirsiniz.İş ortamından biriyle fiziksel bir yakınlaşma içine girmeyi arzu edebilirsiniz. Ancak aşk konusunda herhangi bir sorumluluğa girmek istemeyeceksiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda tatmin duygunuzun yükseldiğini gözlemleyebilirsiniz. Olumlu duygularınızı ihtiyacı olan kişilere aktarabileceğiniz bir gündeyiz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

28 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 53" R
Ay
Koç
09° 40' 04"
Merkür
Koç
19° 48' 43"
Venüs
Boğa
07° 26' 31"
Mars
Koç
03° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 52"
Satürn
Balık
17° 01' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 51"
Neptün
Balık
29° 03' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 00"
Lilith
Başak
23° 55' 04"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>