İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde farklı bir yeriniz var. İlişkinizin dışında, sizden gizlemeye çalıştığı birtakım sorunları olabilir. Ona dışardan bir yabancı gibi yaklaşmayı denemelisiniz.

Mesleğinizi geliştirmeyi, kazancınızdan daha çok önemsiyorsunuz. Geleceğinizle ilgili çok idealist planlarınız var. Sizi çok takdir eden biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz.

Paranızı idareli kullanmak durumundasınız. Yakında bir para haberiniz olabilir. Masraflardan kurtulmak için ilginç yöntemler geliştiriyorsunuz. Aileniz de sizi bu çabanızda destekliyor.

Hakkınızda söylenen sözler sizin kulağınıza kadar geliyor. Duymakla yetinmemelisiniz, doğruluğunu araştırmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisindesiniz. Çevrenizdeki bir iki insanla yıldızınız bir türlü barışmıyor. Bir araya gelmemeye çalışıyorsunuz. İş yaşamınızda başarılısınız. Tek tük aksamalar kariyerinizi etkilemeyecek gibi görünüyor. Bir program çerçevesinde çalışmayı seviyorsunuz. Aşk yaşamınız bugünlerde bazı müdahaleler gerektiriyor.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Salı günümüz saat 12:03 olana dek Ay-boşluk etkisi altında geçecek. Bu süreçte gerekgerekse ilişkinizle alakalı konularda,  taraflar olarak birbirinize karşı temelde iyi niyet ve pozitif düşünce içinde hareket etmeye çalışsanız da,  boşluk nedeniyle  yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Daha önceden anlaşmaya vardığınız bir konuda fikir değiştirebilirsiniz. Huzur ve güvenlik bulmak adına onu anlamak zorunda kalışınız sizde gerginlik uyandırabilir. Sizin istekleriniz veya olmasını arzuladıklarınız, onun duygularıyla paralellik oluşturmadığından karşı karşıya gelmeniz doğaldır.  Size karşı anlayış gösterse bile, sizin ne yapmak istediğiniz belli değildir. Genel bu enerji tüm burçları bir şekilde etkisi altına alacağından kısa süreli boşluk etkisinin ilişkinizi zedelemesine izin vermeden ortak bir noktada buluşmaya çalışmanız en doğrusudur. Boşluk etkisi altında, saat 11:49 da gerçekleşecek Güneş-Neptün görünümü,  şifalı bir enerji gibi dursa da,  bizim sağlığımız ve çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda mutlaka gerçekçi düşünmemiz gerekiyor. Boşluk etkisi altında hayati bir karar vermeyelim. İşlerimizi mutlaka düzgün bir şekilde yapalım. Etrafımızdaki insanlarla ılımlı bir şekilde konuşalım. Ciddiyet gerektiren meseleleri de göz ardı etmeyelim. Saat 12:03 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, parasal konularda halletmeniz gereken işlerin  planlanması adına faydalıdır. Kafanızın içi, finansal meseleler üzerindeki belirsizlik nedeniyle dolu olduğundan herşeyi yanlış değerlendirmeniz mümkün olabilir. Yapılması gereken bugüne dek verdiğiniz çabanın farkında olmanız ve güven duygunuzu kaybetmeden umutla beklemenizdir. Hani eskilerin tabiriyle, geç olsun güç olmasın sözü  tam size göredir. Saat 14:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, hedeflerinize göre hareket etmeniz, mücadele ederken, sosyal ilişkilerinizi önemsemeniz, dostlarınızla iyi geçinmeye çalışmanızın faydası büyük. Kısaca paranın değerini iyi bilmek gerekiyor. Belirsizlikler yine gündemde olacağından, elinize geçen parayı iyi tutmak lazım. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayallerinizi güçlendiricidir. Kişi misyonu gereği, kendine en uygun yolda ilerlemek için kendine söz verir. Yanlıştan uzak durması gerektiğini bilir. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkilerimizde akılcı ve ciddi düşünmenin faydası büyük. Özellikleortamında paylaşımcı olmakta yarar var. Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay, sizin karşıt burcunuzda ilerlerken, bir çok aktivitelerin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz birimkanı sizi bekliyor. Yoğun çalışma temponuz sayesinde, bir çok başarı size gelecektir. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz.

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır yapmayı düşündüğünüz teklifleri veya davetleri sormak için gerekli cesareti toplayabilirseniz hedefinize ulaşabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinize öncelik vereceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz. Sözleşme ve anlaşmalara dair çalışmalarınıza ağırlık verebilirsiniz. Hukuki işlerinizi halletmek içinde uygun enerjiler gözüküyor. Açıkçası bugün rakiplerinize pek göz açtırmayacaksınız. Ancak bu süreçte evliliğinize dair sorumluluklarınızı ihmal edebilirsiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Kabullenme süreciniz diğer burçlardan biraz daha uzun sürüyor. Kaybetme korkusunu kalbinizde hissediyorsunuz.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 59" R
Ay
Oğlak
10° 07' 31"
Merkür
Koç
16° 31' 03"
Venüs
Koç
29° 36' 50"
Mars
Balık
28° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 42"
Satürn
Balık
16° 28' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 43"
Lilith
Başak
23° 12' 47"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>