İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatının genel sorunları,yerinizdeki tüm çalışanlar üzerinde her haliyle gözleniyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyorsunuz, ama ışık göremiyorsunuz.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Kazancınız sizi ancak ayakta tutuyor. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar, işyerinizdeki problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok hareketli, çok mutlu günler bekliyor. Bugünden onların heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutabiliyorsunuz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamız saat 05:48 Koç burcundaki Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlıyor. Bu Tutulma ileriye dönük hedefleriniz anlamında son derece kıymetli. Geleceğinizle ilgili konularda hareketlilik olacak. Daha cesur olacaksınız. Kendinizi ifade etmeye çalışacak ve özgür olacaksınız. Aşk hayatınızda ve sosyal hayatınızda cesur olmalısınız. İkili ilişkilerde daha uyumlu hareket etmeliyiz. 6 aylık sürecin sonunda her şey yerine oturacaktır. Bu tutulma, yenilik arzusunun bir hayli yüksek, değişimlerin gayet aktif, sosyal ilişkilerin canlandırıcı etkisini işaret ediyor. Yeni ve gayet heyecanlandırıcı gelişmeler sizi teşvik edici, hayatınıza bir anda giren kişi ve kişiler umutlandırıcı, her şey değişmeli diyen iç sesiniz sizi yüreklendirici gözüküyor. Üstünüzdeki ağırlıktan kurtulmak ve farklı bir şeyler yapmak için karar verebilirsiniz. Ancak ben derim ki, yöneticiniz Merkür gerilerken, aşk hayatınız başta olmak üzere, kişisel girişimlerinizi bir daha gözden geçirin ki, doğru ve dengeli olup olmadığına bir bakalım.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi durumunuzu,birliklerinizi veyahayatınızı ilgilendiren konularda oluşan problemler ve hassasiyetler çok sayıdave taleple başa çıkmanızı gerektirebilir. Bu esnada seçici olmalı, sizden istenen şeylere gerçekten ihtiyaç olup olmadığını sorgulamalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı,birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir. Herkesin çok sayıda talebine yetişmeye çalışmadan önce, bu isteklerinin yerinde olup olmadığını veya ihtiyaçları olan şeyler isteyip istemedikleri sorgulamanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konuları idrak edebilirsiniz. Bazı konularda farkındalıklarınız artabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konulara ilginiz artabilir. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Değişim içinde olacağınız zamanlardasınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size yakın olmak için vaatlerde bulunan, size tatlı diller döken bir arkadaşınıza dikkat edin. Her dediğinize evet diyen insandan hayır gelmez.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paylaşımcı ve fedakar yanlarınız ön planda olacak. Normalde mantıklı olan karakter yapınız, konu aileye gelince çok daha farklı işleyebilir. Özel hayatınızdaki gerginliklere karşı dikkatli olun ve sakin olmaya özen gösterin.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

11. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız,ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır. Tutulma zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir

28 Eylül 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızda olan proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

28 Eylül 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 56" R
Ay
Balık
00° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 03' 27"
Venüs
Boğa
04° 04' 33"
Mars
Koç
01° 38' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 26"
Satürn
Balık
16° 47' 32"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 56"
Lilith
Başak
23° 36' 53"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>