İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı konularda egoistçe davranmanız karşınızdaki insana hareket alanı bırakmıyor. Bu tutumunuz aşkınızı köreltebilir. Sizin de bir takım fedakarlıklar yapmanızın zamanıdır.

İş hayatınızda haftayı güzel kapatmışsınız ve herhangi bir pürüz yaşanmamış. Hızlı karar verebilme kabiliyetiniz sizin en iyiözelliğiniz. Amirlerinizin gözüne girebilmişsiniz.

Para durumunuzda bugün beklediğiniz gelişme gerçekleşmeyecek. Ufak tefek yapacağınız harcamalar toplamda büyük miktarlar tutabilir. Haftalık bütçenizi planlasanız iyi olur.

Birlikte olduğunuz kişinin kendi hayatıyla ilgili yeni fikirler öne sürmesi canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızdan geçirdiğiniz bir konuyu ya da kararı ailenize açmanızın zamanı gelmemiş olabilir. Bazı şeyleri öncelikle kendiniz istediğinizden emin olmalısınız. Uzak yoldan beklediğiniz sevdikleriniz nihayet geliyor. Yeni bir kaç teklif üzerinde düşünüyorsunuz ve bunlarda bir tanesi özellikle kafanıza yatıyor. Bugün yarın o taraftan haber çıkacak. Bugünün büyük kısmını ev dışında geçireceksiniz.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:18-29 Ocak saat 00:36 arasında Ay-boşluk etkisi altında,  sırlarınızı çok iyi korumanız gerekebilir. Ne kadar güvenseniz de kimseyle paylaşmamalı, maddi ve manevi konularda aldığınız kararları uygulamaya dökmemeli ve yeni bir görüşmede bulunmak yerine beklemede kalmayı tercih etmelisiniz. Tam olarak araştırmadıkça bilgilenmedikçe karşınıza çıkabilecek tekliflere hemen evet demeyiniz. Saat 07:04 Merkür-Uranüs olumlu görünümü ikinci kez gerçekleşecek. Geçtiğimiz 14 Ocak tarihinde düşündüğünüz veya uygulamaya koyduğunuz planların tekrar ele alınmasını sağlayacak. Yeni bir adım mı atmak istiyoruz, bir şeyleri değiştirmek ve işler hale getirmek mi istiyoruz. Bütün bunları tekrar bugün gözden geçirelim.  Yeni birgörüşmesinde bulunmamız halinde belli bir zaman tanımakta yarar var. İki hafta öncesinde hazırlanmaya başlanan projelerimizi başkalarının onayına sunabiliriz. Popülerliğimiz, aklımız, becerikliliğimiz sayesinde insanların kolayca dikkatini çekebiliriz. Hızlı çalışan zihnimiz, bir konuyu çabucak öğrenmemizi ve harekete geçmemizi sağlayabilir. Ancak unutmayalım, Merkür geri hareket dönemindeyiz.  Henüz yerli yerine oturmamış, eksikleri olan, tamamlanmamış işlerimizi yürürlüğe koymadan önce bir daha düşünmekte yarar var. Bunu da ihmal etmeyelim.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz.. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Bugün, maddesel kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz.

27 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz. Biraz sabırlı olursanız, bu durumun birkaç gün içinde geçeceğini göreceksiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılıklara ve abartmaya açığız. Gereğinden fazla yeme içme, konuşma, abartılı duygular içerisine girme türünde etkiler; gün genelinde ise, kararsızlık hali veya halsizlik söz konusu olabilir. Ancak, aynı zamanda yenilikçi düşünebileceğimiz, gelişmiş hayaller kurabileceğimiz, ani ve faydalı fikirler geliştirilebilecek ya da ani seyahatlere veya yeni şeyler öğrenmeye eğilimi arttıran üç günlük süreçteyiz(özellikle Perşembe günü ve gecesi!). Önümüzdeki üç gün için, keşif niteliğindeki fikirleri boş geçmemek lazım derim Niobe'ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eşiniz, partneriniz ve yakın dostlarınızla etkili görüşmeler yapabileceğiniz bugün, hayatınınızda aşk ve sevgi duygusunu daha yoğun hissedebileceğiniz, size iyi hissettiren, moralli ve bulunduğunuz her ortamda ışığınızı kolayca yansıtabileceğiniz, eğitimler, yolculuklar ve görüşmelerden pozitif fırsatlarla ayrılabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallere kapılıp gitmeye eğilimli bir gündesiniz. Gerçekliğe dönmeli ve ilgilenmenizi bekleyen işlere odaklanmalısınız. Aksi takdirde yönetimi başkasına kaptırabilir ve yönetiliyor olmanın baskısını hissedebilirsiniz. Hayal kurmak ve gerçeklerden uzaklaşmak için iyi bir gün değil.

28 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>