İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi elinizin altında sandığınız için kendinize fazla güvenlisiniz. Ama sevgiliniz hayatınızda daha çok yer almak, daha fazla söz sahibi olmak istiyor. Bu haklı isteklere karşı daha dürüst olmalısınız. Bugün bu konuda size sitem edebilir. Açık konuşmak sorun yaratabilir, ama uzun vadede yararını görürsünüz.

Dayanamayıp müdahale ettiğiniz zamanlar oluyor. İş yaşamınızda hersizin doğrudan sorununuz değil unutmayın. Her problem müdahalenizi beklemiyor. Bu yanınızı törpülemeniz halinde, çalışma arkadaşlarınızın size karşı davranışlarının nasıl değiştiğini göreceksiniz.

Elinizdekiyle yetinmek istemiyorsunuz. İnsanın maddi durumunda da sürekli aşama kaydetmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Ama bunun tümüyle size bağlı olmadığını da biliyorsunuz. Yine de bugün planlar yapacaksınız.

Bugün, beklettiğiniz canınızı sıkan bir konuda artık karar vermeniz için size baskı yapılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok şeyi aştığınızı söylemenize rağmen, hala tutucu yanlarınız var. Bazı durumlarda statükoya çok bağlısınız. Bugün bir arkadaşınız bunu size hatırlatabilir. Siz de her zamanki gibi bunların özel durumlar olduğunu söyleyip savunmaya geçeceksiniz. Böyle davrandığınız için yakınlarınız bazen yanınızda ne zaman, nasıl davranmaları gerektiğini bilemiyorlar. Bir an önce bitmesini istediğiniz uzun süreli bir kırgınlığınız var. Bunu gerçekten istediğinizi belli etmelisiniz.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler bayramın ilk günü, saat 03:14 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle başlayacak. Özel ve olumlu yanlarınızı ortaya  koymak, isteklerinizi elde etmek, günü keyifli bir şekilde geçirmek  adına sizi kuvvetlendiricidir. Ruhunuzun zenginlikleri dışa yansıtmanız için teşvik edicidir. Kendinizi daha çok düşünür, daha fazla mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Saat 03:37-29 Temmuz saat 06:37 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çevremizle bayramlaşmak, bir araya gelmek, kısa yolculuklar, değişik yerler görmek, dinlenmek arzumuz bir hayli yüksek olacak. Bugün için düşündüğünüz bir planınız varsa, tekrar gözden geçirmekte yarar var. Bir yerden bir yere giderken, gecikebiliriz. Ona göre tedbirli olmamızda yarar var. Saat 09:39 Venüs-Pluto karşıtlık etkisi altında, parasal yönden güven içinde yaşamayı,  aşk hayatınızla ilgili konularda karşılıklı paylaşımı  ve değer verdiğimiz her şeyi fazlasıyla  önemsemekteyiz. Kaybetmekten, güvencemizi yitirmekten ve birilerine boyun eğmekten korkabiliriz.  Gerekirse baskın davranarak kendimizi korumaya çalışabiliriz. Çıkarlarımız konusunda hassasiyet gösterebiliriz. Reddedilmekten, hafife almaktan hoşlanmayabiliriz. Sinirlerimize hakim olmayı başarırsak, illa ben haklıyım diyerek baskıda bulunmaya çalışmazsak gayet iyi olacaktır. Mutluluğu, sevinci, barış ve kardeşliği el ele, gönül gönüle paylaşacağımız Nice Bayramlara,  

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır konuşmak istediğiniz aile çevrenizden büyüklerinizi bugün arayın. Onları mutlu ederken, kendiniz de pozitif enerjilerle dolacaksınız. İş yaşamınızla ilgili istediğiniz sonuçlara ulaşmak için, sadece konsantre olmanız yeterli. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan yaşama uygun bir tarzınız var. Bu da sizi üzüyor.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman zaman yaşanabilecek anlaşmazlıklara rağmenhayatınızda veya günlük işlerinizde birlikte hareket ettiğiniz veya çalıştığınız insanlarla olumlu ilişkiler içinde olabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjik ve keyifli bir gününüzdesiniz. Algılarınız son derece açık olacak. Yakın çevrenizde ise ilginç gelişmeler yaşanabilir. Komşularınız veyaarkadaşlarınız arasında önemli değişiklikler yaşayacak kişiler olabilir. Benzer bir durum kardeşlerinizle özellikle abinizle ilgili konularda da yaşanabilir. Paylaşımlarınız ve sorumluluğunuz artıyor.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN dargın olan insanları barıştırmak adına uzlaştırıcı olabilirsiniz. Gerginlikler yaşayabilirsiniz ama amacınıza da ulaşacaksınız.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 59" R
Ay
Koç
12° 13' 07"
Merkür
Koç
19° 56' 21"
Venüs
Boğa
07° 39' 20"
Mars
Koç
03° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 19"
Satürn
Balık
17° 02' 08"
Uranüs
Boğa
22° 39' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 35"
Lilith
Başak
23° 56' 13"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>