İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki huzur sizi düşündürüyor. Bu konuda çok şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de bu huzurun arkasından olası bir problem beklentiniz var. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Bugün biraz durgunluk içindesiniz. Bunun arada bir yaşadığınız Cuma sendromu olduğunu düşünüyorsunuz. Akşam saatlerinde çalışmasını beğendiğiniz birarkadaşınızın sizden bir ricası olabilir.

Bugünlerde para harcamalarınız bira dengesizleşti. Bundan bir an evvel kurtulup bunu alışkanlık haline getirmemeniz gerekiyor. Yakında hoşunuza gitmeyecek bir harcamanız olacak.

Bir yakınınızla ilgili sağlık endişelerini onu üzmemek adına küçümsüyor görünüyorsunuz. Bu konuda bir uzman tavrı takınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu hazırlıkları içindesiniz. Hafta sonu ummadığınız haldebaşında olabilirsiniz. Yeni başlattığınız bir tamirat işi çok uzadığı için bir süredir gerginliğiniz var. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşüneceksiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluk bu niyetinizi biraz kursağınızda bırakacağa benziyor.

29 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 06:37 Ay-Başak burcu geçişiyle, bayramın ikinci gününün ilk etkili enerjisidir. Ev sınırları içindeki düzenleme, ayrıntıları ve ihtiyaçları gözden geçirme anlamında etkilidir. Mükemmellik anlayışınızı belli bir çizgide tutmanın faydalı olur.  En azından istediğiniz gibi yürümeyen bir takım meseleleri sakince ele alınmış olursunuz. Bu size zaman kazandırabilir. Saat 10:02 Ay-Mars görünümü, bulunduğumuz ortamdaki düzensizlik, bize uymayan durumlar tepkisel davranmamıza yol açabilir. Kurallar, dayatmalardan hoşlanmayız. Kendi istediğimiz gibi hareket etmeyi, karar vermeyi tercih ederiz. Saat 20:46 Ay-Neptün karşıtlığı,   kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor.  Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Huzurlu bir bayram  günü geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

29 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Ay dördüncü evinizde ilerlerken, kişiselliğinizi ön plana çıkaracak mesleki başarılara ihtiyacınız olacak. Maddesel konularda üstün konuma gelmek gibi planlarınız olabilir ve ele aldığınız konuların peşini bırakmak istemiyor, gerekli kişilerle çalışmalarınızı gizli bir şekilde sürdürüyorsunuz.

29 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut çelişkili durumlardan kurtulmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor. Neler yapmaktan keyif aldığınızı, size nelerin iyi hissettirdiğini ve motive ettiğini bularak yaratıcılığınızı da besleyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflere ulaşmanın veya belli amaçları gerçekleştirmenin birden fazla yolu olabilir. Tek yol, bildiğimiz veya alışık olduğumuz yol değildir. Dolayısıyla, kendinizi köşeye sıkışmış ve ilerleme imkanınız yokmuş gibi hissediyorsanız, amaçlarınıza ulaşmanın diğer yöntemleri üzerine düşünmelisiniz. En imkanlı görünenden en imkansız görünenine kadar türlü seçeneğin yaratacağı mükemmel sonuçları görüp çok şaşırabilirsiniz.

29 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birikmiş işlerinizi halletmek için daha istekli ve enerjik olacağınız bir gündesiniz. Özellikle eve dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Evdeki düzeninizin daha rahat ve kullanışlı olması için bazı adımlar atabilirsiniz. Çalışma ve yaşam düzeninizi aksatan alanlarda detaylı bir düzenleme ve tamirat işine girmeniz oldukça mümkün gözüküyor.

29 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER anlamda zirvede olacağınız bir gün. Özgüveniniz tavan yapacak. Bu durumu hayatınıza kalıcı olarak yansıtmak sizin elinizde.

29 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

29 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 10" R
Ay
Koç
12° 00' 52"
Merkür
Koç
19° 55' 44"
Venüs
Boğa
07° 38' 19"
Mars
Koç
03° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 39' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 32"
Lilith
Başak
23° 56' 07"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>