İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zorunlulukları sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu gibi. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bugün ikili bir ilişkinizde tutarlı ve yumuşak davranışlar, birtakım şeyleri düzeltebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki ruh durumunuz çevrenizde ilginç karşılanabilir. Alışılmadık tepkiler sizi fazla şaşırtmamalı. Kendinizdeki değişikliklerin bir an evvel farkına varmanız gerekiyor. Sosyalliğinizi arttırma çabaları içine gireceksiniz. Bazı şeyleri yerine oturtma ya da değiştirme niyetleriniz var. Bunun getireceği sorunları da hesaba katmanız gerekiyor.

24 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:04 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün,hayatınız ve çevrenizle alakalı konular üzerinde etkilidir. Üzerinizde denetim uygulanması mümkündür. Bu sizi bir hayli gerginleştirebilir. Gün boyu birilerine yardım etmek, anlayış göstermek, işinizde başarılı olmak, sağlığınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sözgelimi anne ve baba iseniz çocuğunuza, evliyseniz eşinize,hayatında arkadaşlarınıza, patronunuza, hizmet ettiğiniz müşterilerinize anlayışlı olmak gibi. Ancak bütün bunları bir baskı gibi algılayarak tepkide bulunabilirsiniz. Yaptığı iyilikler,  değer görmediğinde ve hiçe sayıldığında bir de arkanızdan laf ediliyorsa insan ister istemez sinirlenir, öfkelenebilir.  Ancak İkizler mantığının sesini dinleyen bir burçtur. Ben soğukkanlı davranarak, üstesinden geleceğinizi söyleyebilirim. Saat 08:04 Ay-Merkür görünümü,  çevremizdeki bazı kişilerin çıkarcı düşünceleri, sürekli keseri kendilerine yontar tarzda konuşmaları canımızı sıkabilir. Biz de buna müsaade etmeyiz. Gerekeni söylemekten kaçınmayız. Saat 23:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Zorlayıcı bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,

24 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Çevreniz sizi ikna etmek için zorlanacaklardır. Yaratıcılığınız konusunda mazeret kabul etmek istemiyor, düşüncelerinizde ısrar ediyorsunuz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğinizi almak için bilgi ve tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz, ama mantığı elden bırakmayın. Bugün veya hafta sonu, bazı durumları farklı şekilde yönetmeye ya da yönlendirmeye çalışmak güvenebileceğinizi düşündüğünüz kişilerin ters tepkilerini toplamanıza neden olabilir. Belli anlaşmalarınızı veya hayatınızdaki olayları başkalarıyla payşamamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın gün boyu olumlu açıları olması gün içierisinde olumlu ruh hallerini, hayalleri ve rüyaları desteklese de, Mars ve Uranüs arasındaki açının bugünden itibaren tüm haftasonuna yayılan beklenmedik gelişmeleri ve ani olayları gündeme taşıyabilecek enerjisi de devrede olacak. Dolayısıyla, ani tepkiler vermekten ve ani hareketlerden uzak kaçınmamız ve planlarımızı yaparken değişiklikleri hesaplayan esneklikte olmamız önem taşıyor. 6 gün boyunca, elektrik, elektronik, bilişim, uzay ve havayla bağlantılı başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir veya bu başlıklı keşifler ya da haberler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla çatışma içinde olmamaya özen gösterin. Dedikodulara kulak asmamanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda sezgilerinize daha fazla güvenebilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın olmak için boş vaatlerde bulunan ve size tatlı diller döken bir arkadaşınıza dikkat edin. Her dediğinize evet diyen insandan hayır gelmez.

24 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için çok önemli bir haberi alabilir, beklediğiniz bir teklifi değerlendirebilirsiniz. Görüşmelerinizde muazzam şanslı olduğunuz gün içinde, iletişim yetenekleriniz ve enerjinizle herkesi etkileyebilecek güce sahip olacaksınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu birkaç gün boyunca,ve hizmet konuları daha fazla ilginizi çekebilir. Tamamlamanız gereken işleriniz sizi zorlayabilir. İş hayatınızda sezgilerinizle hareket etmenin tam zamanı.

24 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca odaklanacağınız konular; iletişim, bilgi-alış-verişleri, seyahatler, yakın çevre ilişki olacaktır. Bu konular üzerinde daha hakim olacak ve olayları isteğiniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz. Bir çok irili ufaklı seyahate çıkma imkanı bulabileceksiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 48' 48" R
Ay
Oğlak
03° 02' 25"
Merkür
Koç
16° 22' 21"
Venüs
Koç
28° 57' 18"
Mars
Balık
28° 26' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 14"
Satürn
Balık
16° 25' 40"
Uranüs
Boğa
22° 15' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 54"
Lilith
Başak
23° 09' 13"
True Node
Koç
15° 25' 03"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>