İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Birtakım öğütlerle kafanızın karıştırılmasına izin vermemelisiniz. Yaşadığınız ikilemde neyin doğru, neyin yanlış olduğunu en doğru siz tespit edeceksiniz.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Sorumlulukları yaymak en çok sizin çıkarınıza olacak. Mutlak inisiyatif saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamaları yaptığınızı düşünüyorsunuz. Ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Bu konudaki ters düşüncelere saygı göstermelisiniz.

Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız,yaşamınızdaki konumunuzu bugünlerde riske sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzühayatınızda mücadele etmeniz gereken şartların oluşacağına işaret etmekte. Cesur davranın ve parlak zekanızı yapmanız gerekenler için kullanın. Haklı mücadelenizin sonundave eğitim hayatınızda önemli gelişmeler yaşayacak varolan şartlarınızı çok daha iyi hale getirebileceksiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken tek konu duygusal meseleleri ele alış şekliniz. Hemen her konuda kendinizi haklı görür tarzda hareket ederseniz, üzebilir sonunda en çok üzülen taraf siz olabilirsiniz. Adil davranın, kendinize de birlikte olduğunuz insana da pire için yorgan yakmanızın anlamı yok. Bekar ikizler, sizlerde yükselen enerjinizle karşı cinsin üzerinde olumlu etkiler bırakacaksınız. Aşk hayatınız renkleniyor…

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür-Aslan burcunda ilerleyecek. Güçlü bir ifade tarzınızla karşı cins üzerinde etkinizin yükseldiği zamandır. Kendinizden emin haliniz, düşünceleriniz, duruşunuz, bir hayli etkilidir. Günümüzde internet dünyası, yeni insanlarla tanışmada, popülerlik kazanmada, bir durum karşısında görüşlerinizi bildirmenizde hakikaten etkin bir araçtır. Sizler gibi sözel iletişimin ustaları için, bu geçiş bir çok insanın sizden etkilenmesinde güçlü bir araç olacaktır. Kişi fikrini, yapmak istediklerini ifade ederken, bir hayli kendinden emindir. İkna gücünüz yükselir. Takdir edilmekten mutlu olursunuz. Ancak 25 Temmuz itibariyle Venüs iki ayrı burçta gerileyecek.  Eylül ayına dek, yenigirişimleri, görüşmeler, projeler, uygulamalar adına, bağlantımız olan kişilerle ilişkilerimizde dikkatli olalım. Zaman olgusunu gözeterek düşünmeye çalışalım. Özellikle ilişkilerimizde temkinli olmayı bilmemiz, karşımızdaki insanı tanımamız, hakkında bilgi sahibi olmamız gerekir. Saat 07:04 Ay-Mars görünümü, kendinizi garanti altına alma ihtiyacınızı belirler. Hangi konuda olursa olsun getirisine ve size katacağı güzelliklere dikkat edersiniz. Bu yüzden de, her şeyin güvenlik içermesine, uzun vadeli olmasına önem verirsiniz. Yaşadığınız ortamdaki gelişmelere, aşk hayatınızla ilgili konulara da, yine bu bakış açısıyla yanaşırsınız. Saat 10:00 Ay-Uranüs görünümü,  finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Ancak bazen  isteklerinizi  elde edemeyeceğinizi  düşünerek kaygılanabilirsiniz. Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:58 Güneş-Merkür kavuşumu, Ay-Boşluk saatlerine denk geldiği için, çevre ilişkilerinde ılımlı, hoşgörülü ve ego tuzaklarına düşmeden iletişimde bulunmakta yarar var. İster akrabalık bağınız olan kişilerle isterseniz konu komşunuzla, eşiniz dostunuzla anlaşırken birbirinizi kırmamanız gerekiyor. Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay çevresel ilişkilerinizde değişimlere neden olabilir. Bazı dostlarınızla iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Enerjinizi dikkatli kullanmamız gereken bir gün. Önemlianlaşmaları yapmak için uygun dönemlerden biri. Fikir çatışmaları yaşayarak kendi düşüncelerinizi ve şartlarınızı karşı tarafa kabul ettirebilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önerileriniz, davetler veya yapacağınız teklifler geri çevrilmeyecektir. Dolayısıyla, tüm sempatikliğinizi ve çekiciliğinizi kullanıp isteklerinizin gerçekleştirilmesi bekleyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konularla ilgili yeni şeyler planlayabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecektir. Aşkla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güzel şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere daha sakin yaklaşmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilim... Bugün sevdiklerinizi kıskanıyor ve başkaları ile paylaşmak istemiyorsunuz. Oysa dostlarınız bu duruma alınabilir. Kendinizle barışın.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hızlı, hareketli ve temposu yüksek bir zamanda bulunurken, hem özel hayatınız hem dehayatınızda enerjinizi en iyi şekilde ortaya koyarak, görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebileceğiniz bir enerji sözkonusu olacak.

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak. Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arayanlar bu hafta çok daha şanslı olabilecekler. Finansal konularda takıntılardan, baskıcı bir tavır sergilemekten kaçının, para meseleleri yüzünden kimseyle dalaşmayın. Bu hafta yeni müşteriler, yenianlaşmaları, yeni kalıcı sağlamdurumlar söz konusu. Günlük işlerinizin tamamlanacağı çok olumlu etkilere sahipsiniz. Bedensel bir rahatsızlığınız mevcutsa şifaya erişmeniz mümkündür. Birlikte çalıştığınız insanlarla keyifli organizasyonlar kurabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 49' 38" R
Ay
İkizler
14° 22' 59" R
Merkür
Koç
23° 38' 15"
Venüs
Boğa
12° 56' 56"
Mars
Koç
07° 10' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 60"
Satürn
Balık
17° 22' 39"
Uranüs
Boğa
22° 54' 24"
Neptün
Balık
29° 11' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 33"
Lilith
Başak
24° 24' 49"
True Node
Koç
15° 12' 33"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>