İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var. Cazibe ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Beklentileriniz abartılı olabilir.

Size duyulan sevgiyle birlikte, çalışma temponuzla saygı da fazlasıyla hak ediyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, bazı kapıları tıklatmanız gerekiyor.

Çok yerinde, çok ekonomik kullanıyorsunuz parayı. Çok da iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir.

Bazen, zor biri olduğunuz düşünülüyor. Bunun arkasında, açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda sınırlarını zorlayarak sergilemeniz yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldırmadığınız bir iki ufak sorun ve sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir araya gelince sizi bunaltmaya yetiyor. Sorunları yerinde ve zamanında halletme alışkanlığı edinmeniz gerekiyor. Bu akşam yemeği davetinde olabilir ve unutamayacağınız saatler geçirebilirsiniz. İçinizdeki size garip, sebepsiz gelen sıkıntının tek başınıza keşfedemeyeceğiniz nedenleri olabilir.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 06:03-12:47 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bir şeye sinirlendiğimizde hemen parlayıp sönen tarzda tepkilerde bulunabilirsiniz. Ancak tabii ki dikkatli olmakta mutlaka fayda var. Çünkü boşluğun etkisi bittiğinde, bu durumdan pişmanlık duyabiliriz. Sakin bir şekilde işlerimizi yoluna koyarsak, bu kısa dakikaları verimli bir şekilde değerlendirmiş oluruz. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü olup, aşk hayatınız ve ciddi ilişki meselelerine yeniden bir bakış anlamı taşıyor. Venüs size güzel bir etki sunuyor. Evet bu yeni bir başlangıç anlamı taşıyabilir. Sizin için şu aralar huzur çok önemli. Hiç kimsenin bunu kaçırmasına izin vermiyorsunuz. Ancak söz konusu ciddi bir ilişki olunca sizin daha ölçülü, olgun ve farklı bir açıdan durumu görmeniz gerekecek. Çünkü Satürn fikirleri, hayata bakış açısı hakikaten size ilginç gelecek bir kişiyle tanışmanın göstergesidir. Hayatınızda biri varsa, bugünlerde gayet ciddi bir şekilde problemleri ele alarak bir karar verebilirsiniz. Belki de bazı şeylerin değişmesi, tekrar derlenip toparlanması için bu şarttır. Halledilmeyecek bir durum değil. Saat 12:47 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, fiziksel ve ruhsal açıdan hoş ve huzur verici olana yöneleceğiz. Zevklerimize düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Günlük aktivitenin özünde, geleceğe güvenle bakma arzusu bir hayli yüksek. Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlığı, huzurumuzu kaçıran mecburiyetlerin işaretçisidir. Biz de buna pek gelemeyiz. Başkaları çıkarlarını düşünürken, işlerinin halledilmesini beklerken, bizi önemsemeleri halinde canımız sıkılır. İçe atarız ama daha fazla üzerimize gelinirse tepkimizi gösteririz. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, sağlığımız ve çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda mutlaka gerçekçi düşünmemiz gerekiyor. İşlerimizi mutlaka düzgün bir şekilde yapalım. Etrafımızdaki insanlarla ılımlı bir şekilde konuşalım. Ciddiyet gerektiren meseleleri de göz ardı etmeyelim. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların konusunda sahiplenici davrandığın bir gün. Bugün eğlenceli planlara dahil olabilirsin.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öz güveninizi yüksek tutup cesur davranışlar içinde olmanız sizi güçlendirecektir.

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Gelecek hayallerinizle ilgili organize olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılayabilir. Gün içinde akıcı temalar söz konusu. Tamamlanması gereken konuları sonuca bağlayabilirsiniz. Aşkta gelişmeler olabilir.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde, kariyerinizde, görev ve sorumluluk alanınızda yaratıcılığınızı kolayca ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde sosyal ilişkilere biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Öğle sonrasında ise kendinizi zamanın ve günün akışına daha rahat bırakabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç dünyanızda yükselen sevgi dolu titreşimlerle etrafınıza yaydığınız enerji son derece pozitif. Ailenizle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi olumlu paylaşımlarla sürdürebilirsiniz. İç dünyanızdaki güzellikleri kiminle paylaşacağınıza dikkat edin, sizin enerjinizi düşürebilecek insanlardan bugün uzak durmayı tercih edin ve diyaloga girmeyin.

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar olmasına karşılık son derece dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylardan fazla etkilenmeniz mümkün. Uzaklarda bulunan dostlarınız ziyaretinize gelebilir.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasında meydana gelen olumlu etkileşim, uzun zamandır yolunda gitmeyen ikili ilişkilerinize mantıklı çözüm getirir. Artık sorun neyse giderilecektir. Bugün keyiften çok sorumluluklarınızı yerine getirmeye odaklanmalısınız. Zira sonunda sizi mutlu edecek başarıyı yakalama şansınız oldukça yüksek.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 58' 06" R
Ay
İkizler
16° 24' 28" R
Merkür
Koç
23° 46' 49"
Venüs
Boğa
13° 07' 42"
Mars
Koç
07° 17' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 04"
Satürn
Balık
17° 23' 19"
Uranüs
Boğa
22° 54' 54"
Neptün
Balık
29° 11' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 01"
Lilith
Başak
24° 25' 47"
True Node
Koç
15° 11' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>