İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor. Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız ama sizin de içinize sinmeyecek.

3 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:47 itibariyle Akrep  burcunda ilerleyecek Ay, hırslarımızın, tutkularımızın, kimi zaman endişelerimizin üzerimizdeki baskınlığını işaret eder. Bazen üste çıkmaya çalışırız bazen de gereksiz yere kendi kendimize eziyet ederiz. Her şeyi sorgular, yargılar ancak bir türlü rahat edemeyiz.Saat 11:35 Merkür-Satürn karşıtlığında kendinizi dışa karşı bir hayli güçlü, akıllı, aktif ve hızlı şekilde ifade etmek arzunuz yüksektir. Tercihlerinizi, önceliklerinizi gayet iyi bildiğiniz için, bunları insanlar da bilsin, kabul etsin, sizin ne kadar zeki biri olduğunuzu anlasınlar istersiniz. Yazarsınız, konuşursunuz ve bütün merak ettiklerinizi öğrenmek için tüm gücünüzle gayret gösterirsiniz. Ancak, gelin görün ki, ikili ilişkilerde pek de aradığınızı bulamadığınızı, anlaşılamadığınızı, karşınıza çıkan kişiler tarafından yorulduğunuzu düşünürsünüz. Bu kadar çaba sarfetmeme rağmen neden beni anlamamakta ısrar eden kişilerle karşılaşıyorum diye sinirlenirsiniz. Sanki hayat sizi sürekli bu konuda imtihan ediyor gibidir. Özellikle son aylarda yaşananlar gerek özel gerekseortaklığı gibi meselelerde yorucudur. Yapılması gereken, öncelikle bu görünüm etkisi altındayken, durumlara olumsuz bir bakış açısıyla yaklaşmamak, sanki çok berbat, içinden çıkılmaz bir durumdaymışsınız gibi düşünmemektir. Eğer sakin ve mantıklı şekilde duruma bakabilirseniz uygun bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Birkaç gün boyunca bunu mutlaka deneyiniz. Saat 23:02  Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Keyif dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

3 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.. Bugün detaylar önemli olacak.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli konuşmalar yapmak veya tartışmalara girmek için uygun günlerde değilsiniz. Bu tür bir konuşmayı başlatmanız durumunda işler iyice karışır ya da büyürse, ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında güne ait zorlu gezegen konumları yok, hatta oldukça sosyal, keyifli sohbetlere veya sanatsal konulara zaman ayırmaya müsait bir gündeyiz. Ancak, Pazartesi günü meydana gelecek dolunay, şimdiden ortamı bir şekilde gerecektir. Gizli kapaklı işler, ortaya çıkan haberler veya gerçekler, zorlayan ilişkiler, baskıcı kişi, grup ya da ülkeler gündeme gelebilir. Ülke olarak ekonomi, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında ve bu başlıklarla bağlantılı konularda zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

3 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok sağlıklı ve zinde görünüyorsunuz. Kendinizi şımartmak hoşunuza gidiyor. Her ortamda dikkatleri üzerinize toplamak için yapmadığınız espri kalmıyor.

3 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz, alım satım ve toplantılarda şartlar sizin ruhunuzu tamamen doyurucu etkiler sunmasa da, akşam saatlerinde ilişkilerde daha esnek, ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı tavrınızla uyum ve huzuru daha fazla hissedebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

3 Mayıs 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

3 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 07" R
Ay
Koç
05° 10' 58"
Merkür
Koç
19° 35' 33"
Venüs
Boğa
07° 03' 56"
Mars
Koç
03° 30' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 34"
Satürn
Balık
16° 59' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 60"
Lilith
Başak
23° 53' 02"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>