İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Üzerinizdeki olumlu ay etkisi çekiliyor. Gönül ilişkileriniz dalgalanabilir. Bunun yerine aklınızı geçirip her şeyin yolunda, sarsıntısız ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz için bir şiir yazmayı niçin denemiyorsunuz?

İş ortamınızda uzun zamandır üstesinden gelemediğiniz bir sorunu çözecek, rahatlayacaksınız. Ufuktaortamında size sağlanacak yeni imkan ve yeni pozisyonlar görünüyor, buna hazırlıklı olun. Sizinle aynı hedef için yarışan birarkadaşınızla daha yakın temas kurun. Aslında onun yetenekleri, ona ayrı bir kulvarda ilerlemesi imkanı sağlayacak, siz o kulvarı keşfetmesine yardımcı olabilirsiniz.

Aile çevrenizde küçük bir maddi sıkıntısı olan, ama size açılamayan biri var. Ailenizle kendi durumunuzu ve tek tek onların durumunu daha çok paylaşın. Paylaşıldıkça, sıkıntıların azalması bir yana, kısa sürede, paylaşmanın şimdiye kadar fark etmediğiniz yeni bazı imkanları da su yüzüne çıkardığını göreceksiniz.

Kısa bir yolculuk gözüküyor. Yanınıza kitap almanızı gerektirmeyecek kadar kısa olan bu yolculuktan sonra sizden daha büyük biriçin daha çok düşünmeniz ve daha cesur kararlar vermeniz istenebilir, şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününüz, dünden kalma bir sorun nedeniyle sıkıntılı başlayabilir. Gün içindeki ilişkilerinizle bu sorunu aşacak ve rahatlayacaksınız. Sosyal çevrenizi değiştirmenizde ve bazı gönüllü sosyal etkinliklere katılmanızda fayda var. Telefon defterinizi karıştırın ve uzun zamandır arayıp sormadığınız eski bir tanıdığa hal hatır sorun.

30 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 30 Ağustos saat 16:04 - 22 Eylül saat 08:30 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Aileniz, yuvanızla ilgili konularda güvencemiz, yarınlarımız, evimizdeki huzurumuz, iletişimimiz, plan ve projelerimize mercek tutacağız. Bir daha dönüp bakacağız olan bitenlere ve yapılması gerekenlere. Üzerinde düşüneceğiz, tabii ki içten içe kendimizi de analiz edeceğiz. Nasıl bir aile düzenimiz var, nasıl bir ortamda yaşıyoruz, yalnız mıyız, mutlu muyuz, gelecekle ilgili hedeflerimiz neler? Bütün bunları endişeyle ele almak yerine, titiz bir gözlemde bulunarak netleştirmek vaktidir. Aksaklıklar varsa bunlar düzene kavuşturmak içindir, kaygılanmak için değil. Durup resme baktığımızda neden kaynaklandığını buluruz. Bu süreçte gözümüze birçok şey görünür hale gelir. Onlar üzerinde şöyle bir analiz yaparız. Ivır zıvır bir işe yaramayan eskilerimizden kurtuluruz. Belki de bunlar daha önce hiç önemsemediğimiz şeylerdir. Yarım kalan işlerimizi bitirebiliriz.  Evin içinde nicedir aradığımız bir şeyi bulabiliriz. Taşınmak, satın almak, kiralama işlerimiz mi var, şimdi şöyle bir araştırma yaparız. Okuruz, bilgileniriz, hesap kitap yaparız. Çocuklarımızla yakından ilgileniriz. Sanatsal işler, el yeteneklerimiz, hobilerimize zaman ayırırız.  Onarım, bakım, tadilat işlerimizle ilgili bütçemizi gözden geçiririz. Merkürün gölgeli günlerini hesaba kattığımızda (başlangıç tarihinin  bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 23 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yukarıda işaret ettiğim noktaları önemseyerek dönemi geçirmenizde yarar var. Geri hareketin sonrasında kararlarımızı yürürlüğe koyarız. 30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs süresince, öne çıkan en önemli olgu, aşk hayatınızdır. Ayrıca fiziksel ve ruhsal anlamda kaliteye, konfora, uyuma bir hayli önem verirsiniz. Eğer aşkta mutlu iseniz, huzurlusunuzdur. Tam tersi durumda hemen duygusallaşır, şöyle iç dünyanıza çekilerek geçmişi anarsınız. Aşk anlamında yılın güzel enerjilerinden biri olarak Venüs geçişi, şans verir. Sürpriz aşkları işaret eder. İlişkinizi güzelleştirir. Bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. Kendinizi huzurlu, mutlu ve uyumlu şekilde dışa yansıttığınız zamandır. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten sevgi ve saygılarımla kutlarım.  Başta Atamız olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnettarlıkla anıyoruz.

30 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz.. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Üstelik ailenize de zaman ayırmalısınız. Her zaman ki dengeli davranışlarınızla olaylara bir çözüm bulacağınızdan eminiz. Yeni dostlar her konuda size yardımcı olacaklar.

30 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca, evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda gecikmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir. Tadilat tamirat, kiralama, alım satım işleri v.b istenilen verimlilikte gitmeyebilir. Ancak, bir süredir görüşmediğiniz kişilerle veya akrabalarınızla bir araya gelerek keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür önümüzdeki üç hafta boyunca, yönettiği burç olan Başak'ta geri hareketine başlıyor. Merkür Başak burcunda detayları kaçırmayan, en ince ayrıntıyı kaçırmamamıza yardım eder konumdadır. Şimdi geri harekete geçecek olması hızla üzerinden geçtiğimiz konularda atladığımız detayları fark etmemizi, geçmişe dönük eksik veya yanlışları görmemizi sağlayabilir. Geçmişe dönük olaylarda, ayrıntıların üzerinden geçmemiz durumunda Merkür düzeldiğinde yaptığımız işlerin büyük faydasını görebiliriz. Ancak, Merkür gerilemesi malum! Elbette yine, iletişim, haberleşme, ulaştırma, teknolojik, elektrik, elektronikle ilgili konularda aksiliklere, gecikmelere, problemlere, yanlışlıklara neden olabilir, yanlış anlaşılmaları arttırarak ilişkilerde zorlanmalara neden olabilir. Bankalarda sistem sorunlarına bağlı kuyruklar, bilişim departmanlarında sıkıntılı olaylar, bozulan telefon, televizyon, otomobil v.b olaylar, çifte ya da yapılmamış rezervasyon, rötarlı uçuş, yolculuk, klimasız otel odası v.b sorunlar, beklenen kuyruklar, yanlış atılan veya gitmeyen mesajlar v.b başlıklar ayımızı ve özellikle bayram tatilimizi şenlendirebilir. Ancak, geçmişte başlanan işlerin tamamlanması, eski tanıdıklarla bir araya gelmek v.b geçmiş başlıklı konularda olumlu etkileri olabilir. Astrolojide, Merkür gerilemeleri sırasında işler istenilen şekilde gitmeme riski taşıdığı için yeni başlangıçlar yapılmaması söylenir, bu da aklınızda bulunsun derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdekilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

30 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haftanın ortası olması nedeniyle yapmanız gereken işler ve sorumluluklar artabilir. Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız. Olaylara çok yönlü ve pozitif bakmalısınız.

30 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve alie alanlarınızda gerileyecek olan Merkür, bu alanlarda var olan sıkıntıları ve olayları karşınıza çıkarabilir. Çok dikkatli adımlar atın. Herhangi bir ev alım, satım ya da kiralama işine kalkışmayın.

30 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz. Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz.Erkek kardeşiniz varsa ona karşı cömert destekler verebilirsiniz. Komşularınızla olan ilişkilerinizde hükmedici ve yönlendirici davranışlar içine girmemeye çalışmalısınız. İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de ön planda geçirebileceğiniz bir gündesiniz.

30 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önümüzdeki üç hafta boyunca, yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda ertelemeler ve pürüzler yaşayabilirsiniz. Dekorasyon, tadilat ya da ev içi düzenlemeler söz konusuysa, beklediğiniz şekilde yürümeyebilir. Fakat uzun zamandır göremediğiniz arkadaşlarınızı arayıp, bir kahve içip sohbet etmek keyifli olabilir.

30 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 09" R
Ay
Koç
11° 30' 15"
Merkür
Koç
19° 54' 12"
Venüs
Boğa
07° 35' 45"
Mars
Koç
03° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 38"
Satürn
Balık
17° 01' 54"
Uranüs
Boğa
22° 39' 17"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 25"
Lilith
Başak
23° 55' 54"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>