İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörtüz özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz. Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz.

Biraz paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşıyorsunuz. Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor.

Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemeli, gerginliklerden uzak kalmayı becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 31 Ekim saat:07:38-17 Kasım saat:04:33 tarihleri arasında etkili olacak Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde, birortaklığı kurulacaksa, her bir noktanın iyice konuşulmasında yarar var. Sözleşme şarttır. İlişkiler açısından gayet önemli olan bu geçiş, partneriniz, rakipleriniz veya sizinle bir şekilde bağlantısı olan insanlarla aranızdaki farklılık ve benzerlikler gözden geçirilmesi yönünde kıymetlidir. Çiftlerin birbirine karşı abartılı şekilde konuşması, kendi bildiklerini dayatmaya çalışması sonucunda sıkıntılı bir süreç yaşanabilir. Özgürce konuşan taraf, diğerinin ilişkideki rolünü umursamayabilir. Olgun davranmayan partner veyaortağına karşı anlayış göstermeniz zorlaşır. Oysaki bu süreçte, öncelikle birbirinizi dinlemeniz, anlamanız çok önemlidir. Farklı düşünüyor olsanız bile, ortak bir nokta üzerinde buluşabilirsiniz. Hiç kimse, aynı düşünmek zorunda değildir. Fakat ilişki bir yaşam ortaklığı olduğuna göre, kavga-eleştiri-abartı-baskı gibi olguların da sizlere bir faydası yoktur. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerileyecek. Yorumda sözü edilen mevzular üzerinde tekrar duracağız. Onun için lütfen yorumunuzu bir daha gözden geçiriniz. 31 Ekim saat:22:42-16 Kasım saat:13:51 tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek Venüs en başta iki konuyu öncelikli olarak düşünmemizi sağlıyor. Biri aşk, diğeri aşkın meyvesi çocuklar. Tabii ki sadece bununla sınırlı değil. Sanatsal ilişkiler, faaliyetler ve hayatın güzelliklerini yaşama ve elde etme isteğimiz de yoğun olacak. Şimdi son derece kıymetli bir eser, ürün, çalışma ortaya çıkabilir. Geri hareket, hedefe giden yol üzerinde bir moladır. Neler eksik, neler tamamlanmalı ve nasıl yola devam edip hedefe varılmalı diye kendi kendimize düşünürüz. Karşınıza özel biri çıkarsa, gözlemleyin. Ilımlı nazik bir şekilde yanaşmak, onu tarafsız bir bakış açısı altında inceden inceye algılamaya çalışmak en doğrusu. Çocuklarınızla ilişkiniz de bu dönemin etkili konuları arasında yer alıyor. Onlarla vakit geçirmek, sorunları üzerinde konuşmak, uyumlu bir anne-baba modeli çizebilmek için evladınızla yakınlaşmanız önemli. Ne kendinizden fedakarlıkta bulunarak onların yanlışlarına göz yumun ne de umursamaz davranarak tepkilerine maruz kalın.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni sabırsızlık ederken görmek zordur. Ama bugün, en ufak bir konuda bile aceleci davranacaksın. Özellikle bir süredir gerçekleşmesini istediğin konular ile ilgili alacağın haberler günün akışını değiştirebilir. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, farklı bir alana yönelmek isteyebilirsin. Şansını denemekten çekinmeyecek kadar cesur davranacaksın. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını açmaya karar verebilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onların yanında olmayı arzulayabilirsin. Bu durum gün içinde sık sık onlarla telefon görüşmesi yapmana neden olacak. Günün geri kalanını kendine ayırmak isteyebilir, uzun zamandır izlemek istediğin filmi izleyebilirsin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kız kardeşlerinizle ya da komşularınızla olan iletişiminiz bugün daha yoğun bir hal artabilir buna ek olarak mali konularda umulmadık gelişmeler gündeminizde olabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Yazışma ve konuşmaların yoğunluğu altında kendinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Yakın çevrenizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz. Kendi odak noktanızda kalmaya özen gösterin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkan fırsatları kullanırken iç sesinizi dinleyin. Gözlerinizi dört açın üzerinize kısmet yağacak.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

31 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratımlarınız yüksek olacaktır. Yeni ilişkiler anlaşmalar söz konusu olabilir. Ortak amaç gerçekleştirmek için koşullar elverişli. Kendinize sakladığınız fikirleri ifade etme imkanı bulabilirsiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren yönetici gezegeniniz Merkür, ikili ilişkiler alanınızı temsil eden 7. evinize Yay burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde partnerinizle bol iletişimli bir sürç yaşayacaksınız. Aranızda fikir ayrılıkları olsa da bir taraf alttan alarak konunun büyümesine engel olacak. Aksi takdirde incir çekirdeğini doldurmayan meseleler büyüyebilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

31 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>