İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O kişiye yürekten bağlısınız ama onun sizi yeterince ciddiye alıp almadığı konusunda kuşkularınız var. Gerçekleri öğrenmeli, bu doğrultuda siz de yolunuzu çizmelisiniz.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz de kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi bayağı yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuları birkaç gün kendi haline bırakın.

Umulmadık gelişmeler sonucu bütçenizi yeniden planlamanız gerekecek. Yalnız bu yenilik iyi sonuçlar doğuracak. Yine de dereyi görmeden paçaları sıvamasanız iyi olur.

Bugün bir dalgınlığınız, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Birine vermiş olduğunuz sözü unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enteresan yaşam değerlendirmeleriniz sizi sadece ilginç yapıyor. Çekici de olabilmeniz için, bu değerlendirmelerinizi enteresanlıktan biraz kurtarmanız gerekebilir. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak.

4 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüz, saat 00:47 Ay-Terazi geçiş etkinliğinde başlıyor. Çevremizle ilişkimizde mantık, uzlaşıya açıklık, çözüm ve denge unsurlarını ön planda tutabilirsiniz. Huzursuzluktan hoşlanmazsınız. Saat 02:46 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, kişisel fikir ve görüşlerimizi sağlıklı ifade etmenin önemini vurguluyor. Kendimizi her konuda haklı göremeyiz. Başka düşüncelere de açık olmalı, görüşlere saygı göstermeliyiz. Tabii ki bize ters gelen, yanlış olan bir şeye evet demek de yanlış olur. Kimse kimsenin üzerinde baskı kuramaz. Biz bilgilenmeye açık olmalıyız. Projeler geliştirmeli, öğrenmeli, araştırmalı, en yakınımızda bulunan kişilerden yeni tanıdığımız insanlara kadar ilişkilerimizde sabit fikirlilikten uzak durmalıyız. Saat 09:07 Venüs-Jüpiter görünümü, fikirlerimizi başkalarıyla paylaşmak, onaylanmak, değerli bulunmak arzumuzu işaret eder. Başkalarını etkilemek isteriz. Onlara ne kadar özel, yaratıcı, insancıl, önemli bir kişi olduğumuzu göstermeye çalışırız. haksızlıklara meydan okuruz. Ancak gel gelelim ki, içinde bulunduğumuz şartlar öyle kolay değildir. Biz ne kadar dışarıda mutluymuşuz gibi dursak da, çalışma hayatımız, sağlığımız, yaşantımızın zorluklar bizi düşündürür. Bu kadar donanımlı bir kişi olarak, yerim bu olmamalı, daha iyi koşullarda yaşamalıyım, farklı bir ülkede, başka bir yerde çok daha mutlu olurdum diye içimizden geçiririz. Bazı insanlar bizi çok çekici buldukları halde, yakınımızda bulunan kişilerin sıradan görmeleri canımızı sıkabilir. Bir yerlere gitmek, unutmak, oralarda kendimizi yeniden bulmak isteği içimizde uyanır. Saat 09:50 Ay-Satürn görünümü, elimizden geldiğince nazik davranmaya çalışsak da, birileri bizi anlamamakta ısrar edince zorlanıyoruz. Saat 10:11 Ay-Mars görünümü, ilişkide her iki kişi de birbiriyle uyum içinde özgürce kararlarını verirler. Saat 11:29 Ay-Merkür görünümü, aşk hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde tekrar bir gözden geçirmede bulunmalıyız. Yenilikler için, akıllıca düşünmekte yarar var. Mutlu Pazarlar dileğimle,

4 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşka dair ve sevgiye dair konular gündeminize gelirken, tutku ve heyecanla yaptığınız işlerde fazlasıyla cömert davranabilir, aşırıya kaçtığınızı düşünebilirsiniz. Titizlik gerektiren konularda biraz daha kontrollü olmanız gerekecek.

4 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza yeteri kadar zaman ayırmamanız eşiniz veya partneriniz üzerinde bazı baskı ve kıskançlık gibi sorunlara neden olabilir. Bununla ilgili açıklayıcı konuşmalar yapmanız karşınızdaki kişiyi rahatlatacak ve bu anlamda size karşı olan davranışlarını pozitif yönde değiştirecektir. Öğleden sonraki saatler konuşmanız için gayet güzel saatler. Yalnız olan İkizler burçlarını ise heyecanlı ve sürpriz gelişmeler bekliyor olabilir.

4 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik harcamalar ve keyif veren konular var. Ancak duygusal alanda biraz daha dengeli ve esnek olmaya bakmalısınız.

4 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle ilgili yapılan uyarıların sizler için ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacağına işaret etmekte. Keskin bir virajı başarı ile geçecek ve dostlarınızın size ne kadar çok değer verdiğini daha iyi anlayacaksınız. Özel yaşamınızda dış etkiler ilişkinizde gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Olabildiğince sakin olmalı ve her duyduğunuza inanarak hareket etmemelisiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuğunuza ve sevdiğiniz kişiye karşı oldukça üretken ve anlayışlı davranabilirsiniz. Sanatsal işleriniz için önemli kişilerle dengeniz bir olabilir.

4 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm şekerli gıdaları daha çok tüketmenize neden olabilir. Stresten daha fazla yemek yemek isterseniz yürüyüşe çıkıp tarçınlı bitki çayı içmeyi deneyin. Dolaşım sisteminize özen göstermeniz gerekebilir. Yurt dışı iletişimlerinizde bir anlaşmazlık ve tartışmayla karşı karşıya kalabilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili endişeler ve sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak etkin çözümler üretebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Çeşitli kaynakların kullanım şekillerini değiştirerek gelir artışı sağlayabileceğiniz gibi, bir zam ya da prim de istediğiniz maddi çözüm haline gelebilir.

4 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>