İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz. Kendinize kurduğunuz dünyayı başkalarından bu kadar soyut görme arzunuz, adı konmamış bir yalnızlık arayışının göstergesi oluyor. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:19 Ay-Neptün kavuşumu, hayatı güzel yönleriyle ele almamızı sağlıyor. Yaşamın anlamının, aldığımız her nefesin kıymetinin farkında oluruz. Huzuru içimizde hissederiz. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, sizi yoran bir meselenin çözüme kavuşmasını sağlar. Yeni bir gelişme veya bir haber umudunuz yükseltir. Yakın çevrenizle aranızdaki dayanışma sayesinde moraliniz yükselir. Bir yolculuğa çıkılabilir. Bir görüşmenin sonucu sizi memnun eder. Başkalarından destek görürsünüz. Maddi açıdan rahatlatıcı bir gelişme yaşanır. Geleceğinizi ilgilendiren bir konuda bir adım atılır. Yeni bir ilişkiye başlanabilir. Devam eden ilişkinizdeki sorunlar karşılıklı şekilde konuşularak çözüme kavuşturulur. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ailevi yaşamınız ve mesleki konularda ılımlılık yararlıdır. Başkalarından anlayış beklersiniz. Onlar da bunu sizden bekler. İşinizi çok iyi yaptığınız halde, birilerine beğendirmek zordur. Aslında bu saatlerde, öyle durumlar oluşur ki, ufak bir tartışma bile gereksiz söz düellosuna davetiye çıkarabilir, tatsızlıklara neden olabilir. İş başvuruları, miras, ortak değerlerin paylaşımı, bir malın bölüşülmesi, satın alınması, kiralanması gibi mevzularda da düşünmeden karar vermeyiniz. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisini sonlandırmış biriysen, sizi yeniden bir araya getirmek isteyenlere tepkin sert olabilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden beklediğiniz ve istediğiniz adımları bugün göremeyebilirsiniz. Bu anlamda biraz daha içe dönüp ailenizle olan yaşantınızı değerlendirmeye tabi tutacağınız bir gün. Olaylara taraflı açıdan bakmanız bazı gerçekleri görmenizi engelleyecektir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Eviniz ve aile hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Gayrimenkul konuları ile ilgilenebilir, taşınmak için ev arayışı içine girebilirsiniz. Ailenizle paylaşım içinde olmak size keyif verecektir. Babanız ile ilgilenebilir, bir konu hakkında destek verebilirsiniz. İletişiminizin akıcı olması mümkündür.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEZGİLERİNİZ daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize, planlarınıza odaklı olabileceğiniz bir gün. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eylemde bulunma isteğinizle bugünhayatınızda kolay dağılmaya müsait olacaksınız. Birçok insana faydalı olma isteğiniz, sizi gerçek işinizi yapmaktan alıkoyuyor.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karmaşa halinden kurtulup bugün daha sakin ve dingin bir gün geçirmeniz mümkün. Dikkatinizi başka konulara yöneltecek ve kuruntulardan uzaklaşacaksınız. Aynı zamanda birden fazla konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kontrol altına alın. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 33" R
Ay
Oğlak
09° 34' 14"
Merkür
Koç
16° 30' 20"
Venüs
Koç
29° 33' 46"
Mars
Balık
28° 49' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 07"
Satürn
Balık
16° 28' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 34"
Lilith
Başak
23° 12' 30"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>