İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her gördüğünüzde içiniz pırpır ediyor. Onu bir anda yaşama nedeniniz haline getiriverdiniz. Sevdiğinizi nasıl belli etmeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Yaptığınız şirinliklerle bir şeylerin anlaşılmasını bekliyorsunuz.

Haftanın başından beri üzerinizden atamadığınız gevşeklik yüzünden bugün başınızı kaşıyacak vakit bulamıyorsunuz. Ama yine de buna katlanamayacağınızı düşünüyorsunuz. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız.

Sıkıntılar içindesiniz, ama yine darlığınızı azaltabileceğiniz birkaç kapınız var. Bu sefer de yine onlara başvuracaksınız. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

Yorucu, insanı koşuşturan özel uğraşlarınız sabahları yorgun kalkmanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esasında geniş, vurdumduymaz biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Meslekten bir arkadaşınızın kurduğu işe duyduğunuz ilgi, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor.

5 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 5 Ekim saat 21:40 koç burcunda oluşacak dolunay, sosyal yaşamdaki ilişkilerden, özel paylaşımlara kadar dengenin mutlak sağlanması yönünde önem taşıyor. Sizler bu Dolunayda ilgi uyandırmak, etkili olmak, net ve açık konuşarak kendinizi kabul ettirmekten yanasınız. Ancak bu bazen sorun oluşturabilir. Özellikle aşk hayatınızda daha paylaşımcı ve karşı tarafın fikirlerine de saygı göstermeyi bilmelisiniz. Çünkü dolunayın yöneticisi Mars-Başak burcunda ilerliyor ve venüsle kavuşum yapacak. Dışarıda baskın bir şekilde ilgiyi üzerinize toplarken, ailenizle olan ilişkiniz ve evinizde eleştirel tavırlar bazı sorunlara yol açabilir. Eğer ev içinde veya genelde gözünüze hoş görünmeyen, ince eleyip sık dokuduğunuz için beğenmediğiniz, onaylamadığınız bir şeyler varsa, bunları bu Dolunayda, pürüzleri düzeltmek adına hareket etmek faydalıdır. Merkür-Terazi burcunda ve Dolunay derecesiyle karşıtlık oluşturuyor. O zaman bu Dolunayda sizler çocuklarınız, eşiniz-sevgilinizle nazik, paylaşıma dönük şekilde birbirinize yönelirseniz emin olunuz ki, hem girişkenliğiniz hem kendinizden emin oluşunuzla ilgiyi üzerinize toplarsınız. Bu onların da dikkatli davranmalarını sağlayabilir. Tabii ki bunlar ödün vermek anlamına gelmiyor. En azından bu dolunayda biz, bu noktalara dikkat ediyoruz. Böylece gereksiz streslerin önüne geçiyoruz. Plan ve projeleriniz için evde çalışmak, hazırlanmak, sosyal ağınızı güçlü tutarak trendleri takip etmek, elit ortamlar, moda, sanat, dergiler takip ederek, bu dolunayı güce dönüştürebiliriz. Dolunayın her birimizde farkındalık yaratması dileğimle,

5 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içinden geldiği gibi hareket etmeye yatkın olduğun bir gün. Kontrolsüz davranman söz konusu olabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden gelen talepleri daha objektif bir bakış açısıyla karşılayın.Geciktirdiğiniz bazı konular için iletişimi hızlandırma zamanı.

5 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayacağınız zamanlar var. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yazışma ve konuşma dilinize özen göstermelisiniz. Bugün ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman olan kişiler ile görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alıp bol bol davet edilebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay sizi sosyal çevre alanınızda etkileyecek. Bazı hassas durumlar yaşanabilir. Aşk hayatınızı dengede tutmaya özen gösterin. Ailenizle paylaşımlarınız artabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcunda seyahat ederken kafanız, karışık ve dalgın olabilir. Alkol tüketiminizde artış gözlemlenebilir. Arkadaşlarınızın dolduruşuna gelip sınırınızı aşmayın. Zira ertesi gün baş ağrısından kurtulamazsınız. Annenizle duygusal bir gün yaşayabilirsiniz. Her günden daha fazla size ihtiyacı olabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

5 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 34' 08" R
Ay
Aslan
18° 01' 46" R
Merkür
Koç
29° 00' 34"
Venüs
Boğa
18° 59' 30"
Mars
Koç
10° 56' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 29"
Satürn
Balık
17° 44' 23"
Uranüs
Boğa
23° 11' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 02"
Lilith
Başak
24° 57' 30"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>