İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Onun bu aşırılıklarınızdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor.

Yeterli olmadığınız işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir göreceksiniz. Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz.

Son iki – üç ay paranın sizin için önemini anladınız. Önceki zamanlardaki savurganlığınız yok. Bu durum planladığınız işlerde sizi lider konumuna getirebilir. Paranızı akıllıca işletiyorsunuz.

Sinirlerinize ve duygularınıza hakim olmalısınız. Bugün, duygusal yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizemli konular ve tavırlara ilginizin artabileceği bir gün. Bugün, genelde olağanlık olarak yorumladığınız birçok şey, gözünüze enteresan olarak görünebilir. Yarım kaldığına inandığınız ve toparlama niyeti taşıdığınız bazı konular var. Bunlarla ilgili belli ölçülerde abartılı yaklaşımlar içindesiniz. Biraz iyimserlik, yarım kalmışların sayısını azaltabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:25 Merkür-Chiron görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Mesleki konulardaki hedeflerimizi yeniden belirleyebilir ve amacımız için nasıl bir yol izlememiz gerektiğini tespit edebiliriz. Bu konuda var olan sıkıntılarımızın şifaya kavuşması için öncelikle kendimizle temas kurmanın önemi büyüktür. Yani illaki dışarıdan birilerinin derdimize derman olmasını beklemek yerine, biz özümüzdeki asıl gücü ortaya koyarak meseleleri kökünden halledebiliriz. Aslına bakacak olursak insan çaresiz bir varlık değildir. Ancak dış etkenler, yaşanan sıkıntılar olumsuz düşünmemize yol açarak içimizde bir barikat oluşturmaktadır. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumu, mesleki ilişkiler, genel hayatımız,yaptığımız insanlarla olan bağlantılarımızı, dış dünyada sürekli karşı karşıya kaldığımız kişilerle olan alışverişimizi hedeflerimizi, duygularımızı, kendimizi bir gözden geçirelim. Amacımızı, hedefimizi, hayattan beklentilerimizi bir ele alalım. Çok mu rahatız yoksa fazla mı endişeliyiz. Hakikaten canla başla çalışıyor muyuz yoksa sürekli birilerini ve kaderi mi suçluyoruz. Bunları dürüstlükle ele alalım ki, ilerlememiz kolay olsun. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü, kendinize dönük iş-özel-ailevi konular üzerinde detaylı düşünmenin sizi yorabileceği yönündedir. Bu görünüm partnerinizin sizinle aynı doğrultuda düşünmemesi nedeniyle sıkılmanız anlamına gelebilir. O olayları daha farklı bir pencereden ele alır size göre daha rahat davranır. Aslında çözüm bulmaya çalışıyordur ancak sizin bu çözümü görebilecek haliniz yok gibidir. İşte bu durum aranızda sorun yaratmasından ziyade tatsızlık verici olabilir. İş ortaklarınızla aranızda da buna benzer durumlar oluşabilir. En iyisi elden geldiğince sakin olmaktır. Evi, ailenizi ilgilendiren mevzularda biraz daha sakin olmaya çalışmanız faydalıdır. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte yaşadığınız ilişkinin sizde hangi duyguları, hisleri ve gerçekleri uyandırdığı üzerinde düşünebilirsiniz. Bazen ortaklaşa hareket etmek kimi ilişkilerde zordur. Ancak bu ilişki sizin için önem arz ediyorsa bunu yapabilmek daha kolaydır. Sorumlulukların eşit biçimde dağılımı paylaşımın önemi bu saatlerde belirgindir. İlişkinizle alakalı konularda acil kararlar alınmamalıdır. Saat 16:23 Ay-Akrep geçişi başlıyor. Parasal konularda güçlü olma arzunuzu yükselticidir. Keskin gözlem gücünüz maddi çıkarlarınızı korumanızı deyim yerindeyse burnunuzun iyi koku almasını sağlayıcıdır. Paranın, kişiye sağladığı konfor duygusu sizi oldukça çekebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamındaki herkesin fazla bireysel hareket etmesiyle kendi kabuğuna çekilmeyi tercih edeceksin.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı duygularınız diğerlerinin önüne geçecektir. Bu duygular içtenlik ve samimiyet duyguları olacaktır. Sizler bu duygulara gereğinden fazla önem veren insanlar olduğunuz için karşı taraftan da aynı beklentiler içine giriyorsunuz. Fakat bilmelisiniz ki hiç kimse sizin gibi olamaz. Hepimiz aslında birbirimizi tamamlayan güçlerle donatılmışız. Bunun bilincinde olursak herkesi olduğu gibi kabul eder ve kimseyi değiştirme çabasında olmayız. Çalışma hayatınızda ise bazı ufak tefek aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bunları alacağınız desteklerle çok kolay atlatabileceksiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken daha özenli davranmanız sizi gereksiz münakaşalardan koruyacaktır. Hobileriniz ve yaratıcı faaliyetleriniz ile ilgili yenilikler ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızdan gelebilecek ani yardım istekleri olabilir. Akşam saatlerindeortamınızda daha mücadeleci olabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim kurmakta zorlandığınız kişilerle kendi isteğinizle yol ayrımları yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız sürpriz teklifleri değerlendirmeli ve sizi daha üst seviyelere gelebileceğiniz her imkanı değerlendirmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmalar yeni başlangıçları da beraberinde getirecek sizlerearıyorsanız bugün olumlu cevaplar alabilirsiniz. Maddi konularda emeğinizin karşılığını fazlasıyla alacak uzun zamandır istediğiniz yatırımlarınızı gerçekleştirebilecek imkanlarla karşılaşacaksınız.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde beklenmedik sürprizler özellikle arkadaş ve sosyal çevrenizden kaynaklı olabilir. Bir arkadaşınızın ani tepkisiyle karşılaşabilirsiniz sözgelimi. Akşam saatlerinde ise çalışma ortamınızda ve gündelik yaşamınızda alacağınız destek sizi mutlu edebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka insanları kendi ailenizden daha fazla düşündüğünüz ve önemsediğiniz bir dönemdesiniz. Bugün, özel hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi çok mutlu edebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Venüs'ün kavuşumuhayatınızda ilişkilerden yana size şans taşıyacak. İlişkilerinizde var olan sorunları çözmek, barış yapmak için uygun bir zamandır. Annenizle vakit geçirip onun ihtiyaçlarını giderebilirsiniz. Ticari konularda uyum sağlamak ve para kazanmak için uygun zamanlardır.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Artan yaratıcılığınızı kullanarak geleceğiniz ile ilgili planlar yapmak isteyebilirsiniz. Ancak; gereğinden fazla yaratıcı olduğunuzu da bilmelisiniz. Düşüncelerinizde gerçeklik payı olduğundan emin değilseniz, bugün risk taşıyabilecek planlardan uzak durmanız iyi olacaktır.

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 54' 04" R
Ay
Yengeç
13° 19' 20" R
Merkür
Koç
25° 50' 44"
Venüs
Boğa
15° 35' 25"
Mars
Koç
08° 49' 33"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 21"
Satürn
Balık
17° 32' 23"
Uranüs
Boğa
23° 01' 53"
Neptün
Balık
29° 14' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
21° 18' 23"
Lilith
Başak
24° 39' 06"
True Node
Koç
15° 00' 53"
Son Güncelleme : 12/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>