İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltıyor olabilir. İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız.

Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir.

Gittikçe eli sıkı bir insan gibi görünmeniz ve bunu bazı olayların insanı değiştirmesi olarak yorumlayan arkadaşlarınız, sizi biraz üzüyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olabilir.

Onun sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size duygusal bir ısrar gibi gelmemeli. Kötü bir niyet görünmüyor, daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski dostlarınızı aklınızdan çıkartamıyor oluşunuzun gönlünüzde yarattığı boşluğa, bugünlerde yeni konuklar olabilir. Bu anlamda birtakım ziyaretler için kapınız açık olmalı. Aile ilişkilerinizde bir konudaki yetersizlik, size bazı ek sorumluluklar yükleyebilir. Sınır tanımayan, özensiz davranışlara karşı, önümüzdeki günlerde dikkatli olmalısınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:49 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edersiniz. Geleceğiniz, planlarınız ve hedefiniz doğrultusunda ilerlersiniz. Gayet açık ve net biçimde, -ben bu yönde gidersem şu sonucu elde edebilirim diye fikir yürütebilirsiniz. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü, maddi konularda olumlu bir hava estirir. Kişi, kazanmak, kazandığıyla kendini mutlu ve güçlü hissetmek ister. Hayatın tadını çıkarmanın tek yolunun maddi-manevi gelişim olduğu bilinciyle günü değerlendirir. Bu saatler memnuniyet verici, umudunuzu yükselticidir. Zoraki değil içinizden geldiği gibi hareket ettiğiniz bu saatlerde, karşınıza fırsatlar çıkabilir. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlığı, yolculuk-görüşme-iletişim ve bağlantı kurma yönünde etkili bir enerjidir. bir hafta önce karar verilmiş işler yürürlüğe konulur. Mars gerilediği için, yeni olarak karşımıza çıkan fırsatlara bilinçli şekilde bakmakta yarar var. Bu saatlerde aceleci kararlar vermeyiniz. Sabırsız davranmayınız. Sözler vermeyiniz ve size verildiğinde hemen inanmayınız. Araştırınız. Trafikte dikkatli olunuz. Alış-satış-pazarlamada piyasanın durumuna mutlaka bakınız. Aklınıza estiği gibi hareket etmeyiniz. Tartışmalardan kaçınınız. Saat 17:55 Ay-Satürn görünüm etkisinde parasal sıkışıklığa çözüm bulmaya çalışırız. Bir şeyleri halledebilmek, ilerlemek için mücadele veririz. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde değişikliklerin olduğuna şahit olabilirsin. Aksilikler karşısında iyimserliğini kaybetme.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cazibenizin ve görünürlüğünüzün fazlasıyla yüksek olduğu bir gün. Aşk hayatınıza özel vakitler ayırarak karşı tarafın gönlünü fethetmek isteyeceksiniz. Kararlı ve dikkatli olmanız sayesinde bugün çalışma ortamında önemli bir işin ilk adımını atabilir ve yurt dışı bağlantılı bazı işler gerçekleştirebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Uğraştığınız işlerde yeni başlangıçlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerin gündeminizi etkilemesi muhtemeldir. Gün içinde kolayca risk alabilirsiniz. Ticari konularda daha girişken olacağınız bir gün.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinize, planlarınıza odaklı olabileceğiniz bir gün. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eylemde bulunma isteğinizle bugünhayatınızda kolay dağılmaya müsait olacaksınız. Birçok insana faydalı olma isteğiniz, sizi gerçek işinizi yapmaktan alıkoyuyor.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işle ilgili kararlar alırken zorlanabilirsiniz. Kafa karışıklığı net sonuca ulaşmanızı engeller.Anten gibi her bilgiye açık olduğunuz için, bilgi kirliliği size iyi gelmeyecektir. Görüşleri dinlemeli, sentezden geçirmeli son kararınızı öyle vermelisiniz. Arkadaşlıklar aniden duygusal bir bağa dönüşebilir. Ama ne kadar kalıcı olduğunu zamanla anlarsınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>