İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir

Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette birtakım insanlar var. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlemle dolusunuz. Önümüzdeki günlerde hasret gidereceksiniz. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor.

6 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 07:31 Ay-Balık burcu seyri, rehavet yaratabilir. Bunu göz önüne alarak hareket edelim. İş hayatınızdan ailevi konulara kadar her bir noktayı gözlemlemeye çalışın. Endişeli olmayın ama mutlaka gerçekçi düşünün. Saat 16:27 Ay-Merkür görünümü, akla yakın çözümlere ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. Amacımız, üzerinde çalıştığımız projeleri veya gerçekleştirmek istediğimiz hayallerimizi bir an önce yürürlüğe koymak. İşimizle ilgili konularda yaratıcı düşünmemizi sağlayan bu görünüm, masa başı işlerin, rutin bir hayatın, kısıtlı veya düzensiz bir kazancın bizi yorabileceğini gösteriyor. Kaybolup gitmemek, geri dönüp pişmanlık duymamak için iyi bir adım atmaya ve şansa ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Bu görünüm, mali vekonularında hakkımız olanı almak istediğimizi gösteriyor. Saat 21:22 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konuların, titizlikle ve geleceğe dönük bir şekilde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

6 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlük ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranışlarınız, partnerinizi zor durumlarda bırakıyor. Bugün enerjinizi dengeleme konusunda zorluklar yaşıyor ve kişiliğinizde ikilem yaratıyor. Her olaydan farklı bir anlam çıkarma konusunda üstünüze yok.

6 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve eksi ile artı yanlarını net olarak belirlemelisiniz. Sizi suistimal etmek isteyen kişiler olabilir. Statünüzü, birikiminizi ve kişisel haklarınızı çok iyi muhazafa etmelisiniz. Günün Atmosferi:Bazı şeyleri yeniden muhakeme etmemiz gerekebilir. Var olan sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışmalıyız. Kendimize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve ona bağlı kalmalıyız. Görüşmeler ve ziyaretler açısından pek olumlu bir gün değil. Önümüzdeki birkaç gün; söylediklerimizi uygulama zamanı. Yaşananların ardında gizli kalmış gerçekler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydedeceğiniz koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişimle ilgili işler çözümlenebilir. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için çaba sarf edebilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevcut ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve eksi ile artı yanlarını net olarak belirlemelisiniz. Sizi suistimal etmek isteyen kişiler olabilir. Statünüzü, birikiminizi ve kişisel haklarınızı çok iyi muhazafa etmelisiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

6 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş bitiriciliğinizi ortak para alanlarınızda gösterebilirsiniz. İş hayatınızda kuracağınız ilişkilerde tutkularınızla hareket edeceksiniz. Toplum önünde kafa dağınıklıklarına karşı dikkat olmalısınız.

6 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili durumlar öne çıkarken, hedeflerinize, planlarınıza odaklanabilir, düzen ve organizasyon gerektiren işler yapabilirsiniz. İhmal ve dalgınlıklara dikkat etmelisiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

6 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 31" R
Ay
Koç
21° 42' 56" R
Merkür
Koç
20° 25' 42"
Venüs
Boğa
08° 27' 04"
Mars
Koç
04° 22' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 25"
Satürn
Balık
17° 05' 18"
Uranüs
Boğa
22° 41' 42"
Neptün
Balık
29° 05' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 42"
Lilith
Başak
24° 00' 31"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>