İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Problemli ilişkilerin altında basiretsiz kişilikler olduğuna inanıyorsunuz. Konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkideki ufak tefek sorunlar size bu kadar korkutucu gelmemeli.

Size karşı iyi niyetler beslemediğine inandığınız kişi, kuracağınız düzgün iletişimle bir anda kimlik değiştirebilir. Yapıcı fikirleriniz, yakında sizi bir fırsatlar ortamına sokacak.

Parasız kalmamak için kenara koyduğunuz birikimi, gözünüzden bile sakınır gibi davranmanız bazı yanlış yorumlara yol açabilir. Bunu şu sıralar sorun bile etmemelisiniz. Önümüzdeki günlerde bazı küçük sıkıntılar söz konusu.

Bugünlerde sevinçlerinizi daha serinkanlı yaşamanızda yarar olacak. Yakın bir tanıdığınızdan gelecek bir haberle sevinip heyecanlanacaksınız, ama bu erken bir sevinç olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda bazı küçük problemlerinizi çare olabilecek çok somut bir öneri alacak ve karamsarlığınızı atacaksınız. Uzun bir süredir beklemede olduğunuz bir haber, şu sıralar kapınızda. Hiç uygulayamayacağınız projelerle yaşamınızı güçleştirmemeli, küçük tatminlerle yaşayan insanların mutluluklarından ders çıkartabilmelisiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyriyle ilerleyecek yöneticiniz Merkür, kişisel ve ailevi meseleler üzerinde ve ortaklaşa yürütülen işlerde ciddiyetin hakim olduğu süreçtir. Kendimizden ziyade, başkalarının sorumlulukları üzerimizde hakimdir veya birilerinin hayatımızdaki önemi daha fazla artar. Dışarıdan gelir elde etmek veya desteklenmek konusunda zorlanabiliriz. Yükümüz artar. Hızlı bir şekilde düşünen ve çabucak işleri halletmekten yana bir kişi olmamıza rağmen, belirsizlikler yüzünden beklemede kalabiliriz. Ailemiz, evimiz, güvencemiz, geleceğimizle alakalı konularda ciddi düşünmek zorundayızdır. Saat 04:57 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan görünüm, geçici sıkıntıların sizin yolunuzdan döndürmemesi gerektiğinin göstergesidir. Yolunuz evet uzun, ancak hedefinizden şaşmazsanız emin olunuz ki, her güçlüğün altından kalkabilirsiniz. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Elimiz kolumuz bağlıymış gibi hissederiz. Bir şeyler yapmak isteriz, fakat bir nedenle sözümüzü tutamayız. İşte böyle durumlarda soğukkanlı olmak son derece önemlidir. Zaten böyle olduğunuz zaman çıkış yolu bulmanız kolaylaşır. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, hayata bakış açınız ve hedefinize uygun şekilde fikirlerinizi dile getirebilir, dostluklar kurabilirsiniz. İnanmadığınız bir yolda ilerlemezsiniz. Farklı görüşte olan kişilerle nasıl konuşmanız gerektiğini bilirsiniz. Nabza göre şerbet vermek deyimi bu hale uygundur. Dünyadaki trendleri takip edersiniz. Toplumsal olayları farklı tarzda ele alarak, insanları etkilemeyi bilirsiniz. Sıradan düşünen veya hareket eden kişiler ilginizi çekmez. Partnerinizle olayları kritik etmeyi seversiniz. Gerektiğinde geleneklerinize tabii ki önem verirsiniz. Fakat dünyada olup bitenleri çağa uygun şekilde değerlendirmeyi göz ardı etmezsiniz. Saat 22:44 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, baskıya gelememek, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendiricidir. Sosyal ilişkilerinizin çoğunluğunda dostlarınız baş sırayı alabilir. Her kesimden insanla sözel olarak anlaşmanız mümkündür. Din, dil, kültür, ülke farkı gözetmeksiniz herkesi kucaklayabilirsiniz. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi niyetli olsun, dürüst davransın ve arkadan vurmasın. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz değişimler içinde olmanıza rağmen, çevresel koşullar nedeniyle bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. İlişkilerinize kesin ve doğru bir yaklaşım içindesiniz. Bugün, ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Ailenizin kadınlarıyla bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Olayları abartmamalısınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor. Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişilere izin vermek zorunda değilsiniz.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda daha sabırlı olmaya bakmalısınız. Sizi endişelendirebilecek bazı koşullarla karşılaşabilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Sıkıntılarınızı kısa sürede olsa bir kenara bırakıp girdiğiniz eğlenceli ortamlara ayak uydurmaya çalışın.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para alanlarınızda çözüme yönelik hareket etmeye başlayacaksınız. Bir ödeme çizelgesi hazırlayabilir, banka işlerinizi düzene sokabilirsiniz. Gizemli konular hakkında konuşmak hoşunuza gidecek.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak çok yönlü ve değişken bir yapıda olmanız olasıdır. Özgürlük, sıra dışılık ve gerçekleşmesi ulaşılmaz olan konulara karşı merakınız artabilir.Hukuki meselelerde desteği olmayan kanıtlarla vakit kaybetme riskine sahipsiniz. Fikirlerinizin kabul görmesi konusunda daha ikna edici ve tutarlı olmanız gerekebilir. Gayrimenkulle ilgili fırsatlara yönelebilirsiniz. Ebeveyninizin ve ailenizin sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Evinizde gizli elektrik kaçakları yahut araç gereç arızalarından meydana gelebilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 50" R
Ay
Koç
19° 15' 52" R
Merkür
Koç
20° 17' 59"
Venüs
Boğa
08° 14' 45"
Mars
Koç
04° 15' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 04"
Satürn
Balık
17° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 41' 07"
Neptün
Balık
29° 04' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 09"
Lilith
Başak
23° 59' 24"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>