İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi öğrenmeye hakkı olduğunu biliyor, ama onu kaybederim korkusuyla bir şeyleri saklıyorsunuz. İyi ya da kötü her şeyi, sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş görünüyor, ona fazla haksızlık yapıyorsunuz.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz.

Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor. Önümüzdeki günlerde size çok yakın biriyle böyle bir yolculuğunuz olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle tanışacaksınız. Bu kişi, sizin içinizi coşturacak. Gelecekte onunla sağlam bir arkadaşlık kurmayı düşüneceksiniz. Bugünlerde biraz başınızı ağrıtan bir probleminiz var. Ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Bu problemi birlikte yaşadığınız insanların bunu sizin kadar sorun etmemesi canınızı daha çok sıkıyor.

4 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Pazar günümüz başlıyor ve yakın dostlarınızla temasınızda sıra dışı paylaşımlara duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Problemi çözmekten ziyade büyüten kişilerden uzak durmaya çalışabilirsiniz. Saat 23:56 Ay-Güneş olumlu görünümü, geleceği görmenizi sağlayan bilinciniz, hangi konuda nasıl karar vermeniz gerektiği hususunda sizi uyandırıcıdır. Arkadaşlık duygunuz, yeni insanlarla tanışma arzunuz ön plandadır. Ancak bağımlılık içeren duygusal bir ilişkide kaybolup gitmekten hoşlanmayabilirsiniz. Bugün sizinle bir arada olan kişiler, heyecan verici yanlarınıza tanık oldukları gibi, sizin ne kadar orijinal ve farklı bir kişi olduğunuzu fark edebilirler. Ancak sınırlarınızı ihlal eden, size rakip olmaya çalışan kişilere müsaade etmeyeceğiniz gayet açıktır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. . Bugün, etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayların alt yapısını araştırmalı ve gerekli müdahaleyi göstermelisiniz. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca yakın çevrenizden kişilere kişisel planlarınızdan bahsedebilirsiniz. Değişiklik istemeniz güzel, ama değişikliğin en iyi şekilde planlanması gerekiyor. Aranızda yaş farkı olan kişilerle ilişkilerinizde daha hassas olmanız gerekebilir ve bu kişiler sizden yardım bekliyor olabilirler. Evinizde ve yaşadığınız yerde yapacağınız değişikliklerin faydasını görebilirsiniz.Günün Atmosferi:Yeni fırsatlar, yeni şanslar Sabah erken saatlerde, biraz gergin hissedebiliriz. Fakat takım ruhu ve farklı sosyal etkinliklerle günümüzü daha hareketli hale getirebiliriz. Her türlü yazılı ve sözlü iletişim için de etkili bir gün. Bugün Pazar olsa da toplantılarımızı, görüşmelerimizi ya da projelerimizi bugüne ayarlamamız en doğrusu olur. Hafta hızlanabilir ve sonuç almaya başlayabiliriz. Öte yandan yeni fırsatlara da açığız.

4 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizle daha barışık olabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni insanlar, çevreler ve kültürel olaylar hayatınıza olumlu bir yön katabilir.

4 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık geçmişteki sorunlarınızı bitirme ve masumiyetinizi kanıtlama çabası içindesiniz. Tecrübelerinizi kullanarak kendinizden emin şekilde sessizliği bozacaksınız.

4 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

4 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışveriş isteğiniz veya ailenizin böyle bir talebi sizin yapmak istediğiniz işlerle örtüşmeyebilir. Parasal konular yüzünden ailenize ve sevdiklerinize karşı çok kolay tepkiler verebilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Bu konularda sosyalleşebilirsiniz.Astroloji bugün daha çok ilginizi çekecektir. Havacılıkla ilgili teknolojiler olan yaklaşım yoğunlaşabilir. Uçak yolculuklarına çıkmak için çok özel fırsatlara sahip olabilirsiniz. Ortak getirisi olan çalışmalarınızı planlamak, kalıcılığına odaklanmak ve grup çalışması halinde bunları organize etmek için çok uygun bir gökyüzü etkisine sahipsiniz. Astroloji

4 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

4 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 52' 30" R
Ay
Koç
15° 23' 01"
Merkür
Koç
20° 05' 58"
Venüs
Boğa
07° 55' 15"
Mars
Koç
04° 03' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 21"
Satürn
Balık
17° 03' 12"
Uranüs
Boğa
22° 40' 12"
Neptün
Balık
29° 04' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 17"
Lilith
Başak
23° 57' 39"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>