İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye devam. Bugün yine sizi görmek isteyebilir. Kalıcı beklentiler için henüz oldukça erken. Önümüzdeki günler ruhunuzu iyice yeşertecek gibi.

İş yaşamınızdaki başarılarınız biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Kontrollü oluşunuz ve yönünüzü seçmedeki gösterdiğiniz hassasiyet, bugünlerde çok fırsatlar yaratabilir.

Tahsilat sorunlarınız var. Kısa vadede çözümler görünmüyor. Yakın geçmişte çok yakın bulduğunuz bir kişi için yaptığınız harcamalar, bugünlerde canınızı sıkıp pişmanlıklar yaratabilir.

Son günlerde fazla kendinize dönük yaşamanız, kırılmalara neden olabilir. Hayatınızın merkezine kendinizi almanıza ihtiyacınız vardı, ama yine de zaman, zaman yakın çevrenizi de görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yaşamınızda ümit dolu hayallerden somut gerçekliğe kesin geçişler söz konusu. Son zamanlarda gerçekleşen bütün gelişmeler sizden yana. Siz de bütün bunların değerini biliyorsunuz. Kazandıklarınızı kaybetmemek için olumlu bir çaba içindesiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 00:29 Ay-Mars görünüm etkisinde Cuma günümüz başlayacak. Size enerji verecek. Dostlarınızla bir araya gelmek, hoş bir ortam yaratmak, isteklerimizi elde etmek cesaretimiz yüksek olacak. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, engelleri aşabilmeniz için yaratıcı düşünmenizi ve cesaretli olmanızı sağlar. Böylece sonuca en kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Yeniliklere hevesli bir şekilde yaklaşırsınız. Etrafınızla olan paylaşımınızda ve yaklaşım tarzınızla diğerlerine ve grubunuza örnek olursunuz. Saat 10:50 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan maddi konularda bir hayli hassas düşünebilir, kaybetmekten, güvencesiz kalmaktan korku duyabilirsiniz. Diğer yandan sosyal hayatın içinde yer almak, cesur bir şekilde atılımda bulunmak istersiniz. Burada dikkat edilecek nokta, karşınıza çıkan fırsatların veya düşündüğünüz hedefin sizin için doğru olup olmayacağını tespit etmektir. Eğer gerçekten güvenli ve kazanmanızı sağlayacaksa, sonunda rahat edip, endişelerden kurtulacaksanız, geleceğiniz açısından önem taşıyorsa tabii ki kendinize güvenmelisiniz. Tam tersine, belirsiz bir yolda ilerliyor, ani bir dürtüyle harekete geçiyor, sırf bencil istekleriniz olsun diye hareket ediyorsanız bu yanlış olur. Saat 21:54 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projelerin için kendine bir alan yaratmak isteyeceksin. İş bağlantıların sana yardımcı olacak.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dostlarla ve arkadaşlarla birlikte beraber vakit geçirerek, yaşadığınız yerin güzelliklerini keşfederek kendinizi daha da iyi hissedebilir ve uzun süre yorulmuş olan zihninizi yenileyebilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizle ilgili eğitimini almış olduğunuz bir konuyu yeni mesleğiniz haline getirmek isteyebilir, bu konuda ilerlemek için çalışmalara başlayabilirsiniz. Heyecanlı ve cesur adımlar atacağınız zamanlar içindesiniz. Hareketli bir gündeminiz olması mümkündür. Gelecek ile ilgili yapacaklarınızı rahat bir şekilde ifade edebilir, destek görebilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ANİDEN meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerde dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir, tartışmalardan uzak kalmalı, yaşadığınız anın keyfini çıkarmaya çalışmalısınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eylemde bulunma isteğinizle bugünhayatınızda kolay dağılmaya müsait olacaksınız. Birçok insana faydalı olma isteğiniz, sizi gerçek işinizi yapmaktan alıkoyuyor.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihninizde iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların ukala tavırları canınızı sıkabilir.Kimseye kulak asmayın. Kardeşinizle tartışmaktan kaçının. Seyahatlerde dikkatli olun. Ne zamandır yazmayı düşündüğünüz konuyu artık kağıda dökme zamanı. Yeteneklerinizi boşa harcamayın. Herkes fikirlerinizden faydalansın.

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 36" R
Ay
Oğlak
12° 05' 52"
Merkür
Koç
16° 33' 41"
Venüs
Koç
29° 47' 47"
Mars
Balık
28° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 29' 20"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 46"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>