İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınızı uç noktalarda hissedeceğiniz bir gündesiniz. Evli olmayan Boğa’lar evlilik planları kurma eğilimindeler. Sevdiğiniz kişi sizin heyecanınızı paylaşmıyor olabilir.

Düğümlenen sorunları çözmek için kendinizde olağanüstü bir güç hissedeceksiniz. Bu güç ve enerjiyle detaylı düşünceyi birleştirirseniz çok verimli birhaftası geçireceksiniz.

Sürekli bir yerlerden para beklemek sizi strese sokuyor. Alacaklarınızı istemede daha ısrarlı davranmalısınız. İş çevrenizde iyi niyetinizi kötüye kullanan kimseler olabilir.

Özel hayatınızdaki bir kimseve para konularında sizi etki altına almaya çalışıyor. Bunu başarıyor da!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay ikna olan, uzlaşmacı biri olduğunuza dair inancınızdaki sarsılmaz kararlılık, inatçılığınızla ilgili yargıları doğrular boyutlarda. Bugün içinizdeki coşku kısa süreli olabilir. İlerleyen saatlerde sıkıntılı nostaljiler söz konusu. Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Sevincinizi bazı takıntılarınıza bağlı olarak ısrarla belli etmeye çalışacaksınız.

7 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:03 itibariyle etkili olacak, Venüs-Uranüs arasındaki zorlu görünüm, eş veyaortaklarınızla aranızdaki paylaşımın ciddiyetle gözden geçirilmesini ve eğer farklı düşünceler, idealler içindeyseniz sorunlar yaşanabileceğini işaret ediyor. Ayrıca maddiyat veile ilgili meselelerde ani tepkilerde bulunabileceğinizi, dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Saat 07:59 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, pazar günümüzün tümünde etkilidir. İletişim konularında sizin kadar hızlı, çevik hareket eden biri yoktur desek yeridir. Baskılara karşı çıkmak, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendiricidir. Sosyal ilişkilerinizin çoğunluğunda dostlarınız baş sırayı alabilir. Her kesimden insanla sözel olarak anlaşmanız mümkündür. Din, dil, kültür, ülke farkı gözetmeksiniz herkesi kucaklayabilirsiniz. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi niyetli olsun, dürüst davransın ve arkadan vurmasın. Bütün bunlar keyifli bir gün geçirmeniz için yeterlidir. Saat 14:08 Güneş-Mars görünümü, kendimize yeni bir yol, hedef belirlemek ve özgürce yol almak arzumuzun işaretçisidir. Şartlar şu anda bizi bazı kurallarla, sınırlarla, zorluklarla test ediyor. isteklerimiz var ve biz bunları elde etmek istiyorsak, çaba sarfetmeliyiz. Bilgi ve tecrübemize güvenmeliyiz. Eğer yetersizse, kendimizi geliştirmeliyiz. Oturduğumuz yerde kimse sesimizi duymayabilir. Bir şeyler yapmayı, kendimizi göstermeyi bilmeliyiz. Saat 17:01 Venüs-Mars görünümü, parasal konularda ve çalışma hayatımız, sağlığımızla ilgili meseleler üzerinde ciddiyetle durmamızı sağlıyor. Hayatla bağımızı güçlü tutarak ve hedefimizin bilincinde olarak hareket edersek, zorluklar bizi yıldırmaz. Bilakis daha istekli kılar.

7 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kova burcunda oluşan yeni ay enerjisi yakınlarınızdan gelecek fayda ve berekete neden olurken sizi olumlu şekilde cesaretlendirme gücüde verecektir. Hiç düşünmediğiniz maddi yardımlar, kazançlar, miraslar bu süreçte kolaylıkla ve kendiliğinden gelir. Sizden daha üstte olan herkes ile kolaylıkla anlaşma sağlanır.

7 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal etmemenizde veya sağlık başlıklı konulara yoğunlaşmanızda yarar var. Daha yaşamsal konulara da zaman ayırmanız gerektiğini anlayacağınız bir hafta sonu. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha akıcı ve iyimser imkanlar içindesiniz. Başkalarından yeni şeyler öğrenmek merakınızı giderecek.

7 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuzluklarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Hayal kırıklığına uğradınız. Bu durumu aile içine taşıyarak onları da üzmemelisiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev, aile ve yuva alanlarınızda ve emlak konusundaki şanslarınız ve fırsatlarınız devreye girecek. Bir emlak işinizi tam anlamıyla bir sonuca ulaştırabilirsiniz. Eviniz için yapacağınız harcamalar, yatırımlar konusunda kendinizi mutlu, şanslı hissedeceksiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çeşitli fikirlerinizi dostlarınızla paylaşabilir, son derece ilginç planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz sıcak olmakla birlikte karamsar duygular taşıyabilirsiniz. Fakat yine de dostlarınızla birlikte yapacağınız organizasyonlarda hem başarılı olacak hem de çok eğleneceksiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin felsefi yönünün ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Tüm olay ve olgularda felsefi taraflar arayabilir, herşeyi birkaç farklı bakış açısından görmeye çalışabilir, değişik yaklaşımların sonuçları üzerinde kafa yorabilirsiniz. İnsan da incelemelerinizin diğer bir konusu olacaktır.

7 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 49"
Ay
Kova
27° 19' 11"
Merkür
Koç
17° 57' 11"
Venüs
Boğa
03° 50' 26"
Mars
Koç
01° 30' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 46"
Satürn
Balık
16° 46' 33"
Uranüs
Boğa
22° 28' 45"
Neptün
Balık
28° 58' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 18"
Lilith
Başak
23° 35' 37"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>