İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eskiden ilişki yaşadığınız kişi sevgilinizle aranızda dolaylı olarak sorunlara yol açabilir. O kişiden uzak durmaya ve şu anki ilişkinizi korumaya çalışmalısınız.

Sürekli işten konuşmanız ailenizin hoşuna gitmiyor ama siz kendinizi işle ilgili düşüncelerden alamıyorsunuz. İşlerinizde endişe edilecek hiçbir şey yok. Bu sadece sizin kuruntunuz.

Beklenmedik bir para sizin önemli bir ihtiyacınızı karşılayabilir. Ne zamandır almak isteyip alamadığınız bir şeyi almaya karar verebilirsiniz. Günlük harcamalarınız dengede.

Anlayışınızın biraz düşük olacağı bir gündesiniz. Size bir derdini açmak isteyen bir kişiye duyarsız davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz. Aile içindeki esenliği problemleriyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Hayat karşısında sıkı duruyor, etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların, abartı bir duygusallıkla ele alındığını düşünüyorsunuz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler  saat 10:25 Ay-Neptün zorlu bir görünümü Çarşamba günümüzün ilk etkili enerjisidir. Bu görünüm düzeltmeye çalıştığınız ve işin içinden çıkamadığınız konularda sizi zorluyor. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan yapmak istedikleriniz. Her ikisinde de başarılı olmaya çalışmak zorlayıcıdır. Saat 12:53 Mars-Pluto görünümü, çalışma hayatınız, ortaklıklar, bölüşümler, menfaatleriniz ve beklentileriniz yönünde önem taşıyor. Tatminkar olmayan, zorlayan ne varsa, bunların artık geride bırakılması ve şartların iyileştirilmesi, düzenlenmesi gerekiyor. Saat 20:17 Güneş-Satürn görünümü, ilişkide  karşılıklı olarak iki kişinin de sorumluluğu olduğunu gerçeğiyle hareket edeceğimizin işaretçisidir. Farklı görüşlere sahip olsak da, konu beraberliğimiz ise, ortak bir noktada buluşmak kolay diye düşüneceğiz. Saat 21:30 Ay-Satürn kavuşumu ilişkimizi hem ciddi şekilde ele almamızı hem de gerçekçi düşünmemizi gerektiriyor. Ne fazla iyimseriz ne de çok fazla zorlanmaktan hoşlanacağız. Evet, beraberliğimize tabii ki önem veriyoruz. Fakat partnerin baskılayıcı tavrı bizi iki misli yorabilir. Saat 21:36 Ay-Güneş faydalı görünümü yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olduğu gibi, ilişkilerde genel olarak paylaşımları güçlendirici bir yansımadır. Günün tüm güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde libidonuz yükselir ve cinselliğe daha fazla önem verir hale gelirsiniz. Fakat bu duruma uyum sağlamayan eşinizle gereksiz sorunlar da yaşayabilirsiniz. Sevgi sözleri her şeyi kolaylıkla ortadan kaldırabilecekken sert ve emir verici sözlerinizle basit bir olayı dahi büyütebilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz. Bu kişiler sizi yavaşlatabilirler. Gerekli değişiklikleri yaparak yolunuzda devam etmelisiniz. Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde duygusal konularda kararsız olabilirsiniz. Ani tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizdeki hız sizi yorabilir. Bazı konularda fazla müdahaleci davranabilirsiniz. Fikir dünyanızdaki konuları çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Gün içinde eşinizle olan konularda karşıt fikirlere sahip olabilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaçtığınız durumlar ile yüzleşmeniz gerekebilir. Aldığınız haberler kafanızı karıştırabilir. Hemen karar vermeyin ve tartışmalardan uzak durun.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat sizi birçok açıdan destekliyor. Ortaklaşa atılacak adımlarda, özel hayatınızda, geleceğinize yönelik planlarınızda kalıcı ve somut sonuçlar alabilirsiniz. Önemli görüşmeler oluşabilir.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı denetim altına almak size zor gelebilir. Ancak, dostlarınız ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz daha sıcak olacak. Yakınlarınızın desteğini alabilir, yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ENERJİNİZ yoğunlaşacak ve kendinizi oldukça güçlü, kudretli hissetmenizi sağlayacaktır. Sorunlu olduğunu veya diğer alanlara yayılan sorunlar yarattığını düşündüğünüz her konunun üzerine çekinmeden, korkusuzca eğilebilir, gelecekle ilgili uzun vadeli planları düşünmeye koyulabilirsiniz. YİNE de coşkunuz, gerçekçi bakış açısı benimsemenizi engelleyebileceğinden, yaptığınız işler veya planlarla ilgili olarak çevrenizin sahip olduğu fikirleri ve düşünceleri öğrenmeniz, bunları da göz önünde tutarak değerlendirmeler yapmanız, sizin için daha faydalı olacaktır. Sorunlara veya planlara odaklanmaya çalışmalısınız.

3 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 39"
Ay
Kova
28° 00' 36"
Merkür
Koç
17° 58' 46"
Venüs
Boğa
03° 54' 02"
Mars
Koç
01° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 26"
Satürn
Balık
16° 46' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 28"
Lilith
Başak
23° 35' 56"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>