İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

O kişiye yürekten bağlısınız ama onun sizi yeterince ciddiye alıp almadığı konusunda kuşkularınız var. Gerçekleri öğrenmeli, bu doğrultuda siz de yolunuzu çizmelisiniz.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz de kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi bayağı yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuları birkaç gün kendi haline bırakın.

Umulmadık gelişmeler sonucu bütçenizi yeniden planlamanız gerekecek. Yalnız bu yenilik iyi sonuçlar doğuracak. Yine de dereyi görmeden paçaları sıvamasanız iyi olur.

Bugün bir dalgınlığınız, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Birine vermiş olduğunuz sözü unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enteresan yaşam değerlendirmeleriniz sizi sadece ilginç yapıyor. Çekici de olabilmeniz için, bu değerlendirmelerinizi enteresanlıktan biraz kurtarmanız gerekebilir. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak.

4 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Yay burcunda ilerleyen Ay, Perşembe günümüzü ışıklandırıyor. İlişkilerde olumlu bir hava estirebilir.  Hatalarınız olsa da, görmezden gelirsiniz. Eğer aranızda tatsızlık varsa, birbirinize özgürlük hakkı tanımalısınız. O dilediği gibi düşünebilmeli siz de istediğiniz gibi hareket edebilmelisiniz. Yoksa gereksiz sözler sarf etmek, mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz. Saat 12:03 olana dek ilişki veortaklıklarıyla  alakalı konuları, görüşmeleri, gerekli girişimleri halledebiliriz. Saat 02:58 Ay-Uranüs olumlu görünümü, heyecanlı bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur. Şöyle bizi canlandırabilecek bir aşk nasıl da rahatlatır. Saat 06:10 Ay-Chiron görünümü, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünüyorsunuz. Saat 12:03-5 Şubat saat 02:44 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız.  Bu süre içinde  ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak,  ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Karşınızdaki kişiyi eleştirirken, kendi yanlışlarınızı es geçmek yerine dürüstçe gözden geçirmek  faydalıdır. Karakter yapınızdaki farklılıkları sorun etmek yerine, birbirinizi bu sayede tamamladığınızı düşünmeniz, hem ilişkinizin güçlenmesi hem de aranızdaki sevginin çoğalmasını sağlayıcı olabilir. Yeni tanışanlar veya bugün ilk kez buluşanlar  birbirleri hakkında olumlu-olumsuz yargıda bulunmak yerine öncelikle birbirlerini gözlemlemeyi tercih etmelidirler. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,  

4 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde alacak ve borç meselelerine dikkat etmelisiniz. Bir şekilde aldığınızdan daha fazlasını ödemek zorunda kalırsınız. Bu süreçte en büyük öğüt borç almayın ve vermeyin olacaktır. Eşiniz ve aile fertleriniz de dahil olmak üzere kimseye asla kefil olmamalı sadece hibe edeceğiniz paralar vermelisiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız. Birlikteyaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler. Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var. Tartışarak kötü bir imaj çizebilir ve zaman kaybedebilirsiniz. Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önemsediğimiz işlere veya girişimlere ağırlık verebileceğimiz, yeni adımlar atmak ya da olayları toparlamak isteyeceğimiz yapıcı ve olanaklara açık günlerdeyiz. Aynı zamanda, yaratıcılığımız çok yüksek, farklı şeyler denemek, farklı tarzlar ortaya koymak, alışılmadık şeyler yapmak ve rutinin dışına çıkmak istiyoruz. Sürprizlere açık günlerdeyiz. Ancak, özellikle bugün zaman zaman abartılara ve aşırıya kaçmaya da meyilli olabiliriz. Dikkatli olmamızda fayda var. Ay'ın boşlukta olduğu öğle sonrası saatlerde verim almak daha zor olabilir. Belirsizlikler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Olayları abartmamaya çalışın. Karşınızdakilerle ilişkinizde kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal paylaşımlar içinde olmak sizi rahatlatacak.

4 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hızlı düşüneceksiniz ve hareketli olacaksınız. Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve girişimde bulunmak için sabırsızlık hissedeceksiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda sevdiğiniz insana karşı duygularınız abartılı ve coşkulu olabilir. Beraber yapacağınız ilginç planlar gününüzü heyecanlı kılabilir. Sosyal çevrelerde aranılabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Son derece dikkatli davranabilirsiniz. Ancak, aynı zamanda sakin olmaya çalışın. Moralinizin kolay bozulacağı bir dönemdesiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili endişeler ve sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak etkin çözümler üretebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Çeşitli kaynakların kullanım şekillerini değiştirerek gelir artışı sağlayabileceğiniz gibi, bir zam ya da prim de istediğiniz maddi çözüm haline gelebilir.

4 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>