İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Hiçbir şey yaşamadan güven tazeleyebileceğinizi sanmamalısınız.

Kazanç durumunuz memnuniyet verici. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz.

Yüklü ödemeler yavaş, yavaş kapınıza dayanıyor. Zor bir süreçten geçiyorsunuz. Bu ödemeleri ileri tarihlere erteleme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayacak gibi görünüyor..

Yakın çevrenizde ilginizi esirgediğiniz önemli insanlar var. İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki veremiyorlar. Bunu sizin fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiklerinizi koruma çabalarınız, onların kazanımındaki güçlüklerinizi ortaya koyuyor. Epey zamandır yararınıza gelişen olaylar, beslediğiniz hayallerden gerçeğe geçişin habercisi olabilir. Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yine de fazla aceleci olmayın.

5 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:44  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay,hayatınızla ilgili konular üzerinde çalışmanın, dikkatle durmanın, sağlam olana yönelmenin doğru olacağını gösteriyor. Biraz yorulabilirsiniz. Her şeyi fazlaca ciddiye almanız gerekebilir. Bir türlü yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. Sözüne güvenilir insanlarla çalışmaya, işinizin takibini iyi yapmaya gayret gösteriniz. Saat 18:24 Ay-Neptün olumlu görünümü, bir yandan ciddi şekilde ilişkinizi, mali durumunuzu, diğer yandanhayatınızla ilgili konuları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Ancak her iki konuda da, ne karamsar olalım ne de gerçekleri göz ardı edelim. Hangi alanda ilerlemek istiyorsanız bu konuda eksikleriniz var mı, bu yola çıktığınızda engellerle karşılaşsanız bile hiç etkilenmeden ilerlemeye devam edebilir misiniz? Bu soruyu kendinize mutlaka sorun. Boş ümitlerin, düşlerin peşinden koşmamanız gerektiğini söylüyor. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle, Can-ı gönülden  sevgilerimle,

5 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinizle yaşadığınız sorunlarda geri adımlar atmıyorsunuz. Hatanızı anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Bugün çocuklarınız yönetimi ele alacaklar. Karşınıza dikilerek silkinmenize neden olacak sözler söyleyerek hatalarınızı anlatmaya çalışacak ve sizi kendinize getirecekler.

5 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yönetici konumundaki kişiler bazı işlerinizde sizi destekleyebilirler. Ancak, sağlığınızı ihmal etmemenizde veya sağlık başlıklı konulara da yoğunlaşmanızda yarar var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki bir haftalık süreçte, tutkulu ilişkiler, cinsel çekim, romantizm ve yüksek yaratıcılık ön planda. Maddi anlamda ani gelişmeler söz konusu olabilir veya maddi konularda büyük adımlar atma hissi hakim olabilir, ama çok fazla risk almamak lazım. Aşk hayatımız açısından bakıldığında sıra dışı günlerde olduğumuz söylenebilir. Farklı şeyler denemek isteyeceğimiz, günlük işlerimizde dahi olsa, farklılığa önem vereceğimiz günlerdeyiz. Zaman zaman olumsuz durumlar oluşabilir, ama genele odaklanalım ve pozitif olalım. Somut şeylere odaklanmayı unutmamamız ve gerçekçi olmamız gerektiğini hatırlatabilecek bir gün. Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı da tedbirli olmamız gereken birkaç günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişelendiren konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Borç ve alacaklarınızla ilgili konularda finansal destek alabilirsiniz. Banka işlerinizi bitirmek için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yaşadığınız olayların sağlığınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün konu ne olursa olsun herkesi dinleyin. Öfkeyle kestirip atmayın. Dişlerinizle ilgili geciktirdiğiniz tedavi birkaç güne kadar sorun çıkarabilir.

5 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

5 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal harcamalarınız konusunda kendinize verdiğiniz sözü tutabilirseniz, girişeceğiniz olaylardan güzel kazançlar söz konusu olabilir. Kimseyi çok fazla takmayacaksınız.

5 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Öz güveninizi çevrenize yansıtacak, başarılı ilişkiler kuracaksınız. Fikirlerinizi kabul ettirebilir, planlarınızı uygulayabilirsiniz. Hanımlarla ilişkilerinizi güçlendirin.

5 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gözlerinizi geleceğe dikebilir ve uzun vadeli planlarınız üzerinde çalışabilirsiniz. Tasarılarınızı doğru şekilde yapılandırmak için gereken mantıklı ve gerçekçi perspektife sahipsiniz ama herşeyin en üst noktasını hedefler ve mükemmeli isterseniz, kendinizi gereksizce zorlamaya başalayabilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 45" R
Ay
Balık
00° 28' 47"
Merkür
Koç
18° 04' 29"
Venüs
Boğa
04° 06' 52"
Mars
Koç
01° 40' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 53"
Satürn
Balık
16° 47' 42"
Uranüs
Boğa
22° 29' 31"
Neptün
Balık
28° 59' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 02"
Lilith
Başak
23° 37' 05"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>