İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha dışa açık, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı bir tavır sergilemenizde yarar olacak. İlişkinizi biraz daha içtenlikle yaşayarak içe kapanmış, küskün görüntünüzden arınabilirsiniz.

Veriminiz,dışındaki sorunlarınızla ilgili olarak düşüyor olabilir. Dağınık zihninizin altında, küçükproblemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı.

Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. Ekonomik durumunuz, sizin dışınızdaki bir gelişmeyi doğru değerlendirip katılmanız halinde, birdenbire atağa kalkabilir.

Kendinize zaman ayıramadığınız yolundaki yakınmalarınız, o kadar çözümsüz görünmüyor. Koşulları biraz zorlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki seçeneklerin karşısında, zorlama tercihler yapacak gibi duruyorsunuz. Bu seçenekleri yeniden gözden geçirmeniz, yeni değerlendirmeler getirebilir. Önümüzdeki günlerde kendi bakış açınızla değerlendirerek, bir olayı olumlayacaksınız. Konudan en haberli kişi siz olduğunuzdan, değişik bakışlar karşısında değerlendirmenizde ısrarcı olacaksınız.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 10:09-15:50 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Değerli bulduğumuz her şeyi korumak isteriz. Kendimizi yetersiz hissettiğimiz konularda tepki gösteririz. İçinde yaşadığımız toplumun sorunları çevremizdeki insanların sıkıntıları bizi bir hayli rahatsız edebilir. Ancak hangi konuda olursa olsun halledilmesi mümkün olmayan durumlara karşı tedbirli olmakta yarar vardır. Saat 15:50 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Huzur veren kişilerle bağlantı kurmaya, gönlümüzü arındırıp canlandırmaya çalışacağız. Zevklerimize düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Geleceğe güvenle bakma arzumuz bir hayli yükselecek. Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 19:45 Ay-Uranüs kavuşumu, maddi-manevi değer ölçülerimizi gözden geçiriyoruz. Güvenli ve huzurlu bir hayatın özlemi içindeyiz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık harekete geçme zamanın geldi. İyi gitmeyen her şeye bugün son noktayı koymayı arzulayacaksın.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili bazı duygusal karışıklıklar sizleri partnerinize karşı nasıl davranacağınız konusunda kararsız bırakıyor olabilir. Maddi konularda ödemeniz gereken durumlar karşısında kredi çekmeniz veya borç almanız gerekebilir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle, arkadaşlarla ilgilenmek, gelecek yönünde yeni planlar yapmak mümkün. Size keyif veren konulara daha çok açıksınız.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ insan ilginize duyarsız kalıyor ve sizden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenize, akraba veya kardeşlerinize karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Fedakarlığınızın da bir sınırı olmalı. Sosyal ortamlarda para harcamalarınız olabilir. Öğleden sonra daha sakin ortamlara ihtiyacınız olabilir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır.Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>