Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıt vermekte zorlanıyor. Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak.

Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Sizin iyi niyetinizi suiistimal ediyor. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

Para sizin için olunca harcanacak bir şey. Olmayınca problem etmiyorsunuz ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunlu hale geldi. Yeterince birikiminiz olmadığı için zorlanabilirsiniz.

Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki herkesin beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama bir karara varamıyorsunuz. Akşama doğru bir davet alabilirsiniz. Gideceğiniz yerde karar vermekte zorlandığınız bu konu açılabilir. Önemli kararlar vermeniz için daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durmak size avantaj sağlayabilir.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:45 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, henüz Yay burcuna geçiş yapan Jüpiterin size sunduğu olumlu duygulardır. Gelecekle ilgili umuttur. Son bir yılda maddi-manevi anlamda sizi zorlayan ilişki ve ortaklıkları geride bırakıp, yeni bir pencereden hayata bakmanızı sağlayacaktır. Kuzey düğüm yakında Yengeç burcuna geçiş yapacak. Görünen o ki, hem ev sahibi olmanız, aile kurmanız, hem de ailenizin gelişip büyümesi yönünde fırsatlarla karşılaşırsınız. Eğitim, ticaret, dünyayı görmek, keşfetmek, öğrenmek, deneyim sahibi olmak ve bu konularda fırsatlar yakalamak mümkün hale geliyor. Bu hayata inanmak, yaşam sevincini gönlünüzde hissetmektir. Girişken olacağız, göreceğiz, bileceğiz, deneyim sahibi olacağız ve farklı görüşte olan kişilerle tanışacağız. Saat 22:55 Ay-Venüs görünümü, ilişkinizle ilgili konularda geçmişe dair meseleleri tekrar görüşmenin, olumlu bir hisse kapılmanın, sorunları yeniden gözden geçirip çözüm bulmanın işaretçisidir. Ancak Venüs gerilediği için net bir karar verilmez ancak umudunuz yükselir. Yolculuğa çıkabilir, önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 80. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz.Canım Atam nurlar içinde uyuyunuz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uzun zamandır planını yaptığın alım satım işlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Dijital dünyadan online sistem ile yapacağın ödemelere kadar dikkatli olman gereken bir gün. Bir arkadaşına verdiğin sözü unutman sorun yaşamanıza neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle spor yapmak ve eğlenceli aktivitelere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendin için var olmanın hafifliğine kavuşuyorsun. Ruhuna hadi gedelim buralardan diyebilir. Kitapların ve sevdiğin müziklerle birlikte gözlerden uzak birkaç günlük kaçamak yapabilirsin. Eğer bir bahçe sahibi değilsen balkonun ya da pencerelerin kenarlarını ellerinle yaptığın saksılarla süslemek istemeyebilirsin.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabetlerin altından büyük bir başarı ile sonuçlanacağı bir gün olabilir. Risk aldığınız konularda büyük bir inançla üstüne gideceksiniz ve kazanıyor olacaksınız.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha özgür ve yenilikçi hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarla ilgili konular, eğitsel uğraşlar dikkatinizi çekebilir.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ konusunda başarı olasılığınız yüksek. Gençler haberler alacak ve yepyeni işler bulacaklar. Yıldızlar, ilk istikrarlı işini arayanlar için özellikle olumlu bir konumda olacak.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ve aktif bir günsesiniz. Seyahat imkanlarını değerlendirip geziyorsanız hız yapmamaya dikkat edin. Gün boyu hızlı öğrenme, uygulama ve geliştirme imkanlarınız olacaktır. Gün boyu sert söylemlerden kaçının.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylardan etkilenmeniz mümkün. Ancak, huzursuzluğunuz geçici. Kendinizi çabuk toparlayacak ve dikkatinizi yapmakta olduğunuz işlerinize yönelteceksiniz. Zaten zihinsel faaliyetinizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

10 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>