Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız sapasağlam duruyor. Buna rağmen tatlı sert bir ilişki içinde olmanız sizi şaşırtıyor. Karakterlerinizdeki sivrilikler, sizi hırçın ama hep heyecanlı garip bir ikili yapıyor.

İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir. Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız.

Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz. Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, bir iki insanı hiç etkileyemiyor.

Bugünlerde maddi anlamda bir depresyon yaşayabilirsiniz. Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size çok pahalıya mal olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz biraz umutsuzluk içinde olabilir. Sizi üzmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili bir kırgınlık yaşayacaksınız. Tartışmalı, yorucu geceler sizi bitkin bir sabaha uyandırıyor. Arkadaş çevrenizdeki çözümsüz tartışma merakı, size artık biraz itici geliyor gibi.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, ilişkinizle ilgili konularda hem ileriye dönük yapılacak ayarlamaları hem de sosyal yaşamınızı canlandırıcı gelişmelere olan ihtiyacın göstergesidir. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, bizi maddi dünyanın zorluklarından manevi bir dünyaya doğru yönelten ışık gibidir. Ancak finansal konularda mutlaka hesabımızı bilelim. Saat 11:19-16:03 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İş ilişkilerinde rekabetin ve özel hayatınızda farklı bakış açılarının anlaşmazlığa yol açmaması için dikkatli olalım. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, sizden gizlenen meseleler üzerinde hassasiyetle durmanıza neden olabilir. Kişi kendini rahatlatmak istediği için, her konuyu derinlemesine didikleyebilir. Eşinin,ortağının veya maddi-manevi ilişkide olduğu kişinin ne kadar güvenilir biri olduğunu bilmek ister. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlığında ihtiyaçlarımıza odaklıyız. Aleyhimize olan her şey bizde tepki uyandırabilir. Sözgelimi borcumuzun hatırlatılması veya bize borcu olanın ödememesi gibi. Bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyoruz. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aileyi ilgilendiren maddi sorunları işaret etmektedir. Sıkıntılarınızı ifade etmeye çalışırsınız. Ancak başkaları bunu anlamamakta ısrar ederler. Çünkü işlerine gelmez. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Yara aldığın konularda dik bir duruş göstermen güne çok güçlü başlamana neden oluyor. Elinde olmadan bazı insanları kırmış ya da üzmüş olabilirsin ancak telafi etmek için elinden geleni yapacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin sosyal hayatını sorgulayabilirsin. Bu durum aranızda büyük bir sorun haline gelebilir. Olaya bu açıdan bakmak yerine, kendini sosyallikten uzaklaştırman ne kadar doğru düşünmelisin. Zaten iç sesin sana bugünlerde kendinden çok uzak kaldığını söylüyor olabilir. Bakış açını değiştirmen bazı insanların işine gelmeyebilir ama bugünden itibaren psikolojik engelleri de aşmak için elinden geleni yapıyorsun.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde beklediğiniz ön görüşmeleri sağlayabilir ve planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bugün sosyal çevre ve arkadaşlarınız arasında gelişen konular sizi oldukça mutlu edebilir.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz gündeminizi fazlasıyla etkileyebilir. Sabah saatlerinde akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde güçlü değişim isteği hissedebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgilinize karşı ne olumlu ne olumsuz etki sağlıyorsunuz. Onu bu halinizle daha fazla üzmeye başladınız.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde uyum ve denge yaratabilrisiniz. Beklenen anlaşmalar gerçekleşebilir. Yenilenecek yaşam alanları için kısmi girişim yapılabilir. Öğleden sonra aynı hızla ilerleme arzunuz krizlerle engellenebilir. Aklına güvendiğiniz insanlardan danışmanlık almak günü rahatlatır.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasında meydana gelen uyumlu etkileşim sezgilerinizi açığa çıkaracak. Rasyonel hayattan uzaklaşıp iç sesinizin dinamiklerini dinlemeyi seçebilirsiniz. Spiritüel hayatı seçen kişilerle karşılaşıp sohbet etmek ruhunuzu dinlendirir.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 27" R
Ay
Yay
22° 51' 33"
Merkür
Koç
16° 12' 06"
Venüs
Koç
27° 59' 48"
Mars
Balık
27° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 23"
Satürn
Balık
16° 21' 27"
Uranüs
Boğa
22° 12' 30"
Neptün
Balık
28° 49' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 14"
Lilith
Başak
23° 04' 02"
True Node
Koç
15° 27' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>