Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.. İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı imajını, sonradan kolay silemeyebilirsiniz.

Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınız size geniş olanaklar sağlıyor. Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor.

Mütevazi yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Hareketli para olarak, geldiği gibi giden kazancınızdan başkası görülmüyor. Para konusundaki şanlılığınız yine de yadsınılamaz.

Sakıncalı bulduğunuz ilişkiyi engelleme çabanız geri tepebilir. Bu ilişkiyi bir süre daha izlemekle bir şey kaybetmiş olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişik bir yaşam projesine eklenerek, renk katacağınızı düşünülüyor. Yakın bir arkadaşınızın hiç hazır olmadığınız bir konuda sizden yardım talebi olabilir. Bu birkaç günü bu çözümsüzlüğe çare arayarak geçirebilirsiniz. Yapay, hesaplı ilişkilerden uzak durmak istiyorsunuz. Bunun belli bir yalnızlığı olsa da, şikayetçi görünmüyorsunuz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter yöneticisi olduğu Yay burcunda ilerleyecek. Böylece burcunuzla olumlu bir görünüm yapacak. Sizin için gerçekten faydalı bir geçişin işaretçisi olacak. Sözgelimi yolculuklar, yurtdışıyla alakalı iş-eğitim-özel anlamda dünyaya bakışınızı zenginleştirecek. Konusunda deneyimli insanlarla tanışmanızı sağlayacak. Kültürel anlamda farklı yerleri, insanları, fikirleri, ortamları tanıyacak, merak ettiğiniz her bilgiyi edinme fırsatı, şansı yakalayacaksınız. Akademik anlamda, hukuk, ticari konularda önemli adımlar atabilir, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Size sunulan olanaklar, şans ve fırsatlar sayesinde edindiğiniz bilgi ve tecrübeler başkalarına yol göstermenizi, misyon yüklenmenizi ve rehberlik etmenizi sağlar. Yayıncılık alanında çalışan kişiler bu dönemde oldukça yararlı eserler ortaya koyarlar. Siz bir yazarsanız, çok beğenilen, takip edilen, popüler bir esere imza atabilirsiniz. Uzun zamandır devam eden bir hukuki dava istediğiniz şekilde sonuçlanır. Zihniniz bir hayli işlek ve bir o kadar öğrenmeye açıktır. İnancınız, hayata bakış açınız bilge kişilere özgüdür. Ancak her güzelliğin olduğu gibi, bu geçişte dikkat etmeniz gereken nokta, abartılı, gereğinden fazla şişirilmiş, laf olsun beri gelsin tarzı konuşmamak, bir şeyi olduğundan fazla göstermeye çalışmamaktır. Fırsatlar ve şans size gelir ancak şans denilen faktör biraz da aklımızı kullanmak, araştırmak, öğrenmek ve değerlendirmektir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, şans gezegeni Jüpiter ateş burcuna geçiyor. Güne dair bazı endişelerin olabilir. İş yerinde yaşadığın haksız rekabet seni yeni birarayışına sokabilir. Vazgeçemediğin şeyler için şimdi karar verme zamanı geldi çattı. Yeni başlangıçlar yapacağın konular netleşecek. İlişkisi olan bir Koç burcuyansan, sevgilinin bazı davranışlarından rahatsızlık duyabilirsin. Bu durum karşısında kendini de sorgulamadan edemeyeceksin. Sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, çalışmalarını uluslararası bir boyuta taşımak isteyeceksin. Uzun zamandır aklında olan gündelik konuların düzenlenmesi için, günün kalanını evde zaman geçirmek isteyebilirsin.

8 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinizle ilgili önemli adımlar atılıyor olacak ama yaklaşım tarzınız ve politikanız değişiyor olacak. Verilen sorumlulukları kaldırabileceksiniz ama üstlerinizle olan ilişkilerinizde fedakârlık gerekiyor.

8 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kriz yaratabilecek durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde ani tepkiler verebilirsiniz. Finansal konularınızda karar verirken dikkatli olmalısınız. Çıkabilecek krizlere karşı olgun davranmanız gereken zamanlar olabilir. Duygusal yönden bağlacı koşullar söz konusu. Yenilenme içine girebilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha rahat para kazanma ile ilgili projeler geliştirebilirsiniz. Tüm dikkatiniz finansal konular üzerinde.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kriz yönetimi önemli. Zorla sürdürülen ilişkilerde kopuşlar olabilir. Akşam saatlerinde sosyalleşme arzunuz yüksek. Gece geç vakte kadar bir sonraki güne dair planlar yapılabilir. Seyahat gerektiren durumlar gelişebilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısına Ay Akrep'teki yolculuğuna devam ediyor. Para konularında kriz gündeme gelebilir. Beklediğiniz yüklü ödemelerde aksaklık ve gecikme yaşayabilirsiniz. Libidonuzun yükseldiği süreçte partnerinizle tutkuyu paylaşmak önemli. Aşırı kıskançlıklar ve şüpheden kaçınmalısınız. Sosyal sorumluluk projelerine aktif katılabileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

8 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 37" R
Ay
Yay
29° 23' 14"
Merkür
Koç
16° 18' 22"
Venüs
Koç
28° 36' 46"
Mars
Balık
28° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 10"
Uranüs
Boğa
22° 14' 12"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 57"
Lilith
Başak
23° 07' 22"
True Node
Koç
15° 25' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>